Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Geçen sezondan bu yana Beşiktaş'ın takibinde olan ve Samet Aybaba'nın önümüzdeki sezon için söz aldığı söylenen Samuel Holmen için, Fenerbahçe devreye girmiş ve oyuncunun menajeri ile görüşmelere başlamıştı. 

Sarı-lacivertlilerin, Samuel Holmen ile yakından ilgilendiği ve transferini her an açıklayabileceği belirtildi.

28 yaşındaki İsveçli orta alan oyuncusunu Aykut Kocaman'ın kadrosunda görmek istediği, menajeri aracılığı ile bu görüşünü ilettiği ve Holmen'den olumlu cevap aldığı gelen bilgiler arasında.

İsveçli oyuncunun Beşiktaş'ta yaşanan belirsizlik nedeniyle Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu belirtiliyor.

kartalbakisi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Erman Kilic, Veysel Sari gibi isimler varmis gundemde, Erman Kilic scouting bolumunde 2012 senesinde yazdigim biri,
o zamanlar alinsa daha iyi yetisir ve piserdi.... neyse aradaki 1.5 sene sorun olmaz diyelim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna sürpriz bir aday çıktı. Matthias Sammer, Rıza Çalımbay, Roland Koeman, Mehmet Özdilek gibi isimlerin geçtiği siyah-beyazlı takımda yeni alternatif eski Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş.
Başkan Fikret Orman'ın Futbol Komitesi'yle yaptığı toplantıda yeni sezonda takımı çalıştıracak isim konusunda Şenol Güneş'i düşündüğünü açıkladığı öğrenildi. Başkan Orman'ın ayrıca Trabzonspor eski Teknik Direktörü ile bir araya da geldiği, teklifini yüz yüze ilettiği de kaydedildi. Başkan Orman, yemekte buluştuğu Şenol Güneş'e yeni sezon için teklifte bulundu. Tecrübeli teknik adamın ise düşünmek için süre istediği, siyah-beyazlı takımı çalıştırmayı sıcak bakabileceği ifade edildi.
YASİN ÖZTEKİN HAREKÂTI
Siyah-beyazlı yönetimin teknik adam dışında futbolcu transferiyle de ilgilenirken, Trabzonspor'dan Yasin Öztekin'i istediği öğrenildi. Trabzon'un 'Kongreden sonra görüşelim' cevabını verdiği, oyuncunun ise 'Anlaşırsanız seve seve oynarım' görüşünde olduğu kaydedildi. G.Birliği'nden Aykut da gündemde.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado


NoPasaran

Hah aynen ..

Vallahi bir akıllı hamle daha yapmış olur..

Hoca olarak saygım büyük..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Danimarka Milli Takımı'nın forvet oyuncularından 20 yaşındaki Andreas Cornelius'a sezon boyunca birçok Avrupa kulübünden teklif geldiği, Beşiktaş'ın da golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Beşiktaş kulübünün Cornelius için 7 milyon Euro'luk teklif yaptığı, ancak bu rakamın FC Kopenhag kulübünün beklediğinin çok altında olduğu öğrenildi.
Andreas Cornelius da, ligde üçüncü olan Beşiktaş'ta oynamak yerinde FC Kopenhag'da kalarak, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkmayı tercih ettiğini söyledi. Cornelius, birçok Avrupa kulübünden teklif aldığını belirterek, futbol kariyerine Türkiye'de devam etmenin en son seçenek olacağını söyledi.
Cornelius, FC Kopenhag'da şampiyonluğu yaşamanın sevinci içinde olduğunu ifade ederek, "Şu anda şampiyonluğu yaşadığım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için çok mutluyum. FC Kopenhag ile uzun bir kontratım var. Bu nedenle aldığım tekliflere rağmen kulüpten ayrılmayı düşünmedim" dedi.
FC Kopenhag'da bir sezon oynayan Cornelius'un 2016 yılı yazına kadar kontratı bulunduğu ve kontratı bitinceye kadar kulüpte kalmayı tercih ettiği bildirildi. FC Kopenhag yönetimi de Cornelius'un Beşiktaş'ta oynamak istemesi durumunda bunun çok yadırganacağını bildirdi.
Cornelius'a talip olan kulüpler arasında Everton ve Borussia Dortmund'un da bulunduğu bildirildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Iste neden o son dakika hoca vs hatalariyla kaybettigimiz maclarin ne kadar önemli oldugu simdi ortaya cikiyor. En azindan bi SL bileti almamiz gerekiyordu. Transferlerde cok daha rahat olabilirdik.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Veysel Sarı'yla anlaşmışız. Kulüplede anlaşırsak Veysel bizde.

Velsel bize gelmek çok istiyormuş. Kabataş Lisesi'nde okumuş, 3-4'lük efsane maçta Kadıköy deplasmanında varmış hatta, yakından tanıyanlar yazmış.

ilhan mansız_melis

"Veysel Sarı'nın Menajeri Beşiktaş Kulüp binasında Önder Özen ile görüşüyor.."
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'n Tiago Mendes için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. 
23 Mayıs 2013 15:57
Kaynak : Karakartal.com


Teknik direktör Samet Aybaba'nın görevine son verilmesinin ardından Futbol Direktörlüğü'ne Önder Özen'i getiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da başladı. Flaş transferler yapmak için harekete geçen siyah-beyazlı yönetimin hedefindeki ilk isim; Tiago Mendes...

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eren Thiago için nabız yoklamaya başlayan Beşiktaş'ın Portekizli oyuncuya da resmi teklif yaptığı belirtildi.

Sezon içinde takımda kalmak istediğini teknik direktör Diego Simeone'ye ileten fakat kendisine henüz bir teklif yapılmayan Tiago'nun Madrid ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Atletico Madrid'in daha önce sözleişmeleri sona eren ve 30 yaşını aşan futbolcularla sözleşme yenilemeye çok fazla sıcak bakmadığını belirten İspanyollar, Simao ve Maxi Rodriguez'de de aynı durumu yaşadıklarını ve kulüpten ayrıldıklarının da altı çizildi.

Portekizli oyuncunun artık kariyerinde son transferi olacağı açısından en az 2 yıllık bir teklife evet diyeceği belirtilirken; Beşiktaş'ın Tiago Mendes'i uzun zamandan beri takibe aldığını, maç başı ücretler hariç yıllık 600.000 euro garanti para ve 400.000 euro da imza parası önerdiği kaydedildi.

32 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce Braga, Benfica, Chelsea, Lyon ve Juventus'ta oynadıktan sonra Atletico Madrid'e tarnsfer oldu. Bu sezon Atletico Madrid formasıyla toplamda 29 maça çıkan Tiago Mendes rakip kalelere 2 gol kaydetti.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN


CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Bianchi'yi ben de severim.
Tek hatası hemen Man City'ye gitmesi.
Biz de iş yapar.
Ama almayız bence.

ERHUN

Bianchi'nin gelme ihtimali bence yüksek değil. Ama bekleyip göreceğiz.

Teknik direktör olarak bir çok aday yazılıp çiziliyor ama bana nedense Matthias Sammer veya Thomas Schaaf ikilisinden biri olacakmış gibi geliyor.

El Colgado

Ben werder'in hocasını nedense hiç sevmedim. Hiç sempatik gelmiyor bana. Yönetim sürpriz yapabilir.