Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado


NoPasaran

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilne PSG'de forma giyen Brezilyalı golcü Nene'nin menajeri Gilvan Costa Tribuna gazetesine Beşiktaş'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Costa Beşiktaş'ın sadece bir kez Nene'nin durumunu sorduğunu ve ondan sonra hiçbir adım atmadığını iddia etti.Gilvan Costa, PSG'nin Siyah-beyazlı kulüpten resmi bir teklif  almadığınıda savunarak Türk kulübünün Nene ile ilgilendiği haberlerinin sadece dedikodudan ibaret olduğunu söyledi. Beşiktaş yönetimi bu futbolcu ile ciddi şekilde ilgilendmiş olsaydı şartlarının gayet uyhun olurdu sözlerini hatırlatan menajer Gilvan Costa, Nene defterini biz değil Beşiktaş kapattı dedi.

Milliyet
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

KARTAL'IN YENİ GÖZDESİ LUA LUA !

Hücum hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta rota değişti. Nene'nin yıllık 3.5 milyon Euro istemesi planları alt-üst etti. Siyah-Beyazlılar da, Karabük'ün yıldızına göz dikti. Kongolu imzaya hazır ama Kırmızı-Mavililer bonservis bedelini yüksek tutuyor.



Beşiktaş ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını sürdürüyor... Siyah-Beyazlılar uzun süredir transfer gündeminde ilk sırayı alan Nene'nin yıllık 3.5 milyon Euro istemesinden sonra tüm planlarını değiştirdi. Kartal, bu sezon Kardemir Karabükspor formasıyla devlerin kabusu olan Lualua'ya göz dikti. Beşiktaş özellikle Fenerbahçe'ye attığı goller ve oynadığı futboldan sonra tüm dikkatleri üstüne çeken 32 yaşındaki futbolcu için Kırmızı-Mavililer'in kapısını çaldı. Kongolu futbolcunun Kartal olmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Karabükspor Yönetimi'nin bu futbolcunun bonservisini yüksek tuttuğu belirtildi.

'Çok maliyetli ama...'

Siyah-Beyazlı yönetici Ahmet Kavalcı, Lualua için Karabük'le temasa geçtiklerini doğrularken, "Kiminle konuşsak yüksekten uçuyor. 'Feda' sezonunda bu paraları verip, transfer yapmamız zor. Ancak Lualua konusunda takasla bu transferi gerçekleştirebiliriz. Eğer ara transfer döneminde kadromuza futbolcu katamazsak da, kimse şaşırmasın" açıklamasında bulundu. Bu arada Lualua bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 12 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu bu gollerin 2'sini Fenerbahçe ağlarına bıraktı.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado


CR7

gereksiz. 12 maçta 5 gol. o gollerin 2'si de fb'ye.
ve yaş 32
geçiniz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Valla yetenekli bir adam ama asla istemem

Bu tarz oyuncular alinacaksa nerde bu scout ekibi..

Lua lua ya guvenip is yapmak buyuk sikinti olut
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bedelsiz olsa her türlü alınsın isterim çok iyi işler yapar ancak 32 yaşında olduğu için para veripte alınmaz yani orasıda doğru ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

1 milyon euro + Tanju ve Burak ----> Bursasporlu N'Diaye diyorlar.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.


El Colgado

Tribün derginin fotogol'den farkı yok transfer sürecinde; ama Mitroglu yazmışlar bize. 10 numara transfer olur kanımca.


CR7






4 gün önce


https://twitter.com/ygt_1903/status/283937987652370432


şimdi


Beşiktaş sol kanat için aradığı ismi Ukrayna'da Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te buldu.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre, siyah beyazlılar, Ukrayna temsilcisinin deneyimli sol beki Razvan Rat ile her konuda anlaştı. Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki deneyimli oyuncu için hemen kulübüyle görüşmeye başlayan Beşiktaş ile S.Donetsk arasındaki görüşmeler ilk etapta Ukrayna temsilcisinin oyuncuyu bırakmak istememesi sebebiyle olumsuz geçti.

Ukrayna temsilcisinde mutlu olmayan ve Beşiktaş ile her konuda anlaşan Rumen oyuncu kulübüyle aradaki sorunu kendisinin çözeceğini söyleyerek siyah beyazlılardan zaman istedi. Transferin kısa bir süre sonra netlik kazanması bekleniyor. Eğer Razvan kulübünü ikna ederse, Beşiktaş sol beke aradığı isim için bonservis bedeli ödememiş olacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado


NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Siaka Tiene ve Ashley Cole'unda adları çıkmıştı. Serbest olan tüm sol bekler yazılır bize, transfer sezonu bitene kadar rahat yok.