Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Temmuz 26, 2012, 14:51:38
Tuncay Şanlı ismi dolanıyor gazetelerde ..

Tamer Kıran, SQD'nin imza töreninde yalanladı.

----------

Ertem Şener'in bahsettiği Çek Baros'tur. Kaka, Maicon'dan sonra güvenim kalmadı o adama, konuşur konuşur susar ciddiye almamak lazım. Baros nedir ya? Eski Baros olsa eyvallah, kaç yıldır ortada yok. Mehmet Akyüz'ü tercih ederim.

ilhan mansız_melis

Besıktas volkan sen ıcın Trabzospor'la pazarlıkta.T.s takasla pektemek'ı ıstıyor ama S.Aybaba mustafa'nın gıtmesıne karsı.

(Atakan Kurt)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Şu adamın 1 haberi ne zaman doğru çıkacak bakalım ..

Sanki LigTv değilde Fotomaç'ta çalışan biri gibi .. Bunlardan biride Ertem Şener her söylediği transfer haberi yalan ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Siyah beyazlı yönetim, takım bulması istenen Portekizli yıldızı takip ederken, Quaresma'nın pazartesi günü kendisine yapılması gereken ödemeyi beklediği öğrenildi.
Beşiktaş yönetiminin mayıs ayında ödemesi gereken transfer taksidini geciktirdiği belirtilerek, yasal sürenin 70 gün olduğu ve pazartesi bu sürenin dolacağı bildirildi.

Yasal sürenin dolmasının ardından otomatik olarak serbest kalacak Quaresma'nın pazartesi bu ödeme yapılmazsa bonservisini alarak, Beşiktaş'tan ayrılacağı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi bu riske girmek istemezken, pazartesi gereken 375 bin euroya Portekizli yıldızın hesabına yatıracağı ve beklemeye devam edeceği belirtildi.

Taraftarın kalmasını istediği Quaresma konusunda ne yönetim ne de teknik heyet geri adım atmazken, Beşiktaş'ın transfer çalışmaları da devam ediyor.

Forvet transferi yapacak Beşiktaş'ta bir çok adayın gündemde olduğu bunlardan birinin de Arsenal forması giyen Faslı Chamakh olduğu bildirildi.

Yüksek maliyeti nedeniyle yönetimin temkinli yaklaştığı Chamakh konusunda teknik direktör Samet Aybaba'nın kiralık formülüne de sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan süresi uzatılan kombine satışları yönetimin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz sezon bu tarihte 1400 kombine satan siyah beyazlı yönetim, şimdiye kadar 2500 kombineye yaklaştığı hedefin ise 9 bin olduğu bildirildi.
Kaynak: Lig TV
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Yalancısın adi ligtv.

Geçen gün haber yapmışlardı Portekizlilere borç yok diye. Pazartesi serbest kalması yalandır, öyle bir şey olmaz.

Chamakh'ın aradığımız forvet olduğuna inanmıyorum. Paralar yine boşa gider.

Dün haber gördüm 3500 kombine satıldı diye.

ilhan mansız_melis

Chamakh Bordeaux'da iyiydi aslında ama Arsenal'de yapamadı bir türlü
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

NoPasaran

Tottenham'da gözden düşen Giovani Dos Santos, sola alternatif arayan Beşiktaş'ın gündeminde.

Sabah'ın haberine göre, hazırlık maçında takımdan memnun kalmasına rağmen sol kanattan beklediği verimi alamayan teknik direktör Samet Aybaba'nın Dos Santos teklifi ile karşılaştığı ve soğuk bakmadığı bildirildi. Uğur Boral, Erkan Kaş ve Kadir Arı'ya rağmen sol koridoru takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta daha önce de adı anılan Meksikalı yıldızın her an Kartal olabileceği dile getirildi. Tottenham'da umduğunu bulamayan ve 2009'dan bu yana sürekli başka kulüplere kiralanan 23 yaşındaki Dos Santos'un da İstanbul'a sıcak baktığı vurgulandı.

Aynı anda Aslan'a da teklif edildi
Yıldırım Demirören döneminde Jorge Mendes tarafından teklif edildiği siyah-beyazlı takımın kapısından dönen Meksikalı oyuncunun bu kez daha yakın olduğu ifade edildi. 2007'den bu yana Meksika Milli Takımı'nın formasını terleten yıldız futbolcunun aynı dönemde Galatasaray'a da önerildiği ileri sürüldü. Ancak Dos Santos'un daha önce giydiği Galatasaray formasından ziyade Beşiktaş'ı tercih ettiği de sızan bilgiler arasında.

Barcelona'dan alınmıştı
Tottehnam'ın 2008'de Barcelona'dan aldığı Giovani Dos Santos, geleceğin en çok konuşulacak yıldız oyuncularından biri olarak gösteriliyordu. İngiliz kulübünde sadece ilk sezon 17 maçta şans bulan Meksikalı oyuncu, sonrasında Ipswich, Galatasaray ve Santander'e kiralandı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

ERHUN

Catania Calcio'nun 24 yaşındaki Japon forveti Takayuki Morimoto'yla ilgileniyormuşuz.

Japonya'nın en genç gol kralı unvanına sahip. İtalya'da pek başarılı olamadı, 4 yılda 81 maçta forma giyip 18 gol atmış.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

HaberTürk'te çıkan haberler:

Siyahi bir forvet almak istiyormuş yönetim, Djibril Cisse ilk tercihmiş.

Joe Cole'u Liverpool teklif etmiş. Yıllık 5 m € alıyormuş, yarısını biz karşılayalım demişler. Kiralama ücreti de istemiyorlar anladığım kadarıyla.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

31 Temmuz 2012 Salı - 15:18
Radyospor
Beşiktaş Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, forvet arayışları konusunda pek çok alternatifleri olduğunu söyledi.
Kavalcı, siyah beyazlıların transfer listesinde olduğu iddia edilen Djibril Cisse, Joe Cole ve Maoure Chamakh ile ilgili yorum yapmazken; "Çok alternatifimiz var. Değerlendiriyoruz. Acele etmeden, doğru seçimi yapacağız" şeklinde isim belirtmeden konuştu.

Beşiktaşlı yönetici Tuncay Şanlı ve Volkan Şen ile transfer görüşmesi yapmadıklarını ve kendileriyle ilgilenmediklerini dile getirdi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: ERHUN - Temmuz 31, 2012, 13:31:17
HaberTürk'te çıkan haberler:

Siyahi bir forvet almak istiyormuş yönetim, Djibril Cisse ilk tercihmiş.

Joe Cole'u Liverpool teklif etmiş. Yıllık 5 m € alıyormuş, yarısını biz karşılayalım demişler. Kiralama ücreti de istemiyorlar anladığım kadarıyla.

Bende gördüm bugün bu haberleri ..

Joe Cole istemem açıkcası hem maliyetli hemde eski günlerinden eser yok şu an ..

Ama Cisse gelirse bomba olur, tam bizlik adam .. Senelerdir aradığımız golcüyü belkide bulmuş oluruz hem fenerde zenci sever hatırlatırım ..  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~