Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alors que Joris Delle vient d'arriver à Nice, un autre gardien pourrait partir. Selon nos informations, David Ospina est tout proche de signer à Besikstas. Le portier colombien est sous contrat jusqu'en juin 2014 avec les Aiglons. - V.M. (Photo Presse-Sports)

-France Football-

ospina geliyor sanırım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Gelirse baya iyi transfer olur. Umarım o gelir. Olmazsa Karce'de olur fark etmez.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Hafta içi Hürriyet Gücer ve Gökhan Ünal açıklanacak diyenler var.

Hürriyet Gücer (25 Ekim 1981-Orta saha)
Gökhan Ünal (23 Temmuz 1982-Forvet)

Gökhan Ünal bir ihtimal olabilir ama Hürriyet'in geleceğini düşünmüyorum.


Hürriyet Gücer, 31 Mayıs 2014 tarihine kadar Eskişehirspor'un futbolcusu, sözleşmesi devam ediyor. Bence almak saçma olur. Zaten haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Samet hoca Manuel'in yanına gençleri yerleştirecekmiş.

Gökhan Ünal ise daha mantıklı duruyor. Takımda Hugo, Pektemek ve Akyüz var forvet olarak. Holosko çok büyük ihtimal gidecek. Gökhan Ünal gibi deneyimli bir forvet iş yapabilir. İlk 11 futbolcusu değil tabii ki ama ihtiyacımız olabilir. İBB ve Kayseri'de kiralık olarak oynadı. 31 Mayıs 2013 tarihine kadar fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu ama almak istesek zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum, takımda düşünülmeyen bir isim.

ERHUN

Öncelikle belirteyim haberler resmi değil.


Ama güvenilir olduğu söylenebilir (gerçi böyle yazıyorumda şu forzadakilerin meşhur çok güvenilir kaynağından geliyor haberler, merak etmeyin Recai Kocaman değil ;D ), ancak dediğim gibi ne kadar güvenilir olursa olsun resmiyet kazanmadığı için olmama ihtimalini göz önünde bulundurun.


Öncelikle yönetimden kişiler (tahminimce Tamer Kıran) şuan Fransa'daymış.


1-) Ospina resmen gelmiş. Kolombiya ve Fransa basını son dakika haberi olarak veriyormuş. Ospina'nın röportajı var Kolombiya gazetesinde, Beşiktaş kariyerim için önemli bir nokta olacak demiş. Kolombiya basını Beşiktaş için "Zamanında Cordoba ve Rüştü gibi kalecilerin forma giydiği takım" olarak bahsetmiş.


2-) Sevilla'da oynayan Fransız stoper Julien Escudé için takımıyla görüşüyormuşuz. Bir aksilik olmazsa o da alınacakmış.


------------------------------


Ospina transferi ciddi anlamda çok iyi olacak ancak Escudé'yi sadece isim olarak biliyorum. Sivok'la anlaşıldı diye biliyoruz, böyle bir ortamda 32 yaşındaki bir oyuncuyu almak doğru mudur? Bilmiyorum.
Ancak dediğim gibi haberler resmi değil, yalan haber olma ihtimali var.

KeePSaKe

Ospina'da beklenmeyen gelişmeRüştü Reçber ile yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan ve Nice takımında forma giyen Kolombiyalı file bekçisi Ospina ile ilgilenen Beşiktaş'a kötü haber...

Beşiktaş'ta transferinin bitmesine kesin gözüyle bakılan Kolombiyalı genç file bekçisi Ospina, Fransa futbolunun önemli ekiplerinden Lyon'un transfer gündemine girdi.

L'equipe'nin haberine göre Lyon'un Bordeaux'tan Carraso, Rennes'den Benoit Costil, Saint Ettienne'den Stephane Ruffier ve Nice'den David Ospina ile ilgilendiği belirtilirken Beşiktaş'ın gündeminde uzun bir süredir yer almasına rağmen Ospina'nın transferinin henüz gerçekleşmemesinin arkasında yatan nedenin Lyon'un genç kaleciye olan ilgisi olduğu düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Lyon'un başkanı Jean-Michel Aulas yaptığı açıklamada Fransa Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Hugo Lloris'i 15 Milyon Euro transfer bedeli ile satmayı düşündüklerini açıklamış ve bu açıklamanın ardından Premier Lig ekiplerinden Tottenham genç kaleci ile ilgilenmişti. Hem Fransız hem de İngiliz basını Lloris ile Tottenham'ın el sıkışmasının an meselesi olarak belirtirken Lyon bu transferin ardından gündemindeki 4 kaleciden birini renklerine bağlamak için harekete geçmesi bekleniyor.


Sporx de böyle yazmış.
Since 1903

ERHUN

Bende gördüm bu haberi ama Fransa'da Kolombiya'da falan o tür haberler çıkınca iyice heveslendim. Hayırlısı artık ne diyelim.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.


ERHUN


IL Capitano

Alves, Simao resmi sitede bizde görunuyorlar. Basinda filanda hic haber cikmiyor.Bilgisi olan var mi?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Sitede bizde gözüken tüm futbolcular hâlâ resmi futbolcularımız. Simao'yla anlaşılmış. Alacaklarının bir kısmı ödenecekmiş, geri kalan kısmı bonservisine sayılacak büyük ihtimal Benfica'ya gidecekmiş.

Alves için Mendes'e haber yollanmıştı takım bulması yönünde ama bir gelişme yok. Bence Simao, Quaresma ve Ernst gönderilmek istenirken gönderilememesi daha önemli, Alves yanlış bilmiyorsam € 600.000 maaş alıyor. Diğerlerinin yanında çok sorun değil.

----------------------------------------

Bu arad Escude transferi gerçekleşebilir.

IL Capitano

Alvesi alip avusturyaya göturselerdi bari, ne biliyim hic degilse aldigi para icin biraz kosardi.


------------------------------------------------------------



Ernst fenere haberleri cikiyor bu ara..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'tan çifte bomba...

Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile 2 yıllığına anlaştı

Lig Tv
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

ahmet kavalcı görüşmelerimiz sürüyor net bir şey yok demiş :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)