Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bizde Karabük deplasmanından 0-2 galip dönüyoruz. İki golde Ferhat Kiraz'dan. Bu akşam içeride Erciyes'le karşılaşacağız.

beckyZWICKY

bu gece 1 puan önümdeki lider Gassaray ile oynuyorum! liderlik için sahada olacağız!

kendi seyircimiz önünde zirveye bir pençe atacağız inşallah!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Dun kayseri ile 1-1 kalmistik.

3.yuz.

Kasimpasa 46
Trabzon 46
Bjk 45

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

ve Kasımpaşaspor artık Lider!

ligin ilk yarısının son haftasına girerken 1 puan önümüzde lider olan Gassarayı sahadan silip liderliği aldık ellerinden!

unutmam gereken..

ERHUN

Erciyes'i 4-0 mağlup ettik. Gollerimiz Umut Bulut, Aymen Abdennour ve Filip Holosko (2)'dan geldi. Haftaya Sivas deplasmanındayız.

beckyZWICKY

Bu gece Fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz.. çok zor bir maç olacak bu deplasman.. açıkcası çekiniyorum ve deplasman olmasıda ayrı sıkıntı..

şayet ki galip gelirsem eğer, şampiyonluk yarışında son surat devam edeceğiz..

Bu arada alt hesap ile HOLLANDA takımını yönettiğim "Dünya Kupası" liginde de 18 hafta geride kaldı ve Liderim.. en yakın takipçim 2. sırada olan İtalya'ya 10 puan, 3. sırada olan Brezilya'ya 10kusur puan fark atıyorum.. Dünya kupası liginde şimdiden takımımı şampiyon olacak gözüyle görüyorum.. takım şuana kadar müthiş performans ve istikrarla devam ediyor.. rakiplerde arada puan kayıpları yaşıyor.. gitgide puan farkını açıyorum.. hayırlısı bakalım.. Kasımpaşa ve Hollanda'yı yönettiğim 2 takımımla da şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz..

EDİT: bu arada Yenilmezlik seriisi - Galibiyet seriisi vs vs. gibi konularda Kasımpaşa ile kendi kendimin rekorunu kırmış oldum.. Ligde 17 maç oynandı şuana kadar(bir kaç maçda kupada oynandı şuan yarıfinaldeyim) Ligin ilk yarısı bitti.. ve hiç yenilmeden nağmağlup şekilde ligin ilk yarısını tamamladık.. Bu gece ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkacağız..

unutmam gereken..

CR7

CR7

CR7

ERHUN

Sivas deplasmanından 0-3'lük skorla dönüyoruz. Gollerimiz Stanislav Sestak-Gökhan Zan-Filip Holosko. Haftaya Konya deplasmanındayız.

beckyZWICKY

ve ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladık.. ilk mağlubiyetimizi dün gece Fenerbahçe deplasmanında 2-1 ile aldık.. sağlık olsun diyelim :D

unutmam gereken..

CR7

beckyZWICKY

bu gece an itibariyle ligin zorlu, istikrarlı ve başarılı takımı olan; Torku Konyasporu 3-1 ile geçtik, yolumuza son surat devam ediyoruz..

yarın gece Beşiktaş deplasmanına gideceğiz.. Sadece kazanmak için!

unutmam gereken..

ERHUN

Konya deplasmanında Fernando Belluschi'nin attığı golle 0-1 galip ayrıldık. Bu hafta içeride Kayaseri'yle.

beckyZWICKY

üzülerek söylüyorum ki; Kasımpaşa olarak; Beşiktaş deplasmanından 1-4 lük galibiyet ile dönüyoruz!!! yine her zmn ki gibi özel antremansız.. bu cocuklar iyi yahu ;D

Goller: İnsigne(2) , Diego Costa , Babel

unutmam gereken..