Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

teşekkür ederim.. inşallah hepimiz kendi liglerimizde istediğimiz yerlerde bitiririz :) ))

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 30, 2014, 02:44:41
Bizim transfer listesine iyi adam çok çok nadir düşüyor. Elle tutulur, fark yaratacak listeye düşen son 2 adamı ben aldım onlarda: Tiene-Palacio. CR, Messi, Ribery vs. o ayarda adam düşmüyor.

naçizane tavsiyem kaşifi kullanıp transfer yapmanız.. parayı biriktirip kaşifi öyle çalıştırmak.. aksi halde siz getirtirsiniz listeye başkası kapar siz parayı denkleştirene kadar.. yani benim ilk kez kullandığım zaman yaptığım hata gibi ;D

istediğiniz ülkeden ligden, istediğiniz yaş - fiyat ve gücü dahil seçebiliyorsunuz(eğer kaşifi kullanmayan yada bilmeyen varsa) kaşifi görevlendirip istediğiniz ligden istediğiniz güçte bi oyuncu bulsun ve hemen siz transfer edin.. keza zaten kaşif bulup transfer listesine koyduğunda ilk sizin haberiniz oluyor bildirim geliyor.. :)

ben; şuan 102 gücünde olan Bale'yi, 96 gücünde olan Diego Costa'yı vs vs. hep kaşif ile transfer ettim.. ama kaşif tecrübem yokken bir hata yaptım.. param yokken görevlendirdim ve C.Ronaldo'yu buldu ve ben parayı biriktiremeden en yakın rakibim galatasaray aldı ve rakibim güçlenmişti  ;D  sonra akıllanıp Bale ve diğer oyuncu transferleriyle rakibime gözdağını verip önüne geçtik çok şükür.. ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

vee an itibariyle Kayseri Erciyes'i konuk ettiğimiz maçı 4-0 kazandık..

Lakin şuan ki gol kralım 20kusur golu bulunan Insıgne adlı oyuncum 7 haftalığına sakatlanmış.. şaka gibi ya ;D 7 hafta ne abi yaaa.. bu 7 haftada lig bitti gibi bişi olcak zaten..

bu arada çok şükür ki yedeklerim aratmadılar bugune dek hiç bi oyuncumu.. ve bu maçtada bunu gördüm..

Bale ile 1-0 öne geçtik..

ardından 31. dakikada ligin gol kralı İnsigne sakalatlandı ve yerini Callejon'a bıraktı..

Gol kralını hiç aratmayacak bir performans sergileyip oyuna 31. dakikada dahil olup 3 gol atarak hat-trick yapma başarısını gösterdi ve sahadan 4-0 galip gelerek ayrıldık..

diğer bir güzel haber ise, 2. sırada bulunan galatasaray rize deplasmanından 1 puanla dönüyor.. Puan farkını 6'ya çıkardım ve averajdada fark atıyorum.. artık umutlar iyice yeşerdi şampiyonluk için.. 2 maç yenilsem ve rakibim her maçı kazansa bile averajdan şampiyon olurum.. ve benim bu son 8 maçta 7 ve üzeri puanlar kaybetmeye niyetim yok.. Artık her maç şampiyonluk maçı.. Her maçın ardından "ŞAMPİYONLUK" kelimesinin bir harfini yazacağız.. Yarın gece Ş'yi yazmak için, ertesi günü "ŞA" demek için.. ve sonunda şampiyonluğa ulaşacağız inşallah! ;D ;D

EDİT; Son 8 maç kaldı ve şuan 7 haftalığına sakatlanan  Insigne'yi satış listesine koydum.. bakalım birisi listede gol kralını görünce ve üstelik sadece oyundaki "değerinde" ki fiyatıyla bi anda hiç bişeye bakmadan alacak mı.. 10 kusur milyonum var.. insigneyide 20 milyona okutursam; kaşif ile 30milyona süperstar bir forvet alabilirim yine ;D ;D ;D

unutmam gereken..

ERHUN

Eses deplasmanı 0-0.

@becky

Daha önce kaşif kullanmadım. Bilet günüm yok zaten. :D

ilhan mansız_melis

2 TL ve 5 TL'ye biletler var. Almayı düşünüyorum sırf kaşif için.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Ivan Rakitic ve Umut Bulut'un golleriyle Gaziantepspor deplasmanından 0-2'lik skorla dönüyoruz.
Önümüzde:
Galatasaray deplasmanı
Beşiktaş
Trabzonspor deplasmanı
KDÇ Karabükspor
Kasımpaşa deplasmanı
ve SB Elazığspor
maçları kaldı. 1 tane özel antrenmanım var.

Puan durumunu aşağı ekledim, hangi maçta özel antrenman kullansam bilemedim. GS deplasmanı düşünüyordum ama şampiyonluk imkansız, en yakın rakip Beşiktaş onları durdurmak için kullanabilirim ama içerideki maçta kullanmakta mantıklı gelmiyor deplasmanda bile 0-2 yenmiştim. Yarın akşama kadar iyice bir düşüneyim bakalım.

Bu arada hedef 4.cülüktü, matematiksel olarak olmasa da performans olarak çok rahat söyleyebilirim ki ilk 3 garanti.

ilhan mansız_melis

Galatasaray ile Anderlecht'e 7, Atletico ile Valencia'ya 3 atmışız.

ERHUN

Neymar, Neymar - Palacio, Palacio

Galatasaray 2-2 Bursaspor

özel antrenman almamıştım. Bu akşam Beşiktaş'la karşılaşıyoruz, aramızdaki fark 4 puan. Galatasaray'la 7 puan var yakalayamam artık, özel antrenman alsam kazanırmışım aslında ama akşam oyuna bakmayı unuttum. Bugün özel antrenmanımı alıp farklı kazanırım büyük ihtimalle ve 2.ci olurum. Beşiktaş dün SB Elazığspor'la evinde 0-0 berabere kaldı, antrenman almasam mı diye düşünüyorum, ilk maç antrenmansız 0-2 kazanmıştım.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Rodrigo Palacio 1-0
Filip Holosko 2-0
Filip Holosko 3-0
Enes Ünal 4-0
Oğuzhan Özyakup 4-1

keşke dün özel antrenman kullanmayı unutmasaydım, Galatasaray'ı yenip aradaki farkı kapardım. Bu maç için özel antrenman gerekli değilmiş tahmin ettiğim gibi.

4 maç kaldı, Galatasaray 77 puan biz 72 puan Beşiktaş 65 puan diğerlerinin yetişme imkanı yok.

Dün antrenmanı kullansaydım ve kazansaydım 74 puanda olacaktım, GS'de 76 puanda olacaktı şampiyonluk şansım olacaktı. Fırsat teptim.
Bu arada futbolcu ticareti yapa yapa 41m€ para biriktirdim ama alacak adam yok. Listeye düşen iyi futbolcular hep kaleci oluyor nedense, şuan da listede Mandanda var elle tutulur tek isim olarak.

beckyZWICKY

Trabzon deplasmanından 0-3 lük galibiyet ile dönüyoruz.. 6puan farkla liderliğimiZ sürüyor :)

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Galatasaray ile CSKA Moskova'ya 5, Atletico ile de Villarreal'e 3 atmışız.

CR7

Fb ile şampiyon olarak bitirdim

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Nisan 04, 2014, 13:36:54
Fb ile şampiyon olarak bitirdim

ama son maç transfer listesindeki 1 milyonluk çöpleri filan aldım onlarla oynadım.
özel antrenman aldım ama rakip(ESK) de alınca 3-0 yenildik.
FB 81
ESK 79

BJK ile 3. sıradayım son maçı 7-1 kazandım.
son 4 maç.

Alıntı yapılan: RCA - Nisan 03, 2014, 22:42:14
Ne zaman başlıyoruz ?

ERHUN

Benim 4 maçım kaldı, 1 de kupa finali var boş geçecek gün, 1 günde lig sona erdikten sonra geçecek. Ondan sonra takım alabilirim.