Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

carsi52

Dün gece deplasmanda Adana Demirspor'u bu gece kendi sahamızda Samsunspor'u 6-0 yendik.

2.sıraya yükseldik liderle hala 3 puan fark var.

Son 10 maçta 10 galibiyet.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

allah kahretsin ya.. tamda önümde lider olan gs de berabere kalmış..

bende salak gibi 1-1 berabere kalmışım trabzonspor ile ya..

kaleyi bulan 17 şutum var.. rakibin 5.. topla oynamam %60kusurlarda vs vs.. istatistikler maça yansısa fark atmam gerekirdi..

ne yazıkki lider gs ile puan farkı aynı kaldı.. 1 puan fark ile 2. sıradayım hala..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

an itibariyle atletico madridten 25 yaşındaki 93 gücü olan golcu oyuncu DIEGO COSTA'yı transfer ettim..

Bale'den sonra yaptığım en büyük transfer kasımpaşaspora ;D

çağ atlattım kasımpaşaya beee ahahaha ;D

unutmam gereken..

CR7

Neymar'ın golüyle esesi 1-0 yendik.

Şimdi rakip Kasımpaşa

ERHUN

Haydaaaa, gümbür gümbür geliyoruz. Beşiktaş deplasmanından 0-2'lik skora ayrılıyoruz. Gollerimiz Filip Holosko ve Stanislav Sestak. Haftaya içeride Trabzonspor'la oynuyoruz.

Bu hafta içeride Trabzonspor'la oynuyoruz. Tam kadro çıksak onları da yenerdik ama yorulan çok futbolcumuz var, baya bir yedeği ilk 11'e aldım, umarım kazanırız.

Ligin en başından beri takım bende, sonradan almadım yani. Takıma girdiğimde hazırlık günü 3'mü 4'mü neydi.

Enes Ünal'ı hiç oynatmıyordum, bu maç mecburen oynayacak. Her gün antrenmana alıyorum, ikinci devre 90+ bir forvet olur büyük ihtimalle. Aynı şey kalecimiz içinde geçerli.

GS 32 puan, biz ve Beşiktaş 28 puan (17 averajımız var, Beşiktaş'ın 13), Fener ve Kasımpaşa 25 puan, Torku Konya 22, Eses 19 diye aşağı doğru gidiyor sıralama.

ilhan mansız_melis

Gs ile Anderlecht'e 5 atmışız ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

Veeee;  karşınızda Cristiano Ronaldo'nun ve bir çok yıldızında yer aldığı ligin Gol kralı..

bir forvet daha ne yapabilir.. Takımımda İnsigne, Callejon ve Gareth BALE olmasına rağmen yeri en garanti olan futbolcum..

11 maç 13 gol :)

unutmam gereken..

CR7

beckyZWICKY

ve an itibariyle maçımız açıklandı.. kendi evimizde Aksiharsporu 4-0 gibi bir skorla geçtik..

Gollerimiz İnsigne ve 3 gol Babel.. vay vayyyy...

Babel; 12 maç 16 gol istatistiğine ulaştı.. sen nasıl bir forvetsin baba ya! ;D ;D ;D

unutmam gereken..

carsi52

Hulk-Niang-Altidore

Üçlüsü ile çıkıyorum maçlara.

Altidore'yi daha yeni aldım 2 maç 5 gol
Niang 7 maç 12 gol
Hulk 7 maç 11 gol

Takımım Orduspor :D 3 üst düzey forvet ile işi bitirdim.Lider Mersin İdman Yurdu ile 3 puan var 2.sıradayım ligde 3.Denizlispor'unda puanı benimle aynı.

Yarından sonra Mersin İdman Yurdu ile oynıcam :D

Tabi ligi aldığımda takım 10.sıradaydı :D
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Gümbür gümbür devam ediyoruz. Bursa Atatürk Stadı'nın çimlerine bu hafta gömülen takım Trabzonspor oldu. 2-0. Gollerimiz Abrashi ve Ferhat Kiraz. Her hafta %60-%70 civarı topla oynama bende oluyor rakip Beşiktaş-Galatasarya-Trabzonspor farketmez. Maç programımı bir kaç mesaj üstte vermiştim, ona bir de Trabzonspor galibiyeti eklendi. Sezon başından beri 1 defa yenildik. Haftaya KDÇ Karabükspor deplasmanındayız. Transfer listesinde takımımıza yakışacak 2 futbolcu var, Adam Ljajic ve Nicolas Anelka. 14.5m€ param var, Ljajic için şuan 19.3m€ isteniyor. Anelka'yı almayı düşünmüyorum. Ligdekiler bu ara baya adam aldı paraları kalmamıştır diye düşünüyorum, düşündüğüm gibi giderse 3 gün sonra Ljajic takımımıza katılır.

beckyZWICKY

ligde 13 hafta geride kaldı.. ve tek nağmalup takım Kasımpaşaspor! daha yenilgi yüzü görmedik maşallah.. fakat ligin ikinci yarısında fazlaca puan kayıpları yaşayabilirim.. nedeni ise takım bu şekildeyken rakipler çekinip özel antremana başvurabilir.. buda puan kayıplarına neden olabilir.. umarım rakipler özel antremanlarını Beşiktaş-Fener-Galatasaray-Ts-Bursa vs gibi kağıt üstünde güçlü olan takımlara karşı kullanırlar.. bende kağıt üstü büyük olmayan takımımı büyük başarılara ulaştırmış olurum ;D ama şimdiden görüyorum ki ligi nerde bitirirsem bitireyim güzel bir oyun menejer puanı alıcam bu hesabımda.. Cunku kasımpaşanın Hedefi 10. sıra.. bende ilk 3de ligi bitirirsem hatta 5. bile bitirsem ligin en cok menejer puanı alan menejeri olcam.. +5 ile.. keza en az 3. olurum gibi görünüyor şuana kadar ki istatistiklerde bu görülüyor işler tersine dönmezse.. :)

başka liglerde hepimiz çok iyi gidiyoruz..

ama kendimiz lig kurunca bu düzey önde olamıyoruz.. hep çekişmeli oluyo kendi aramızdaki lig.. buda tüm üyelerimizin takımlarını iyi yönettiğini gösteriyor :P

ve canım çekiyor bir KK Forum Cup yapmayı daha.. :D dişe diş çekişmeli bir KK Forum Cup süper olurdu aslında şu sıralar ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ve alt hesabımla Hollanda takımını yönettiğim; "Dünya Kupası" liginde de maçlar oynandı..

bu gece İSPANYAYI kendi evimde konuk ettim ve 3-0 kazandık..

Bu ligde de Hollanda takımım ile en yakın takipçim 2. ve 3. sırada olan İtalya ve Brezilya'ya 5 puan fark atıp 1. sıradayız.. maşallah 2 hesabımlada herşey tıkır tıkır gidiyor.. :D

Kasımpaşaspor ve Hollanda ile taktik ve sistem pratikleri yapıyoruz ve herşey güzel işliyor..

bu 2 hesabımlada gelecekteki KK Forum Cup için güzel tecrübe ve hazırlık oluyor.. Şimdiden KK Forum Cup için hazırız-bekliyoruz! ;D

unutmam gereken..