Ana Menü

TSL. Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 [CUMA 20:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 01, 2010, 00:07:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

gecen seneye donus var ama hemen gaza gelmemek lazım onumuzdekı krıtık bı antep deplasmanı var ordanda 3puanla donup ınonude geseyı yenmek lazım

hanı gecen mesajlarda yazmıstım ya BEŞİKTAŞ gıbı oynarsak zaten 3 atarız dıye ıste o bundan ıbarettı..
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Şubat 05, 2010, 00:30:20
2-0 olur bizim olur :D

ilk yarı 1-0 biter 2. yarı 1 gol atarız alırız maçı

ilk yarı 1-0 bitti tutturduk ;D ama ne bileyim 1 gol yiyince bu kadar sinirleneceğimizi :D

Tabata Tabata Tabata!!! İşte bu Tabata!

Bobo,Holosko,Deli İbo,Yusuf,Fink,Ernst çok iyilerdi..

Tello bu takımdan gitmeli. kesinlikle gitmeli. yakışmıyor.

Çok iyi oldu 4-1

haftaya da banko kazanırız yine diyorum.

Şampiyon geliyor çalsın davullar sazlar!!!

:bjk :bjk :bjk
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Telloya o kadar dakika nasıl sabredebildiler ya ?
Fink iyiydi derken ciddimisiniz gerçekten ? Tello-Fink kötüydü tello inanılmaz kötüydü.Keşke tello gönderilip delgado gelseydi.
İlk yarı takım harika oynadı müthişti gerçekten..yarı hurşut oyuna girerken kardeşime dedim bu adam kesin gol atar diye ;D gol attı şerefsiz :D  golü yedikten sonra gençler iyi bastırdı 2.golü atıp yenebilirlerdi bu akşam ama atamadılar biz attık ve 4-1 gibi bir skorla kazandık.

Bu arada tabata için hiç bir zaman kötü yorum yapmadım sadece yeteneğine laf ettim pek birşey beklememek gerek bu adamdan dedim bu yüzden özürdiliyorum.
Tabata harikaydın gerçekten muhteşem..
İbrahim Üzülmezde harikaydı ;D
Bölünür senin için uykular!

CR7

Sivok ve Rüştü'yü unutmuşum ;D

çok iyilerdi onlar da

,Rüştü o kafaları çıkarmasa 1-1'den sonra bitmiştik

yenerr17

tabata geçen seneki futbolunu oynamaya başladı :) duran topları çok iyi kullanıyo tellodan kat kat ii top kesiyo.Attığı gol tam teknik futbolcu golü ya helal olsun.

keskinli

ben galibiyet beklemiyordum
heleki böyle bi fark hic beklemiyordum
tebrikler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

husoeagle

tabatanın kalitesini görmüş olduk bu maçta

pAscAliAnUmut

Tabata iyiydi güzeldi ama önemli olan onu sürekliliği..

Topu ceza sahasına kadar getirip tıkanıyorduk ama bugün özellikle Tabata topu dikine oynamasıyla hücuma zenginlik getirdi..

Oynayacağı hemen hemen her maç bu performansının altına düşmemeli. Her maçta üstüne koyarak oynamalı
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Simurg

Tabata şaşırttı beni
maçta şaşırttı o kadar fark beklemiyordum
devamının gelmesini diliyoruz

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Şubat 06, 2010, 01:29:59
Tabata iyiydi güzeldi ama önemli olan onu sürekliliği..

Topu ceza sahasına kadar getirip tıkanıyorduk ama bugün özellikle Tabata topu dikine oynamasıyla hücuma zenginlik getirdi..

Oynayacağı hemen hemen her maç bu performansının altına düşmemeli. Her maçta üstüne koyarak oynamalı

Evet diğer maçlarda da böyle devam etmesi lazım...
Since 1903

NoPasaran

Dün Gençlerbirliği aslında tam istediğimi gibi oynadı desek doğrudur. Beşiktaş , üzerine gelen her takıma karşı üstünlük kuran bir takım. Gençlerbirliği kapansa idi kesinlikle daha zor olacak bir maç olurdu bunu demeden geçmeyeyim..

Rüştünün takıma girmesi takım kalitemizi en az %30 oranında arttırmış. Rüştünün kıymetini Rüştü olmadığında anladık sanırım. Gerek savunmasına verdiği güven gerekse savunma yapılıştaki takıma etkisi fevkalede. Ferrarinin gelişi bu şablona en az %10-15 daha güven verecektir.

Bu takım her maç böyle oynayabilir yeterki taraftar dün olduğu gibi takıma güvenlerini maçın her anında verebilsinler.

Yaptığımız hazırlık maçlarından beri belli olan birşey var. Oda ilk devreye göre çok daha iyi hücum yaptığımız. Bu bundan önceki maçlarda olmamasına rağmen , bu konuda belki sizlere garip geliyordu ama bu takımın şampiyon olacağını iddaa ettim bir kaç kere. Elbette olmayabiliriz o bir yerden sonra takıma olan güvenin göstergesi ancak Beşiktaş asla o kupadaki Beşiktaş değildi bunu hepimizin görmesi gerekiyordu. Rüştünün olmayışı takımı tamamen geriye yaslıyordu ve istediğimiz oyunu oynuyamıyorduk o yüzden her maç sonrası Rüştü ve Ferrari acil olarak gelmeli diye söyledik.

Bu takımı bozan şu an iki tane insan var bunların artık yedek klubesine geçmesi lazım. Birisi Tello Diğeride Nihat Kahveci. Takıma verdikleri neredeyse hiç bir şey kalmamış. Dün Rıdvan Dilmen güzel tespit yaptı. "Nihat acemi futbolcular gibi oynuyor anlamk güç " . Çok doğru diyor..

Bundan sonraki maçlarda Holosko bu kadroda kesin olarak düşünülmesi gerekiyor. Altı yabancı sınırlamasında dışarda kalacak oyuncu konusunda burada Her hafta tartışma yaşayacağız belli oldu. Tello artık kesin olarak yedek klubesine giderken diğer yabancının kim olacağı konusunda bence kimse çok emin değil. Bobo mu , Holoskomu Tabatamı vs vs vs. Zor iş yani..

Tabata dün ilk kez iyi oynadığına şahit olduk. Çok çok etkili poziyonlara girmei belki ancak rakip savunmanın dizilişinden, çıkışına kadar herşeyini rahatsız etmesi çok önemliydi. Çok beğendim Delgadonun D sini aramadım.

Antepide yenersek bu sene Şampiyon oluruz diyorum yenemezsek 2. oluruz  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

husoeagle

bence ferrari geldiğinde ibrahim toraman sağ beke geçecek
mustafa hoca ekrem dağ hayranlığından vazgeçmeyeceği için ekremi bi şekilde kullanacak ve sanırım bunuda ön libero gibi düşünecek
bu durumda tello ile beraber fink yedek oturacak gibi görünüyo
tabi mustafa denizli bu şu haliyle biletabatayı yedek oturtabilir
çünki anlamadığım bi şekilde tabatayı istememe var denizlide

CR7

ekrem sol açık oynar tello ve holosko yedek oturur ben de bunu diyorum