Ana Menü

TSL. Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 [CUMA 20:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 01, 2010, 00:07:58

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Sahadaki mücadelemizi çok beğendiğimi söyleyebilir. Herkes savaşıyordu üzerine düşen görevi herkes harfiyen uyguladı. Tabi ki Tello ve Nihat onlardan istediğimiz performansı sergileyemedi ama umarım ilerleyen maçlarda daha iyi olurlar.

Maçta Bobo'nun ve Tabata'nın gol atmasını çok istemiştim. Çünkü çok iyi mücadele ediyordu ikiside. Bobo'nun defansa kadar gelip topu kapma savası vermesi işte budur dedirtti bana. Tabata gerçekten dün bize görmek istediğimiz 10 numarayı gösterdi. Maçın biteceğine yakın Tabata keşke bi gol atsa dedim. Duydu galiba beni çok klas bir vuruşla enfes bir gole imza attı.

Dün gerçekten güzel bir maç oldu. Yanılttı beni futbolcularımız. Umarım bu güzel futbol sadece bu maçla sınırlı kalmaz önümüzdeki haftalarda bu futbolu sahaya yansıtırlar.

-
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

noumAyberk

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Şubat 06, 2010, 14:06:03

Maçta Bobo'nun ve Tabata'nın gol atmasını çok istemiştim. Çünkü çok iyi mücadele ediyordu ikiside. Bobo'nun defansa kadar gelip topu kapma savası vermesi işte budur dedirtti bana.
-
Maçı izlemedim. Dediğin mutlaka doğrudur Bobo kesin mücadele etmiştir. Ama bunu Nobre yapınca boşa koşmuş oluyo işini, forvet görevini yapmamış oluyo...

carsi52

Bana göre tabata hep böyle oynarsa bonservis bedelinin karşılığını verir..
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Alıntı yapılan: noumAyberk - Şubat 06, 2010, 14:19:35
Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Şubat 06, 2010, 14:06:03

Maçta Bobo'nun ve Tabata'nın gol atmasını çok istemiştim. Çünkü çok iyi mücadele ediyordu ikiside. Bobo'nun defansa kadar gelip topu kapma savası vermesi işte budur dedirtti bana.
-
Maçı izlemedim. Dediğin mutlaka doğrudur Bobo kesin mücadele etmiştir. Ama bunu Nobre yapınca boşa koşmuş oluyo işini, forvet görevini yapmamış oluyo...

Ayberk futbol gol için oynanan bir oyunsa Bobo,Nobre'den daha iyidir..

Nobre isterse kıçını yırtsın gol atamazsa takıma verdiği bir şey yok demektir..

CR7

Bobo>>>> Nobre

Bobo,Nobre'den çok çok çok daha iyi bir forvet-santrfor.

Nobre'nin gerçekten bu takımda bence yeri yok.

Nobre'nin yerine onun oynadığı paranın yarısına oynayacak kaç futbolcu bulursun bu ülkede ya da alt yapıda

Nobre parayı yükseltti o sakat haliyle ve yatarak 2 milyon aldı. aynı delgado gibi

bu yönetimin en büyük 2 hatası bunlar aman gitmesin diye ücretlerine %100 zam yapıp takımda tutmalarıdır

umarım teyyo'da bu hatayı yapmazlar
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

noumAyberk

@ Sergen
Ben Nobre Bobodan daha iyidir diye birşey demedim. Fakat dün Bobo mücadele edip gol atmasaydı yine aynı şey konuşulcaktı, Bobo mücadele etti. Ama Nobre olduğunda konu tam tersine dönüyor. Gol atsa şansa oluyor. Atmasa zaten bişey yapamadı oluyor.

CR7

Bobo o golden önce ilk golün asistini de yaptı Ayberk merak etme sen ;)

+18 !

Alıntı yapılan: noumAyberk - Şubat 06, 2010, 15:35:31
@ Sergen
Ben Nobre Bobodan daha iyidir diye birşey demedim. Fakat dün Bobo mücadele edip gol atmasaydı yine aynı şey konuşulcaktı, Bobo mücadele etti. Ama Nobre olduğunda konu tam tersine dönüyor. Gol atsa şansa oluyor. Atmasa zaten bişey yapamadı oluyor.

Gol atamıyorki şansa olsun ayberk..

noumAyberk

Tamam Yiğit tartışmaya girmiyorum. Afffferin Bobo'yaaa. Ben Bobo kötü değil ama Nobreye haksızlık ediliyor dedikçe sen bana Bobo'yu korumaya çalışıyorsun
Mesele kimin gol attığı değil, takımın çabalayıp gol atması. Ve bence Nobre takımda en çok mücadele eden oyunculardan biri. Orta sahanın döküldüğü Nobrenin defansa kadar gelip bikaç kez top aldığı çok maç hatırlıyorum

CR7

Nobre'ye nası haksızlık ediliyor ya :-\

napıyor ki adam

görevi ne?

gol atmak

önce golünü atsın mücadele edecek önlibero,stoperler zaten var

ama gol atamıyorsa çok da umrumda mücadele etmesi boş boş koşması

adam gol atmak için 2,000,000 € alıyor

boşa koşmak için değil

noumAyberk

Dün gece Bobo gol atmasa bile mücadele etmiş olucaktı. Nobre o mücadeleyi her zaman veriyor. Bu sene pek olmasada geçen senelerde bu böyleydi.

+18 !

Ama attı Ayberk..

Adam takımın en golcü oyuncusu,Nobre ise 2 gol atmış ki Nobre ilk 11 oynasada gol atacağını sanmıyorum..

O yüzden ne kadar mücadele ederse etsin,gol atmazsa BOŞ..

noumAyberk

CR7

ya adam 1-0 olurken topu çok iyi şekilde sivok'a atmış gol olmuş 1-0 öne geçmişiz
sonra 1-1 ken dk 79'da süper bir gol atmış 2-1 öne geçirmiş hala adamı tartışıyoruz ya
neymiş teyzemin bıyığı olsa amcam olurmuş falanmış filanmış :D

Cem Goren

konu burda ayberkın NOBREcı old. degılkı once bı yanlıs anlamalardan arınmamız lazım.
bobo orta sahadan defanstan top cıkarınca KRAL BOBO denıyor ama nobre bunu yapınca nedense kımse dıkkate almıyor yada konu nobre olunca herkes bı garıp hal ıcıne gırıyor.
ısın aslı o aslında.

zamanında bende nobre turk statusunde old. ıcın gıtmrsıne gerek yok demıstım benıde NOBREcı yaptınız
SASIRMADIM bu sekılde bı yaklasıma
altın kapılarımız kan oldu tayfun