Ana Menü

TSL. Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 [CUMA 20:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 01, 2010, 00:07:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Hiç birşey yapılmıycak cuma günü! Umarım yanılırım
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Şubat 03, 2010, 13:56:48
Hiç birşey yapılmıycak cuma günü! Umarım yanılırım

Banada öyle geliyor malesef.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

hanı tek basıma cıkmam kımsenın umrunda olmaz ama butun hafta face'de olsun ekşide olsun bangır bangır bagıranlar nerde olacak o gun merak edıyorum.
Hangı trıbunde olursam olayım o gun eger maca gıdersem 15.dk staddan cıkmayan cem fenerlı olsun...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Kral Nemrud İbrahim Peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış. Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim Peygamber'i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud'un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim Peygamber.

Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp: "Bu acelen niye? Nereye böyle?"

Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, "Duymadın mı" demiş. "Nemrud, İbrahim Peygamber'i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum."

Bu sözleri duyan kartal kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış. "Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?"

Su taşıyan karınca, "olsun" demiş. "Hiç olmazsa safımız belli olur."
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

FANATİK KARTAL1903

Öncelikle şu 15. dakikada çıkma işi yaş iş.Artık iş işten geçmiştir, bugüne kadar neler söylendi istifa etmedi de bundan sonra da etmez.Zaten maçta olmayacakmış, Mısır'a tatile çıkmış.
Maça gelince, Gençlerbirliği Tomas Doll ile taş gibi bir takım oldu, maçın zor geçeceği gün gibi aşikar.Gol yollarında Antalya maçındaki gibi pasif kalırsak işimiz zor, keza Gençlerbirliği defansif bir oyun yapısıyla oynuyor bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırmamız lazım.Nihat'ın artık sahne alması gerekir.Henüz kaybedilmiş bir şey yok.İnşallah kazanacaz.

Cem Goren

genclerbırlıgı ne kadar ıyı bır takım olursa olsun karsısındakı takım BEŞİKTAŞ.
ne olursa olsun yarın forma'nın agırlıgı zaten genclerbırlıgıne 3atar...

keskinli

cem ben katilmiyorum bu yorumuna
eskiden formanin agirligi vardi,besiktas formasini gören anadolu takimlar tir tir titrerdi
simdi isler degisti,herkes farkina vardi besiktastada uzalylilar degil  insanlar oynuyor
ayni seyler febe ve gese icinde gecerli,her ne kadar 3 büyüklerin agirligi devam etsede eskiye göre bu agirlik cok azaldi
buda kötü bi sey degil
bu gelisme türk futbolunu ileriye tasiyacak,sporcularin kafa yapisi daha cok gelisirse
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

İnönü'de kazanırız..

Hele mustafa denizli yoksa kesin kazanırız..

Bol gol atarsak kimse şaşırmasın..

Cem Goren

ahmet abı benım anlatmak ıstedıgım anadolu takımlarının buyumesı yada kafa tutması degıl.
sonucta sen BEŞİKTAŞsın.. Uzaylı degılsın ınsansın ama BEŞİKTAŞta oynuyorsun o FORMAyı gıyıyorsan senın su lıgde bı AGIRLIGIN olmalı..

anlatmak ıstedıgım bu

keskinli

bütcelere göre aramizda isik yili var ama performans olarak hemen hemen ayniyiz maalesef
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 04, 2010, 20:17:43
bütcelere göre aramizda isik yili var ama performans olarak hemen hemen ayniyiz maalesef

performans degılde abı ne bıleyım hanı sonucta BESIKTAS dıyorsun..

hep aynı seylerı soyluyoruz ama ben bunu en basında konya seker macında bı yorum vardı ıste konya etkılı takım falan dıye o zamanda aynısını yazmıstım SEN BEŞİKTAŞsın dıye anlatmak ıstedıgım o

FANATİK KARTAL1903

Artık 10 sene öncesi gibi anadolu takımları kolay lokma değil, iddaa gelirleri olsun, galibiyet başına alacakları para olsun, şimdi de yayın ihalesinden sonra anadolu takımları iyice güçlendiler.Ben bu maçta kazanalımda isterse yarım sıfır olsun diyorum.

pAscAliAnUmut

İki takım da savunma yapmayı biliyor..

Sergen'in de dediği gibi gol atanın kazanacağı maç olur ;)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

o golude bız atalım
ferrarının eksıklıgını hıssetmeyız ıns.