Ana Menü

Son Dakika!! Yıldırım klupler birliği başkanlığını bıraktı

Başlatan pAscAliAnUmut, Aralık 05, 2009, 22:33:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

VE Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Savaş baltalarını çıkardı... Eskişehirspor yenilgisi sonrası FenerbahçeKulübü Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğiniaçıkladı, hakemlere ve federasyona göz dağı verdi. Yıldırım şöylekonuştu: "Takım kötü oynuyor kabul ediyoruz. El birliğiylebunu düzelteceğiz, tedbirleri alacağız. Bizim oyuncularımız iyioyuncular. Nasıl 8-10 maç kazandıysak, düzeleceğiz. Hocaylafutbolcularla görüşeceğiz.

Bu hakem penaltı vermedi

Yanlışolan bir şey Türk hakemleri. Aziz Yıldırım bir mücadele veriyor; Türkfutbolu bir yere gelsin diye. Ama maalesef hakemler ve federasyon buişin içinde yokmuş gibi davranıyor.

Aziz Yıldırım KulüplerBirliği başkanı olduğu için konuşamıyor. Bu akşamdan (dün) itibarenKulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktım. Görsünler bakalım AzizYıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak.

Bu hakem Beşiktaş maçında penaltıyı vermiyor. Üçüncü golde ofsaytı vermiyor. Bugün Bilica'yı çekiyorlar penaltıyı vermiyor. golden önce faulü vermiyor. Bizim oyuncular yerlerde geziyor penaltıçalınmıyor. Ondan sonra neymiş 'Lig bu hakemlerle bitecekmiş' Biz buhakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Kulüplerin önünde duramazlar.

Elimden geleni yaparım

Fenerbahçe'nin önünde asla duramazlar. Kulüplere bana gösterilen  için teşekkür ediyorum. Dışarıdan elimden gelen bir şey varsa yaparız.
Buoyuncuların yerinde ben olsam 'Yönetim bizim hakkımızı savunmuyor'derim. Ama bundan sonra öyle olmayacak. Beni yolumdan kimse çevirmez.Tahkim kurulu, disiplin kurulu hepsine söylüyorum. Federasyonasesleniyorum; "akıllarını başlarına alsınlar."
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

[KralKartal]

federasyona mi tepki veriyor, anlamadim...

Bende baskanliktan mi etti dusundum,

imkansiz zaten :)

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

bende kulüp başkanlığından istifa etmiş sandım. duygu patlaması yaşamıştır, döner geri... :D biz de dalgamızı geçeriz.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

+18 !

Cem Goren

bı an bende kulupten ıstıfa ettı sandım ama degılmıs neyse bunada gerı doner adam toplar yurutur capulcuları bızde geyıgı yaparız artık :)

pAscAliAnUmut

Federasyon Aklını Başına Alsın"
  Başkanımız Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı`ndan istifa etti. 13 Mart 2008`de Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım, ani bir kararla başkanlığı bıraktı. Birliğin 4`üncü başkanı Aziz Yıldırım 22 ay başkanlık yaptı. Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı sonrasında şunları söyledi: " Eskişehirspor`u tebrik ediyorum . Bugün Eskişehir'de gezerken gazeteciler beni tahrik etti. Ben bunları gerekli yerlere şikayet edeceğim. Basın mensupları bizleri tahrik etmesinler.

Tüm Kulüplerin başkanlarına teşekkür ediyorum. Her zaman beraber çalıştık. Ancak hakem camiası ortamı ortalığı karıştırıyor. Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı diye yorum yapamıyor. ben de bugünden itibaren kulüpler Birliği Başkanlığı`ndan istifa ediyorum. Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak. Herkese sesleniyorum. Kimse bu hakemlerle devam edeceğiz demesin. Biz etmeyeceğiz. Hakemler oyuncuların moralini bozuyor. Kulüpler Birliği`nin bana bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ancak ben şu andan itibaren istifa ediyorum. Fenerbahçe için çalışacağım. Türk futbolu bu şekilde bir yere gitmez. Federasyona sesleniyorum. Akıllarını başlarına alsınlar".

[/t][/t]antu.com dan alıntıdır  :ahaha    :ahaha

Cem Goren

federasyon uyuma ayık ol :) bak baskanın sınırlenmıs :)

[KralKartal]

bence aziz yildirim cok koyu Kurtlar Vadisi hayrani :)

Cem Goren

herkes haddını bılecekmısss ısyan bayragı cekılmıssss artık febenın hakları korunacakmıssss herkez azız yıldıvımı gorecekmıssss vs.vs.vs.vs.vs..... :ahaha :ahaha

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Aralık 05, 2009, 23:03:13
bence aziz yildirim cok koyu Kurtlar Vadisi hayrani :)

Şştandartlara göre istifa etmez ama  :ahaha

[KralKartal]

her yenilgiden sonra ayni seyler, ben biktim yahu,

sampiyonluk gider, ayni muhabbet, yenilirler ayni,

kirmizi kart gorurler ayni, korneri verilmez ayni,

ofsayti dogru calsa bile niye dogru calmislar diye

tantana yapar..

gec azize gec

Cem Goren

2-3yılda bır ıstıfa edıyor bu adamda ya ne ıstır anlamadım :)

erdibatmaz

2 maç ofsayttan gol yediler. gerçi maçın gidişatını etkilemedi, sonuçta 3. goller ofsayt oldu ama çok konuşan f3liler artık anlarlar neler çektiğimizi. hem bizimkiler tamamen maçı ve sonucu da etkilemişti. aknaraspor maçı nobreye el verilmesi bobonun ist. büyükşehir maçında yumruk attığının söylenmesi. şimdi anlarlar neymiş. alıştılar tabi kuş tüyü yastığa. sonra da konuşuyolardı Beşiktaş ağlıyor diye.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

gündem değiştiriyor yine  ;D

ayrıca açıklamaları okursanız bu kadar sert açıklama olurmu yahu

ne yapacaksın azize ne ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net