Ana Menü

Son Dakika!! Yıldırım klupler birliği başkanlığını bıraktı

Başlatan pAscAliAnUmut, Aralık 05, 2009, 22:33:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

ERCAN SAATÇİ (Hürriyet Spor Koordinatörü)
Kulüpler Birliği Başkanı olmak, kulübün haklarını korumaya engel birşey midir? Başkan olunca eğer kendi kulübünün haklarını korumakkonusunda engeller var ise her kulüp için söylüyorum, neden o koltuğaoturulur? Şunu bilmek lazım ki takım kötü oynuyor. Takımın kötü oyununuhalının altına süpürmek yerine, bu kötü gidişin nedenlerini bulup buproblemi ortadan kaldırmak gerekir diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşur. Fenerbahçe'de, "Kulübün haklarını sadece başkan korur" diye bir şey düşünemeyiz. Fenerbahçe'de çok  yönetim kurulu üyeleri vardır, onlar da Fenerbahçe'nin hakları yeniyorsa eğer gereken müdahale için yetkili olmalıdırlar.
Şunu söyleyebilirim ki son haftalarda bu kadar kaybedilen puan Fenerbahçetaraftarını oldukça üzmüştür. Bunun telafisi, Kulüpler BirliğiBaşkanlığı'ndan istifa değil, takımın biran önce iyi futbol oynamasıdır.

MEHMET ASLAN ( Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü)
Aziz Yıldırım'ın bu istifası ve öfkesi kaybedilen puanlar nedeniyleoldu. Bu olaylar takımın başarısızlığını örtme politikasıdır.

ALTAN TANRIKULU (Hürriyet SporYazarı)
Taraftarın kızgınlığını yatıştırmak için yapılan bir istifadır.Hakem olayları her maçta yaşanıyor. Aziz Yıldırım verdiği 3 yıl arkaarkaya şampiyonluk sözünü yerine getirmeye çalışacak.

FEYYAZ UÇAR (Hürriyet Spor Yazarı)
Bu istifa kulübün kötü gidişatı kapatılsın diyerek yapıldı. Takımın kötü gidişatı kapatılmak isteniyor.
Hakan ÜNSAL (Hürriyet Spor Yazarı)
AZİZ Yıldırım'ın istifası pek hayra alamet değil. Bu tepkinin tekanlamı var. Artık, savaş başladı. Yıldırım, bundan sonra esipgürleyecek. Futbolumuza da tekrar gergin günler .

MERİÇ TUNCA (hurriyet.com.tr spor müdürü)
Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığını bırakmakla çok geçkaldı. Ben onun yerinde olsam bu kararı bugün değil, Futbol FederasyonuDisiplin Kurulu'nun Galatasaraykarşılaşmasından sonra verdiği 2 maç seyircisiz maç cezası ve Bilica'yaverdiği 3 maçlık ceza sonrası verirdim. Çünkü o cezalar hem haksızdı,hem de işbaşındaki bu Federasyon'un Sarı-Lacivertli kulübe başkışaçısını ortaya koydu..
Zaten ben Yıldırım'ın Kulüpler Birliği'ne neden başkan olduğunu da anlayamadım..
Yıldırım'ın Kulüpler Birliği'ne başkan olması, Fenerbahçe'ye yarar değil zarar getirdi.. Ortada öyle bir hava yaratıldı ki, Aziz Yıldırım sadece Fenerbahçe'yi değil, Türk futbolunu da yönetiyor noktasına getirildi olay..
Aslında Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği'ne başkan olduğundan bu yana ne Fenerbahçe'yi, ne de Türk futbolunu yönetebildi..
Bir sürü olay oldu, Fenerbahçe bir sürü haksızlığa uğradı ama Yıldırım sustu, yutkundu, içine attı.. Ve iş bu noktaya geldi..
Şimdi bundan sonrası ne olacak?..
Bundan sonrasında olacak olan şu;
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i de, MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ı da zor günler bekliyor..
Çünkü bu akşama kadar sağ yanağına vurulunca sol yanağını da çeviren bir Aziz Yıldırım vardı karşılarında..
O eski Aziz Yıldırım'ı çok özleyeceklerini, başlarını taşlaravuracaklarını, ''Biz nerede hata yaptık?'' diyeceklerini tahminediyorum.

SELÇUK YULA (Spor Yazarı)
Şu ana kadar yaptığı en doğru hareketi yaptı. Şimdiye kadar FenerbahçeKulübü Başkanlığı ile Kulüpler Birliği'ni birarada götürmeye çalıştı.Başarılı da oldu. Bir şeyler yaptı. Ancak Türkiye bunu anlamadı.Hakemler Fenerbahçe'ye saldırdı. En son öreneğini Beşiktaş,Kasımpaşa ve Eskişehirspor maçlarında gördük. Fenerbahçeli taraftarlartüm bunlardan şikayetçiydi. Çünkü Yıldırım Kulüpler BirliğiBaşkanı'ydı. Hiç olmazsa oradan çıksında Fenerbahçe'nin haklarını korusun.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Cem Goren

selcuk yula ne mal old. artık herkes bılıyor dahada kuculmene gerek yok
kaybetmıssın ve bunu kapatmak ıcın yapıyorsun bunları bılmıyormuyuz sankı yalancı ıstıfalar falan bu kacıncı be yemezler bunları artık yemezler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Dikkat çekmek için yapıyor herşeyi.
Beşiktaş'ın o kadar puan farkından gelip kendilerini geçmek üzere olduğunu bildiği için ört bas etmeye çalışıyor.Ama bu sefer olmıcak..

İstifa etmişmiş..Çokta tın :lol
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun