Ana Menü

[UCL 3.Hafta] Wolsburg - Beşiktaş [21.10.2009] [21:45]

Başlatan ZeMaHŞeR, Ekim 18, 2009, 11:00:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Since 1903

[KralKartal]

SIFIR puanla ayrilmayacagimizi garantiledik, buna sevindim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Alıntı yapılan: yg1903 - Ekim 18, 2009, 15:43:58
berabere...

demiştim :)
ama galibiyet de olabilirdi
olmadı malesef
geç oyuncu değişiklikleri nedeniyle

,
Alıntı yapılan: yg1903 - Ekim 19, 2009, 18:46:52
Rosetti mi? :D

dün milan-roma maçını yönetiyordu
kırmızı kart gösterdi 1 tane
arkadaşlar değil kırmızı filan dedi
ben Roberto Rosetti bu boru mu dedim
olmasa çalmaz dedim
ilah mı bu dediler
bugün de bizim maça atandı :D
güvendiğim hakemlerden birisi
inşallah iyi bi maç yönetir
adil olur..

çoğunda iyiydi maçın
yine kırmızısını esirgemedi
Seviyorum bu adamı
Yeni pierluigi collina'm bu :D

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ekim 21, 2009, 23:50:26
SIFIR puanla ayrilmayacagimizi garantiledik, buna sevindim

Hem de  DEPLASMANDA alınan bir puanla

şimdi 6 puan içeride alacağımızı düşünüyorum
etti 7 puan

wolfs 4 cska 3 puanda
man utd 2'sini de yenerse
aralarındaki maça bağlı herşey
berabere biter veya cska kazanırsa biz 2.tura wolfs kazanırsa wolfs 2.tura biz avrupa ligine

ama wolfs man utd'den son maç 1 puan bile alsa çıkamıyoruz zaten hesaba kitaba gerek yok.
avrupa ligi bizi bekler :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Çok iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum..

Özellikle savunma konusunda neredeyse kusursuz bir futbol sergilendi. Ferrari ve Sivok muhteşem oynadılar..

Orta alandaki Ernst ve Finkin bugün kötü olmalarından dolayı oyunda zaman zaman geriye yaslanmak zorunda kaldık. İleri çıkışlarda yine bu  2 oyuncunun kötü futbolu nedeniyle iyi olmadı..

Boboyu uzunca süre sonra ilk kez iyi gördüm oldukça sevindim ne yalan konuşayım.

Oyuncular bu kadar, takıma gelirsek

Çok koşuyoruz , ligin  belkide en çok koşan takımıyız.Şampiyonlar Liginde bu kadar koşmak kolay değil..

Sadece orta alanda kısa pas yapmayı bilmiyoruz. Bu maçta tek paslarla gitseydik çok pozisyon bulabilirdik ama o konuda eksiğimiz var belli oluyor..

Rüştüye değinmeyi unuttum :) Çok iyiydi bence. İnanılmaz güven verdi savunmasına, tebrikler..

Ben her maça ayrı bakarım matematikle uğraşmam.. İyiydik,4-5 olur diyenler, -2 biter diyenler Futbol cahillikleri ile kendi ile gurur duysunlar diyorum..

Yazdım dikkate alınmadı büyük harflerle yazayım
Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ekim 21, 2009, 20:43:59
Yine diyorum

Wolsburg ulan , sanki bana Barcelona!

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

abi rüştünün ceza sahasında oradan oraya koşuşturmasına

ilk kornerde sanırım boşa çıkmasına ne diyorsun?

açıkçası ben pek güven verdiğini düşünmüyorum

hatta bi pozisyonda ferrari rüştüye vermek yerine taca attı topu :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Yiğit her maçta oluyor bunlar. Rakibin baskı yaptığı pozisyonlarda olur o kadar. Bugün rüştü gayet iyiydi. Ferrari o pozisyonda bence hat yaptı  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

kadro acıklandıgı zaman ekremın yerıne serdar olamlıydı dıye dusundum ama sonra yapacak bısey yok dıye maçı ızlemeye basladık su maçı kaybetsek hanı ıcımden gecenlerı yazabılırmıydım bılmıyorum bu kadar guzel oyun en azından avrupa lıgını hakedıyor wolsburgu gozumuzde fazla buyutmusuz halbuku bızdende fazla bır farkı yokmus rustu guven verdın daha once nerdeydın sıvok-ferrarı sızı baya arayacagız i.kas kendıne gelmeye basladı delı sana soz yok ekrem ıyı nıyetınden oyununa kımse laf dıyemez tello maç eksıgı var ama halledecek bellı ernst senın ıcın soylencek soz yok fınk tello ıcın ne dedıysem senın ıcınde aynı bobo varlıgın yettı bugun nıhat yavas yavas eskı nıhat gelıyorsımdı onumuzde ktırık bı vıraj ar ınonede kazanalım ikinvi olalım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Ne yalan söyleyim dün takımı izleyince şaşırdım

Deplasmanda Wolfsburg gibi bir takımdan gol yememek iyi savunmaların harcıdır ve bizim savunmamız gerçekten çok iyiydi..

Hücumda ise sezon başından beri eksikliklerimiz vardı ama ben galibiyet beklemiyordum zaten bu beraberlik bize büyük avantaj sağlayabilir tabiki evimizde oynayacağımız 2 kritik maça bağlı..

Bende Volkan abiye katılıyorum Rüştü iyiydi dün güven verdi banada..

Şimdi bizim için en zoru evimizde Wolfburg'u yenmek ve burda kimleri yendiğimizi benim hatırlatmama gerek yok sanırım kahretsin yine umutlandım ama umudun adıdır Beşiktaş !

Saldır Beşiktaş'ım oleyy !

Cem Goren

dunku oyunu ınonudekı maçlarda oynarsak cskayıda wolsburguda burda yenerız manu macından kımse bahsetmıyor herhalde herkesde orda yenuılırız dusuncesı var ama unutulmamalı futbolun suprızlerle dolu old. rubın kazan gosterdı bıze

carsi52

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler..
Mustafa Denizlinin bu kadroyu neden çıkarttığını maç sonu yada maçın ortasında anlayabiliyoruz :) Kadroyu gördüğümde bende beğenmedim ama sonradan anladım ki wolsfburgu kitlediğini.Kadro seçimi güzeldi ama 1 kişi hariç allahın KAZMASI amatör ligde bile oynamaya kapasitesi olmayan bi adamı yine Ş.L maçında sahada görmek beni delirtiyor o adamda İbrahim Kaş..Her ayağına geldiğinde atağımızı yiyor resmen 10 kişi oynuyoruz.

Gelelim Rüştüye..Bu maça çıkmadan önce herhalde Rüştü kendi kendisine "ulan ben bu maçta süper oynıcam hata yapmıcam çok güzel maç çıkartıcam " dedi herhalde.Gerçekten çok güzel bir maç çıkarttı arada hataları oldu ama olsun o kadar.Ama yinede kalede hiç bir zaman güven vermiyor..

Sağ Bek İbrahim Kaş'ı konuşmaya gerek yok çeksin gitsin takımdan mümkünse kovsunlar.
Ferrari-Sivok..Ferrari hakkında tek kelime söylicem MÜKEMMEL ! Gerçekten harika bir transfer transfer edildiği zamanlarda söylüyordum ben bunu ferrari çok iyi adam diye TAŞ gibi adam yemin ediyorum.Sivok'a gelince çok adam kaçırıyor ve heran kırmızı yiyebilcek bir şekilde oynuyor.Sivok zaman zaman hata yaptı ama ferrari onun hatasını telafi etti.Yine Ferrar-Sivok ikilisi grafite-dzeko ikilisine top oynatmadı diyebiliriz.

İbrahim Üzülmez..Her zaman ki ibrahim üzülmez bi farkı yok hala orta açmayı öğrenememiş :D
Fink..Ben hiç beğenmedim bu futbol ile BEŞİKTAŞ forması altında top oynamayaz.
Ernst..Eski performansına göre biraz daha kötüydü..Daha doğrusu biraz düşüşte sanki çok fazla top kaybediyor belki fazla maç oynadı ondan olabilir.
Ekrem..Çok koşuyor çabalıyor ama ne yaptığını kendiside bilmiyor herhalde biraz daha sakin oynaması lazım.
Tello..eski performansından çok uzak oynatıldığı yerden dolayı diye düşünüyorum.
Nihat..Yavaş yavaş formunu yakalıyor gibi.Dahada iyi olucak merak etmeyin.
Bobo..Her ayağına top geldiğinde oyunu soğuttu hızlandığı zamanlarda hakem haksız yere hep faul verdi zaten son vuruşları çok kötü sanki bilerek adam gibi şut çekmiyor gibi.

Gelelim birde Hakem'e..Hakem maça sanki Wolsfburgu kazandırmak için çıkmış gibiydi bobo ne yapsa suçtu.Adam göğsüyle kontrol ediyor el diyor adam koşuyor faul veriyor birazda olsa ekran başındaki seyircileri delirtti :D

Maça giden tüm kartal yüreklilere helal olsun teşekkürler orayı inlettiğiniz için.
Son olarak bu takım Wolsfburg ve CSKA'yı inönüde yensin gruptan çıkar.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

gruptan cıkmamız ıcın cska-wolsbur maçıda onemlı bızım ıcın bız 2de2 yapıp ıcerde 7puana ulasalım uzerımıze dusenı yapalım gerısı bı sekılde gelır inş. manu macında bakarsınız kazanırız yada en azından kaybetmeyız

keskinli

her zamanki gibi asiri bi heyecanla oynadik,özellikle ilk yarida yandan kesilen toplara hep rakip kafayi vurdu
bi kac tane de iyi pozisyon yakaladilar,gole cevirebilselerdi isimiz zordu
kaleci rüstünün miladi dolmus iyice maalesef,bi kaleci savunmasina ancak bu kadar güvensizlik verir
bir sürü topa yanlis cikislar yaparak kalbimizi agzimiza getirdi
rakip 10 kisi kaldiktan sonra biraz daha cesaretli olsaydik,galibiyeti bulabilirdik
bobo ve nihat benimde hosuma gittiler,nihata yapilan faule penalti calinabilirdi
puan puandir,en azindan sansimiz sürüyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

maci canli seyreden biri olarak söyle söyleyebilirim, takim olma yolunda bayagi bir yol kaydetmis bulunuyoruz. Sivok ve Ferrari super oynadilar, Ernestte normal duzeyine cikamasada iyilerin arasindaydi, Tello cok kaliteli, parladigi zaman tam bir 10 numara ama mac boyunca 10 dakika oynanmazki? Bir de sampiyon bir takim orta sahada bu kadar top kaybedermi? Bobo bayagi diri idi ama sol acik olayi olmuyor.Nihat hem kendini hemde takimi toparliyor.
Fink bu takimda ne yapar anlamis degilim.
1 puan iyidir ama almanlar 10 kisi kaldiktan sonra maci alabilirdik, cok dagildilar.
bir de her yan topta kalemizde tehlike yasadik.bu takim taktiksel hic calismaz mi? her hafta ayni olay.
tabata kenara gelince herkes fink cikacak dedi ben tello dedim cunku denizli baraberlige oynadigi belliydi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Cem, ben nedense yan toplarda takımı beğendim..

Bence o bizim kendi korkumuz..Alıştık yıllardır yanlardan gol yemeye sanki her torta gelişinde gol olacak sanıyoruz..

Gol yeseydik biz bu sene tamamen biterdik..Beraberlik özellikle almanyada beraberlik özgüven sorunumuzu tamamen ortadan kaldıracaktır..

Eskişehir maına konsantre umarım olurlar :) Zor geliyor ama bakalım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi