Ana Menü

[UCL 3.Hafta] Wolsburg - Beşiktaş [21.10.2009] [21:45]

Başlatan ZeMaHŞeR, Ekim 18, 2009, 11:00:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Yusufun kadroda olmasını isterdim..

Ben netten bastım Beşiktaşa..

Yine diyorum

Wolsburg ulan , sanki bana Barcelona!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yenerr17

KeePSaKe

WOLFSBURG:
Benaglio
Schafer
Ricardo Costa
Josue
Madlung
Hasebe
Gentner
Riether
Misimovic
Dzeko
Grafite

YEDEKLER:
Lenz
Martins
Santana
Johnson
Pekarik
Dejagah
Barzagli

BEŞİKTAŞ:
Rüştü
İbrahim Kaş
Fink
Sivok
Ekrem
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Ernst
Nihat
Tello
Bobo

YEDEKLER:
Hakan Arıkan
İsmail
Nobre
Tabata
Serdar
Uğur
İbrahim Toraman

21.10.2009
Kaynak : Sporx.com
Since 1903

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Bizimkiler destekliyorlar takımımızı :)
Hala Kaş ı oynatıyor ya yuh diyorum ayrıca İsmail de İbo nun yerinde olmalı
Since 1903

+18 !

Bıktım bu hatalı kadro seçimlerinden ya..

Bu adam sezon başında çalışmak istemiyordu teşekkür et ve bırak gitsin boşuna kahır çekiyoruz burda..

Kadroya bakıyorum kapalı kutu Tello oynuyor son 2 maçta 1 gol 2 asist yapmış adam oynamıyor bu ne saçmalık..

Ayrıca bu adam Şampiyonlar Ligi'nde daha puan almamış şampiyon olmuşsun ve direk Ş.Ligi'ne katılacaksın ne diye tutuyorsun bu adamı bu kadar salak bir yönetimimiz var işte..

Batuhan

Alıntı yapılan: +18 ! - Ekim 21, 2009, 21:32:57
Bıktım bu hatalı kadro seçimlerinden ya..

Bu adam sezon başında çalışmak istemiyordu teşekkür et ve bırak gitsin boşuna kahır çekiyoruz burda..

Kadroya bakıyorum kapalı kutu Tello oynuyor son 2 maçta 1 gol 2 asist yapmış adam oynamıyor bu ne saçmalık..

Ayrıca bu adam Şampiyonlar Ligi'nde daha puan almamış şampiyon olmuşsun ve direk Ş.Ligi'ne katılacaksın ne diye tutuyorsun bu adamı bu kadar salak bir yönetimimiz var işte..

abi istikrar lazım dedik ya bir kere,(ki denizli kendi gitmek istediyse yol vermek gerekliydi,vermediler ) takım küme düşene kadar 'istikrar istediniz,hocayı tuttuk' diyerek bize kabahat bulur bu yönetim..
Koca hestiy aya bedenem ?

KeePSaKe

Since 1903

KeePSaKe

İyi oynuyoruz ama şu Ekremi anlamış değilim sahada dolaşıyor sadece...
Since 1903

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

djinonu

ekrem ne yapiyor?yada tello?
neyse rüstü bu kurtarislari gs macinda yapsaydi...

cok zor bir mac
manu kadar zor bi mac...

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

KeePSaKe

Bu maçı biraz zorlasak alırdık keşke alsaydık 1 puan da iyi ama Wolfsburg 10 kişi kalınca yenebilirdikte neyse buda güzel oldu şimdi İnönü deki maçı kesin kazanmamız lazım Grafite nin bize karşı oynamaması iyi oldu...
Since 1903

djinonu

kardesim ne oynatirsin uguru?
al serdar özkani cikar telloyu cikar ekremi al tabatayi...
rüstü iyiydi ama önceki maclardaki takimlar bu wolfsburgtan iyi degil yani olamaz...süper lig takimlariyla karsilastirilamaz...neyse denizli ömründeki ilk puani aldi besiktas fb gibi rezil olmadi puansiz cikti diye... cok sükür:)

yenerr17

maç öncesi beraberlikle bitcek deseler çok sevinirdim ama grafite atıldıktan sonra galibiyete çok yaklaştık ama olmadı.buruk sevinç..her neyse deplasmanda alınan 1 puan çok değerlidir clde