Ana Menü

TSL 9.Hafta BEŞİKTAŞ 2-1 Kasımpaşa 17 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan carsi52, Ekim 10, 2009, 20:28:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Ben çevirmek istemiyorum ama forza'da yazılanları sende görüyorsun... Demedikleri laf kalmadı... Faşist diyende çıktı,terörist diyen de çıktı... Buda benim zoruma gidiyor... Madem onlar gelecekmiş bende buyursun gelsinler diyorum...

yine diyorum inşallah olaylar çıkmaz... Çıkarsa bu sefer gerçekten büyük olaylar çıkar... Bende herkes gibi böyle olayların çıkmasını,tribünün bölünmesini istemiyorum... Yine kapalı alt ve üstü birlikte tezahurat ederken görmek istiyorum... Yine Tüm Beşiktaş taraftarını omuz omuza görmek istiyorum...

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

+18 !

Abi onları yazanların her şeyden bi haber olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun..

Yapanların kim olduğunu herkes biliyor zaten onların geleceğini sanmıyorum..

Ama sen bile böyle diyorsan İstanbul'daki Karagümrüklüler savaşa gidermişçesine giderler maça o zamanda ortalık feci halde karışır..

Umarım dediğin gibi altlı üstlü tezahuratlar olur kimsenin kalbi kırılmaz..

keskinli

kendi renkdaslarinna gider yapan,siyaset icin besiktasli döven,3 kurus karsiliginda pankart acan serefsizdir!
her ne kadar carsi yanlis icinde olsada onlar bizim renkdasimizdir,kardeslerimizdir
onlara yapilan saldiri tüm besiktasa yapmis sayilir
denizli macinda yapilanlara ne denir?ayni takimi tuttugun kardeslere yapilan saldiriya ne denir?
terörist denmezmi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

yapılanlar ıcın ne soylense az orda olanları gorduk kadın coluk cocuk demeden herkes bırbırıne gırdı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Batuhan

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 12, 2009, 18:23:13
kendi renkdaslarinna gider yapan,siyaset icin besiktasli döven,3 kurus karsiliginda pankart acan serefsizdir!
her ne kadar carsi yanlis icinde olsada onlar bizim renkdasimizdir,kardeslerimizdir
denizli macinda yapilanlara ne denir?ayni takimi tuttugun kardeslere yapilan saldiriya ne denir?
terörist denmezmi?

(Y) ahmet abi çok güzel yazmışsın...
Koca hestiy aya bedenem ?

+18 !

Ahmet abi o maçta bunları yapanların üzerindeki Karagümrük forması sadece tepkileri bir yöne çekmek için bir hedefti..

Bunu yapanlar ne Beşiktaşlı ne de Karagümrüklüdür benim gözümde onlar şereflerini para için satmış,hatta para için ruhlarını satabilecek,paraya tapan insanlar..

Sende bunun aksini düşünmüyorsan bu yapılanları bütün Karagümrük'e mal etmek ne kadar doğrudur orası tartışılır..

keskinli

ben kimseye mal etmiyorum
kim yaptiysa serefsizdir
yakinda bunlarin kim oldugu ortaya cikacak zaten

Simurg

terörist denmezmi?

Çok güzel yazmışsın abi emeğe saygı + rep

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

kım kıme ne yaptıysa dıyoruz zaten o yaptı bu yaptı degıl (yapanları herkez gordu zaten) orda o olayları yasayan sen ben yada burdakı bayan arkadaslarda olabılırdı yada sonucta orda yapılan hareket besıktaslıya yapılmıstır ve ayıptır mılletın agzına sakız olduk antuda yazılanları okudukca sınırım tepeme cıkıyor tam bılgımızde yok ama bılınenler ortada ayıplarda ortada

ZeMaHŞeR

terörist denmezmi?

abi Kapalı üstte Gündoğdu söylenirken SOL kollarını havaya kaldırınca kimse ses çıkarmıyor... Denizli maçında sete çıkan bir kişi ülkücü işareti yapıyor diye denmedik laf kalmıyor... Madem o işarete karşılar Gündoğdu marşında da SOL kollarını kaldırmasınlar... Geçtik ki Gündoğdu Marşını KARAGÜMRÜK taraftarı uyarlamıştır... Siyasetle işleri olsaydı o marşı beste haline getirmezlerdi... Yine diyorum Beşiktaş'a siyaset bulaştıranların ALLAH belasını versin...

Terörist laıfına gelince abi.. Forza'da yaşı 30 küsur olan birinin kurduğu cümle şöyleydi... Kapalı'da ülkücü terörüne geçit yok...

onu geçtim ayrı başlık açıyorlar Kasımpaşa maçında Gündoğdu marşını orjinal haliyle söyleyelim diye... Söylesinler...

Bu dedikleri laflar,kurdukları sözler yeminle beni çileden çıkarıyor... Bu da beni Beşiktaş tribünlerinden uzaklaştırıyor...

Kapalıda onların olsun, Çarşı tribünüde onları olsun... Bundan sonra maçlarına SAĞ görüşlü kimseleride almasınlar... Ne de olsa onların gözünde Faşist ve teröristiz...

Cem Goren

bu stadda sıyasete oldum olası karsıyım sonucta orda gol olunca sagıcısı solcusu komınıstı fasıstı sarılabılıyorlarsa yada macı kaybettıgınde bı sıgarayı paylasıp acıyı ortak yasıyorlarsa sıyasetı gecmısız demektır

kol olayına gelınce kaldırma yada begenmıyorsan sag kolunu kaldı (murat abı sozum sana degıl veya sıyası goruslere degıl) bıcok arkadasım yok anarsıstsınız dıye laf atıyor sonucta herkes herkesın gorusune saygılı olacak ulkucu ısaretıne gelınce oda yanlıs sıyasetın trıbunde ısı yok

marsn orjınalı konusuna gelınce antıpatı kazanmaktan yada ortalıgı karıstırmaktan baska bırsey olmaz

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: cem_goren - Ekim 12, 2009, 18:37:49
bu stadda sıyasete oldum olası karsıyım sonucta orda gol olunca sagıcısı solcusu komınıstı fasıstı sarılabılıyorlarsa yada macı kaybettıgınde bı sıgarayı paylasıp acıyı ortak yasıyorlarsa sıyasetı gecmısız demektır

kol olayına gelınce kaldırma yada begenmıyorsan sag kolunu kaldı (murat abı sozum sana degıl veya sıyası goruslere degıl) bıcok arkadasım yok anarsıstsınız dıye laf atıyor sonucta herkes herkesın gorusune saygılı olacak ulkucu ısaretıne gelınce oda yanlıs sıyasetın trıbunde ısı yok

marsn orjınalı konusuna gelınce antıpatı kazanmaktan yada ortalıgı karıstırmaktan baska bırsey olmaz

Gol olunca yanında tanımadığın insana bile sarılıyorsun... Ne olduğunu, kim olduğunu bilmeden...

ama kardeşim yemin ediyorum artık dayancak gücüm kalmadı... onların gözünde ben ülkücüyüm diye Beşiktaş'ı tutamayacakmıyım... Yazıyorlar böyle cümleleri sonra susuyorlar... Ben onlara nasıl gösteriyorsam onlarda bana göstermek zorunda...

Geçen haftaki olaylardan sonra, okuduğum yorumlardan sonra Beşiktaş'lı taraftarlardan bile nefret eder duruma geldim...

ZeMaHŞeR

arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın... Siyaset yaptığım filan yok...  Zaten beni tanıyanlar bunu çok iyi bilir... Son maçtan sonra söylenenler beni ve benim gibi düşünenleri aşırı derecede üzmüştür...

ama böyle düşünenler insanlar olduğu için üzülüyorum... Gerçekten üzülüyorum ve yine tekrarlıyorum... Ne olursunuz Beşiktaş'a siyaset bulaştırmayın...

keskinli

simdi bi gercek var
besiktaslilar genelde sol görüslüler,carsiyi kuranlarda kapaliyi rakiplerden alanlarda sol görüslü
kapalida böyle bi kültür gelismis yillar icinde
bana göre bi sakincasi yok,isteyen istedigi isareti yapsin
ama tribünde olay cikararak renkdaslarini tartaklayarak o isareti yaparsan tepki toplarsin
bu tepkiyide hakedersin
ülkücü teröre gecit yok laflarini duyarsin
ayni hareketleri sol görüsleri yapipta sol kollarini kaldirsalar ayni tepkiyi görürler(örnek imf gösterisi)
burada sorun olan insanlarin degisik görüsde olmalari degil
sorun orada yapilan pislikler,besiktaslilara saldiran diger besiktaslilar
vurup kirarsan,coluk cocuk demeden saldirirsan,pankart acarsan sonrada herhangi bi görüsün isaretini yaparsan ayiplanmayi hakedersin
bunu yapanlarda en cok kendi siyasi görüslerine zarar verirler farkina varmadan

ZeMaHŞeR

Doğrudur abi geneli sol görüşlüdür...

ama 1 kişi o hareketi yaptı diye diğer ülkücü Beşiktaşlıların ne suçu var... Gitsin o işareti yapana diyerek söze başlasın... Tutupta 1 kişi yüzünden milyonlarca sağ görüşlü Beşiktaş taraftarına laf söylemesin... Benim sinirimi bozan bunun gibi insanlar...

Neyse yaa zaten onlar böle yapmaya devam ettiği sürece çok kişi daha soğur taraftardan...

Saldır Beşiktaş'ım...