Ana Menü

TSL 9.Hafta BEŞİKTAŞ 2-1 Kasımpaşa 17 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan carsi52, Ekim 10, 2009, 20:28:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

çok açıklayıcı olmuş abi sağolasın

ayrıca bu istifa sloganlarında ellerini ayaklarını koyacak yer bulamamalarına ben de y.açıkta şahit oldum karagümrüklü 10 kişi filan gelmişler antipatinin içine.

dk:8 nihat golü atıyor
birden başlıyor tribünlerde ve yeni açığın bizim olduğumuz yani antipati kısmında "yeter yıldırım demirören yeter" tezahüratı
ama o da ne birden karagümrüklü şerefsiz adamın birisi geliyor arkamda belki benden 2-3 yaş küçük belki ben yaşlarında 5-6 kişiyi iteklemeye size ne laan yönetimden bağırmıcaksınız ulan demeye bana da arkamdan dokunuyor.arkamdakiler gidiyorlar alt kata ama ben gitmiyorum kalıyorum orada maç sonuna dek

ardından sette 3-4 adam
karagümrüklü bunlar da
birisi diyor size ne .......  koyimm yönetime demiceksiniz bi şey takıma destek vericeksiniz şeklinde söylemlere ocakta zaten gereken yapılır diyor

mustafa da bir şey diyemiyor
geçen hafta istediğinizi bağırın ne derseniz diyin diyen mustafa bu maç etrafındaki 3-4 karagümrüklü yüzünden takıma bağırtmak zorunda kalıyor ses çıkaramıyor

daha sonra tüm tribünler kapalı da dahil olmak üzere başlıyorlar protestoya biz de başlıyoruz tabii. tüm tribün. settekiler de bir şey diyemiyor. Sadece geçen sezonki 2 kupayı ne çabuk unuttunuz uleeyn sesi geliyor. Tınlayan yok. Yapmayın diyor karagümrüklü eleman. Arkadan bir ses Bilet alamazsınız tabi değil mi şeklinde ama cevap gelmiyor duymadığından mı yemediğinden mi bilemiyorum

ama denizli maçında olmayan bu kişiler nasıl bu tribüne giriyorlar anlamıyorum.90 dk protesto yapan yeni açığı temizlemek için mi yapıldı yd tarafından bu diye de düşünmeden edemiyorum.

inşallah bu pisliklerden de arınır şu tribünler.
onun bunun çocukları!

benim de anlatacaklarım bu kadar.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

iyi basladigimiz oyunu kötü bitirecektik az kalsin
ernste ne oldu anlayamiyorum,ilk sarisi bana görede direk kirmiziydi,kasten tekmeledi rakibini
o dakikada kirmiziyi görseydi mac böyle bitmezdi,alman dedik disiplinli dedik akilli dedik ama civitmaya basladi
penalti verilmezdi bana göre
ibrahim toramanada deginmek istiyorum
uzun zamandir oynamadigini belli etti,futbola yabanci kalmis
dikkat ettim cogu zaman nerede duracagini,kime hamle yapacagini unutmus bi hali vardi hemen hemen tüm pozisyonlarda gec kaldi.bu durumdaki bi futbolcu 90 dakika sahada kalmamaliydi
oyun olarak rakip bizden üstündü,topas sahip olma yüzdesinde belli oluyordu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Teşekkürler Tolga Abi.
Umarım kastettiğin ESKİler tribüne geri döner..
Bölünür senin için uykular!