Ana Menü

TSL 9.Hafta BEŞİKTAŞ 2-1 Kasımpaşa 17 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan carsi52, Ekim 10, 2009, 20:28:34

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

Maça iyi başladık başladığımız gibi devam etseydik maç farka giderdi.
Nihat çok iyiydi dün akşam yavaş yavaş kendisine geliyor herhalde.Bobo çok yavaş oyunu soğutuyor.Tabatada çok iyi oynadı.
Tabatanın yerine Uğur'u almak ne demektir acaba ? Bu maçtada görüldü ki Uğur BEŞİKTAŞ'ta oynayabilcek kapasiteye sahip değil.
Elimde adam gibi futbolcu mu yok ? Alırım A2 takımından 1-2 oyuncu 2 tanesi tutmasa bile 1 tanesi tutar BEŞİKTAŞ kazanır.Amaa nerde Mustafa Denizlide bu akıl...
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Tabata-Uğur değişikliğinde haklısınız aslında..

Takımda tek gol atabilecek veya attırabilecek oyuncu Tabata gözükürken onu alması bencede yanlış oldu.

İsmail gün geçtikçe futboluna futbol katıyor. Kimse merak etmesin biz bu çocuktan iyi gelir elde edeceğiz ;)

Nihat'ta golden sonra futbol oynamaya karar vermiş gibi duruyordu.. Hadi hayırlısı..

Ama bu futbolla Wolfsburg maçı felaket Es-Es maçı rezillik olur demedi demeyin..

Bir de Yılmaz Vural'ın Murat Erdoğan'ı neden çıkarttığını anlamadım  ???  Kasımpaşa'yı ilk yarı ileriye götüren tek adamdı
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Ekim 18, 2009, 01:56:13
Hayatımda duyduğum en saçma laflardan biridir bu heralde...

- rüştüyü adam yerine koyup çağırmak bir hata
- o [edit] haysiyetsizin tribüne gelmemesi iki hata

sen kimsin, ekmekğini biz veriyoruz, fenerlisin sineye çekiyoruz... daha ne yapalım? bi de g.. mü verelim

Rüştünün adamlığının neyinden şüphe ediyorsun. Ezbere yazıyorsunuz herşeyi..

Rüştü Fenerbahçe ve Milli Takımda uzun seneler oynamış, Avrupanın en büyük 3-4 klubunden birisine giden son yıllardaki en büyük gurun sahibi, bu zamana kadar efendiliğini hiç bozmamış ne Beşiktaşa ne Galatasaraya fenerdeyken, bizdeykende rakiplere söylediği tek bir sözü yokken

Nedir bu tepki..

Nankörlük yapıyorsunuz başka bişey değil. Çünkü çoluk çocuk doldu dediğiniz tribünlerde zihinlerinizle çocukluk yapmaya devam ediyorsunuz. Geçen seneki maçları aç ve biraz izle. Şampiyonluktaki inanılmaz faydasını unutan taraftar oldunuz..

Rüştü BBP yada MHP kökenli bir insan. Bu düşüncesinden dolayı sallayan bir çok insan biliyorum, hadi onları geçtim onlaar kendi soytarıklıkları ancak sizin yaptığınızın anlamı yok. Haysiyetsizmiş? Yahu ne haysiyetsilziğini gördüğünüz adamın.

RÜŞTÜ İYİ YADA KÖTÜ KALECİ OLABİLİR ANCAK ONUN KİŞİLİĞİNE LAF ETMEYİN! ADAMLIĞINI SORGULAMAYIN! ZİRA O ZAMAN KENDİNİZDEN DAHA ÇOK ŞÜPHE EDERSİNİZ..

Beğenmiyorsanız gider, yaptıklarınız ayıp.

Tıpkı RUNJEYE yaptığınız gibi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Ekim 18, 2009, 12:21:09
Tabata-Uğur değişikliğinde haklısınız aslında..

Takımda tek gol atabilecek veya attırabilecek oyuncu Tabata gözükürken onu alması bencede yanlış oldu.

İsmail gün geçtikçe futboluna futbol katıyor. Kimse merak etmesin biz bu çocuktan iyi gelir elde edeceğiz ;)

Nihat'ta golden sonra futbol oynamaya karar vermiş gibi duruyordu.. Hadi hayırlısı..

Ama bu futbolla Wolfsburg maçı felaket Es-Es maçı rezillik olur demedi demeyin..

Bir de Yılmaz Vural'ın Murat Erdoğan'ı neden çıkarttığını anlamadım  ???  Kasımpaşa'yı ilk yarı ileriye götüren tek adamdı

Her maçın havası farklı olur..

Savunma olarak çok sorun olduğunu düşünmüyorum. Dün maçtaki GSLİ arkadaşların yorumu hoşuma gitti

"Beşiktaş 2 gol attığı her takımı yener. Gol yemiyor, iyi savnma yapıyor"

Ancak Bizim forumlarda karamsar hava var..

Anlamıyorum..

Es es maçında tek sorun yorgunluk olur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Uğur İnceman ve Serdar Özkan o pozisyonları gole çeviremiyorlarsa bıraksın gitsinler kazmalar !!

ZeMaHŞeR

adam gibi adam Rüştü... Geçen hafta katıldığı bir programda taraftara en ufak bir laf söylemedi... Saygı duyuyorum dedi...

Baki Mercimek'i göklere çıkaranlar Rüştü'yü yerden yere vuruyor...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Tolgahan_BJK

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ekim 18, 2009, 12:59:49
Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Ekim 18, 2009, 01:56:13
Hayatımda duyduğum en saçma laflardan biridir bu heralde...

- rüştüyü adam yerine koyup çağırmak bir hata
- o [edit] haysiyetsizin tribüne gelmemesi iki hata

sen kimsin, ekmekğini biz veriyoruz, fenerlisin sineye çekiyoruz... daha ne yapalım? bi de g.. mü verelim

Rüştünün adamlığının neyinden şüphe ediyorsun. Ezbere yazıyorsunuz herşeyi..

Rüştü Fenerbahçe ve Milli Takımda uzun seneler oynamış, Avrupanın en büyük 3-4 klubunden birisine giden son yıllardaki en büyük gurun sahibi, bu zamana kadar efendiliğini hiç bozmamış ne Beşiktaşa ne Galatasaraya fenerdeyken, bizdeykende rakiplere söylediği tek bir sözü yokken

Nedir bu tepki..

Nankörlük yapıyorsunuz başka bişey değil. Çünkü çoluk çocuk doldu dediğiniz tribünlerde zihinlerinizle çocukluk yapmaya devam ediyorsunuz. Geçen seneki maçları aç ve biraz izle. Şampiyonluktaki inanılmaz faydasını unutan taraftar oldunuz..

Rüştü BBP yada MHP kökenli bir insan. Bu düşüncesinden dolayı sallayan bir çok insan biliyorum, hadi onları geçtim onlaar kendi soytarıklıkları ancak sizin yaptığınızın anlamı yok. Haysiyetsizmiş? Yahu ne haysiyetsilziğini gördüğünüz adamın.

RÜŞTÜ İYİ YADA KÖTÜ KALECİ OLABİLİR ANCAK ONUN KİŞİLİĞİNE LAF ETMEYİN! ADAMLIĞINI SORGULAMAYIN! ZİRA O ZAMAN KENDİNİZDEN DAHA ÇOK ŞÜPHE EDERSİNİZ..

Beğenmiyorsanız gider, yaptıklarınız ayıp.

Tıpkı RUNJEYE yaptığınız gibi..

Rüştünün özel hayatı ile ilgili bildiğim ve ulu orta yazamayacağım şeyler var. öelden mesaj atarım. emin ol haysiyetsizliğine ikna olacaksın ;)

bilip bilmeden konuşmuyorum yani. fenerli diye zaten önyargım var kabul. ama rüştünün geçen seneki şampiyonlukta payı falan yok. ne yaptı allahaşkına somut konuşalım. gs maçındaki şabanlıkları csk maçı....

siyasi görüşü beni igilendirmez, kimseyi de ilgilendirmesin.

ve ısrarla söylüyorum rüştü haysiyetsizdir. merak een mesaj atsın, gerekçesini ordan yaziim.

NoPasaran

Tolganan,

Özel mesajını aldım. Eğer söylenenler doğru ise çok doğru bir davranış olduğu söylenemez

Ancak

Orası özel hayatın içine giren bir durumdur. Tek taraflı dinlenilen bir mevzu için yorum yapmayağım.

Rüştü Türk futbolunun yetişrdiği önemli değerlerden birisidir, aynı zamnada iyi bir takımdaştır. Beşiktaşa geldikten sonra Fenerbahçe ile ilgili tek bişey söylemezken, yaptığı hiç bir terbiyesizlik yokken, geçen seneki tarihi başarının önemli oyuncurından birisi iken yapılan saygısızlıktan başka bişey değildir..Halen kabul edemiyorum o ıslıklamaların mantığını..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Hakem konusuna değinmeyi unutmuşum.
Ernst'in ilk sarısı doğru ikincisi yanlış bana göre.
Ferrarinin pozisyonunda penaltı bile yok.
Hakem az kalsın rahat alıcağımız maçta puan kaybettircekti bize.

Ernst'in ilk sarısına kırmızı diyenler var delirtiyorlar beni.
Bölünür senin için uykular!

CR7

ben de ilk sarısı haksız diye düşünüyorum
2.si ise hiçbir profesyonelin o dk.da yapmayacağı bir şey
sarı kartın varken arkadan adam çekmek neyin nesi ???
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

o zaman doğru abi
ne diyeyim ki

bugün gazetelerde diyor

-maç nerede
Almanya
-ernst nereli
Almanya
-dk kaç
83
-skor ne
2-0
-bu adam niye kart görsün?
Almanyada kalıp Türkiye'ye 1 hafta geç dönmek için

bu söylentilere nasıl mahal verilir anlamıyorum?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

kazanmak guzeldı ama 3eksık haftaya ısımız oldukca zor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Tolgahan_BJK

maçtan önce semtte sakin bir hava var.

Tribün büyüklerinden kime sorsak denizli maçını, "büyütecek bişey yok" cevabı alıyoruz. Biraz da sitem ediyolar, "niye gelmiyosunuz maçlara" diye. "Karagümrük üst katı basmış, setten milleti indirmiş, vurmuş kırmış" diyoruz. Tam olarak öyle olmadığını söylüyolar... Kimine göre "dövdük gönderdik" kimine göre "olur böyle şeyler"...

eski dostlara rastlıyoruz... onlar da, "maça girmicez ama karagümrüklüler çingeneleri toplamış gelmiş, mevzu olursa diye çıktık" diyolar... "nolucak karagümrük mevzusu" diyoruz. "biz beşiktaş diyoruz, onlar karagümrük diyolar" diye cevap veriyolar.

maça giriyoruz. kapalı çok sakin. maçtan önce futbolcular seçmece şekilde kapalıya çağırılıyor. en son kaleci hakan çağırılıyor. hakan gelirken rüştüyü de yanına almak istiyor. kapalıdan bağırıyoruz "sadece hakan" diye... rüştü de zaten ben gelmem havalarında. hakan gelmem diyor eliyle koluyla. ıslıklıyoruz... sonra sütten bi gurup "rüştü hakan el ele diye bağırıveriyor"... engel olamıyoruz anlık tezahürata... neyse olan oldu diyoruz ama o da ne ! rüştü ve hakan el kol hareketi yapıyolar "bırak bırak gelmeyiz" der gibi... (bilmem nereye kadar yolunuz var beyler bu arada) derken patlatıyoruz Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur diye !!! anlayan anladı...

Maçın başlamasına dakikalar kala Alen abi, emrah falan geliyo. Sete çıkıyolar. Biz hala huzursuzuz ! takıma eğil yönetime bağırılması gerektiğini düşünüyoruz. üçlü çekilecek, Be- şik - taş d,ye değil, is - ti -fa diye üçlü çekmek istiyoruz ama sözünü ettiğim denge politikası nedeniyle yaptıramıyoruz.

takıma bağırılıyor. Alt katla beşiktaşım benim çekiliyor. Biz bağırmıyoruz. bazen kendimizi kaptırdığımız oluyo... Beşiktaşlıyız, elimizde değil, bi bakıyoruz ki tezahürat yapıyoruz... ama adam gibi bağırılmıyo. Alen abi durumu fark ediyo... Ve herkesi susturup diyo ki "beyleeeeer, içinizden geçeni yapın, istediğinizi protesto edin ama bu takımın önemli maçları var, bu takımı da sahipsiz bırakmayın"

evet çok mantıksız gelmiyo alen abinin dediği ama biz yine de gidip konuşuyoruz alen abiyle. Abi yönetime bağıralım bu takım kasımpaşayı yense nolucak diyoruz. İstediğimizi alamıyoruz ve kapalının sağına kayıyoruz. kapalının sağında yönetim aleyhine bağırmaya başlıyoruz... devamlı şekilde... tribünde biza ayak uyduruyo... temizlesene, temizlesene bütün tribünü temizlesene bestesi doğaçlama olarak bir metre önümde çıkarılıyo ve tüm kapalıya ve tüm stada yayılıyo...

kapalı üst orta da yavaş yavaş yönetim aleyhine tempo veriyo... Başkan yapmazlar başkan yapmazlar, gaziantepe başkan yapmazlar bestesi, hem yerinde hem de espirili oluyo.

o sırada sağ tarafa sürekli bir kayma oluyo kapalı üstte. Guruplaşma değil ama bir fikir ayrılığı... Alen abiyle emrahın önünde dizilmiş üst orta "daha çok takıma, arada da yönetime bağıralım" diyo. Biz "paso yönetime bağıralım, arada da takıma bağırırız" diyoruz. Bu esnada, alt orta en önde kümelenmiş 20-30 kişilik karagümrük tayfasıyla sürekli göz gözeyiz. Onlar Beşiktaş'a bağırıldığında varlar, yönetim protesto edildiğinde ise sağa sola bakmaya başlıyolar. Ellerini ayaklarını koyacak yer bulamıyolar.

Yine sırtımızı dönüyoruz sahaya...

Derken üst orta vites yükseltiyor. "Kapalı bizimdir t...kları sizindir" diye bi ses patlıyo ! karagümrüklüler dönmüş bakıyo. slogan atılırken yumruklar direk karagümrüklülere doğru sallanıyo. Alen abi tepkisiz...

Beşiktaşım benim biricik sevgilim
söyle senden başka kimim var beniim
seninle ağlarım seninle gülerim
seni satanın ben a..a koyim !  diye bağırmaya başlıyoruz... son satırı da üzerine basa basa ve direk karagümrüklülere baka baka bağırıyoruz. Adamlar iyice şaşırıyolar. Ciddi bir çoğunluk dua ediyo biri bi el hareketi yapsın diye. Bu arada hiçbirinin üstünde karagümrüğe ait bir atkı forma vs yok. başlarındaki adamın üstünde Beşiktaş forması...

Emrah patlatıyo en can alıcı sloganlardan birini "Beşiktaş bizimdir bizim kalacak" !!!

- Temizlesene temilesene yaptıklarını temizlesenee !
- Adam bulsana adam bulsana kavga edecek adam bulsanaaa !
- Üç hece sekiz harf sadece Beşiktaş
- Allah affeder çarşı affetmez...

hepsi açık açık alt kataki karagümrüklülere ve yönetime bağırılıyor. İnip dövecek bi pozisyon oluşmuyor. oluşamıyo çünkü adamlar bi itirazda bulunmuyor, bi tepki vermiyor.

Derken maç 2-1 e gelince protesto vs işleri bitiyor. hakeme federasyona bağırılıyor. o sırada kasımpaşalılar yaklaşık 1500 kişi karagümrüğe küfrediyor. Alt kattaki karagümrüklüler çıldırıyor. Onlar da kasımpaşaya küfretmeye başlıyor ve alt katın orta kısmının sesi yetmeyince, elleriyle kasımpaşa tribünün gösteriyorlar, şikayet edip yardım istiyorlar. Biz de inadına Beşiktaş Beşiktaş diye bağırmaya başlıyoruz... kasımpaşaya o anda küfretmiyoruz. yani "iz Beşiktaşız lan bize ne karagümrük kasımpaşa rekabetinden"diyoruz. Ayar veriyoruz ! Bozuluyorlar ama kesinlikle belli etmiyorlar. Çünkü biliyolar ki, en ufak kıvılcımda üst kat aşşa inecek !

maç bitiyo... basıp gidiyoruz.

Tribünde hala eskileri görememek üzüyor bizi... hadi biz 15- 20 kişi zar zor toplandık geldik kaç sene sonra maça. eeee diğerleri nerde... dikilitaş yok tribündeböyle büyük eksiklik olur mu ? Sercan yok harun yok ramazan yok burak yok sonay yok mehmet yok arda yok yok yok yok...

ziyayal maç içinde konuştuk (bjk mis cafe'den ziya bilenler bilir)...
"Usta niye daha ağır yüklenmiyoruz yönetime" diyorum,
"valla tolga ben yoruldum artık, aha bak görüyosun çok da s...mde, ne mevzular var sen epeydir takılmıyosun tribüne bilmiyosun, sıtkım sıyrıldı" diyo...

uzun lafın kısası... dün akşamki maçta tribünde güzel hareketler vardı. Yönetime bağırıldı. karagümrüğe onlarca imalı bete yapıldı. Burası bizimdir raconu kesildi.

bunun yanı sıra yine de fazla temkinli ve yumuşak buldum semtin çocuklarını tribünde. daha sert, daha acımasız olunmalıydı bence yönetime karşı... gerekirse küfretmek gerekirdi demirörene. böyle düşünen arkadaşlarımla birlikte maçta olmamıza rağmen, toplu olarak küfretmedik. Beşiktaşın bir numaralı çocukları adamları varken tribünde ve onlar küfretmiyoken, biz onları ezip kalkıp küfretmeyelim dedik 5 yıldır maça gitmeyen küskünler olarak...

karagümrüklülere de daha sert çıkılmalıydı... samimi ve Beşikatşlı karagümrüklüler içlerinden hainleri ve kendini parayla satanları çıkarmaya zorlanmalıydı.

yönetim de ayanabilir bu kadar protestoya. daha ağır ve kabul edilemez bir şekilde yüklenilmeliydi !

netice itibariyle semtin çocukları bağlamında ÇARŞI satılmış değildir. Fazla temkinli ve gereksiz bir şkilde yumuşaklık çabası ve denge politkası içindedir. Karagümrüğün de yarısı harbidir, yarısı sahtedir.

atladığım bir yer varsa eklerim...