Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maverick

bu arada ligtv  hala haberlerde  fener diyor.. bunuda  söylemek gerek.. insanların etkilenmesi normal..  kolpa basın her  bir ağızdan feneree  göndermeye çalışıyor çocuğu....  oda bunları  görüyor tabii
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Bircan*

basın hep birbirinden  copy+paste yapıyor alıştık artık yeter
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

gerekise 1 sene oynamam dediğinde hiç samimi değildi..

çıkacaktın delikanlı gibi Beşiktaş için 1 sene oynayyaım diyecekti kayseride..sonra gelecekti..neyse
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

Nihat ve Mehmet İçin Büyük Uğraş!!!!!

Bu başlığı açarak büyük bir risk aldığımı düşünüyorum ama ne yapayım çok heyecanlandım.

Maçlara beraber geldiğim,Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinde İdari İşler Müdürü olan Beşiktaşlı

kardeşim(kardeşim diyorum ama çok yakın arkadaşım),bana telefonda çok büyük ihtimalle her ikisininde bize gelmek üzere olduğunu söyledi.Biliyorum herkes birşeyler söyleyecek,gerçekleşmezse bana kızacak,laf söyleyecek ama ne yapayım sizlerle paylaşmak istedim.

Kısacası Başkan ve yöneticiler,bu iki transfer için çok uğraşıyorlarmış.Muhabirlerin getirdiği bilgiler böyleymiş.Tabi ben de neden o zaman diğer türlü yazıyor medyada dedim.O da bu işin olayı bu dedi.Medyada yazılanlar ertesi gün unutulur dedi.Önemli olan tiraj dedi.

Ben eminmisin dedim.İmza atmadan emin olunmaz ama çok yüksek ihtimal ikiside bizde dedi.

Forza'dan Azem Abi yazmış. Dedikleri de gayet mantıklı.
"Tabi ben de neden o zaman diğer türlü yazıyor medyada dedim.O da bu işin olayı bu dedi.Medyada yazılanlar ertesi gün unutulur dedi.Önemli olan tiraj dedi."
bu sözü mantıklı geldi bana doğru olabilir. Hadi bakalım hayırlısı. Yaşasın Büyük Beşiktaş Ajansı ! :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

bu saaten sonra topuzdan cıddı anlamda bı beklentım yok sag kanatta nıhatı denesek olmazmı...
he topuz konusuna gelınce artık gelsede umrumda olacagını sanmıyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

ya fenere ve kayseriye gider yapmak lazım.
onur meselesine döndü bu iş

carsi52

Herşey bi netliğe kavuşsun ondan sonra konuşulsun bence bu konu.
Bi habere inanıpta Mehmet Topuz'u kötülemek yakışmaz.
Yada bi habere inanıpta Mehmet Topuz'u baş tacı etmek yakışmaz.

Mehmet Topuz yaptığı açıklamalardan sonra şuan bizim baş tacımız zaten.
Eğer olurda fenere imza atarsa kimin ne olduğunu o zaman öğrenicez.
Mehmet Topuz fenere imza atarsa o zaman konuşsun herkes.Şimdilik bişey diyebilmek için çok erken.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

ben hala topuzun o dediklerinde samımı olmadıgını dusunuyorum bıraz dusununce bu kanıya vardım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

ya beşiktaşın şmpiyonlar liginde oynayacak olması ve kendını gosterme ıstegı+ sampıyon takıma gıtme ıstegı vs.. dusununce boyle gıbı ama fenerde daha cok para alacaktı.. ayrıca 1 senelık ımzalamayacaktı fenerde. obur sene ŞL'ye gitmeyi düşünebilrdi fenerle..
gelirse beyaz pascalım olacak.. gelmezse zaten hıc besıktaslı olmadı o! ;)

eRe

ben başından beri diyorum MEHMET çok hata yaptı!
en büyük hata MEHMETin diye
burada tek bunu yazdım ama eleştirildim.Eğer mehmet döneklik yapmıyorsa çıksın konussun
bu kadar laf yıyor BESIKTAS mehmet yuzunden!!!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eebjk

Beşiktaş'ın forma giydirdiği, Fenerbahçe'nin ise Kayserispor'la anlaşarak bonservis hakkını aldığı son günlerin en tartışılan ismi Mehmet Topuz, Yıldırım Demirören'le vedalaştı!

Milli futbolcu, dün akşam saatlerinde menacerleri Metin Korkmaz ve Hakan Şirin'le, Demirören'in kaldığı otele gittiğinde, Beşiktaş Başkanı'nın yüksek moraliyle karşılandı. Başkan burada, "Birkaç gün daha süreye ihtiyacım var. Recep Mamur'la da görüştüm. Seni alma ihtimalimiz yükseldi" ifadesini kullandı.

Kayserispor Başkanı Mamur'un ise Topuz ve menacerlerine, "Fenerbahçe ile imzaladığımız protokol çok ciddi ekonomik yükümlülükler gerektiriyor. Sözümüz önemli. Bu iş hatır gönülle çözülmez. Büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'de ya da bizde forma giyeceksin" dediği öğrenildi.

İstanbul yolculuğu başlıyor

Demirören'in umutlu beklentisine rağmen, "Başkanım bu süreç beni çok yıprattı. Formayı bile giydim. Ama ben bir profesyonelim. Artık Kayseri'ye, evime dönmek istiyorum" diyen Topuz'un bugün öğle saatlerinde ailesini de yanına alarak arabasıyla Kayseri'ye döneceği bildirildi. Bu görüşmenin ardından Demirören, özel işleri sebebiyle Cezayir ve Cenevre seyahatine çıkarken, Topuz için de İstanbul macerası başlıyor. Bu sonucun altında da Topuz'un ayrılırken, Başkan Demirören'e söylediği son sözler yatıyor: "Hakkını helal et başkan"
sadece BEŞİKTAŞ

erkann

Bugün radya programına menejer bağlandı biz verdiğimiz sözün arkasındayız dedi
hemen arkasından ali rıza dizdar bağlandı tam anlamadım ama fb ye hayırlı olsun gibilerinden bir laf etti gerçektende sıktı artık bu mehmet haberleri bir an önce bitsinde rahatlayalım inşallah bizim lehimize biterde bizler rahatlarız

Bircan*

Alıntı yapılan: eebjk - Haziran 12, 2009, 20:07:47
Beşiktaş'ın forma giydirdiği, Fenerbahçe'nin ise Kayserispor'la anlaşarak bonservis hakkını aldığı son günlerin en tartışılan ismi Mehmet Topuz, Yıldırım Demirören'le vedalaştı!

Milli futbolcu, dün akşam saatlerinde menacerleri Metin Korkmaz ve Hakan Şirin'le, Demirören'in kaldığı otele gittiğinde, Beşiktaş Başkanı'nın yüksek moraliyle karşılandı. Başkan burada, "Birkaç gün daha süreye ihtiyacım var. Recep Mamur'la da görüştüm. Seni alma ihtimalimiz yükseldi" ifadesini kullandı.

Kayserispor Başkanı Mamur'un ise Topuz ve menacerlerine, "Fenerbahçe ile imzaladığımız protokol çok ciddi ekonomik yükümlülükler gerektiriyor. Sözümüz önemli. Bu iş hatır gönülle çözülmez. Büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'de ya da bizde forma giyeceksin" dediği öğrenildi.

İstanbul yolculuğu başlıyor

Demirören'in umutlu beklentisine rağmen, "Başkanım bu süreç beni çok yıprattı. Formayı bile giydim. Ama ben bir profesyonelim. Artık Kayseri'ye, evime dönmek istiyorum" diyen Topuz'un bugün öğle saatlerinde ailesini de yanına alarak arabasıyla Kayseri'ye döneceği bildirildi. Bu görüşmenin ardından Demirören, özel işleri sebebiyle Cezayir ve Cenevre seyahatine çıkarken, Topuz için de İstanbul macerası başlıyor. Bu sonucun altında da Topuz'un ayrılırken, Başkan Demirören'e söylediği son sözler yatıyor: "Hakkını helal et başkan"

ya şu koLpaLıkLarı şuraya taşıyıp da prim yaptırmayın yeter !

eyup1903

sanırım pazartesi kesin olarak bu konu çözülür burada ne kadar konuşsak boş zaman herşeyi gösterecek