Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

topuz gıtsın fenere ama fener taraftarı onu kabullenecekmı oda mechul
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Mehmet Topuz, Beşiktaşlı yöneticileri bu sabah erken saatlerde arayarak son kararını bildirdi ve "Ben artık Fenerbahçeli oldum" dedi...

Besiktasli dogdun, Fenerbahceli Oldun demek... ?

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 12, 2009, 16:32:31
Mehmet Topuz, Beşiktaşlı yöneticileri bu sabah erken saatlerde arayarak son kararını bildirdi ve "Ben artık Fenerbahçeli oldum" dedi...

Besiktasli dogdun, Fenerbahceli Oldun demek... ?

yarında fenerbahcelı dogmustum der

[KralKartal]

Bakalim pazartesi görecegiz, kim Fenerbahceli kim BESIKTASLI,

bir Pascal Nouma gibi olamazsiniz hicbir zaman...!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

sımdı asıl kıvırmaları gorecegiz bakalım kım nerelerınde neler uyduracakta ustu kapanacak
o mıgdesız fenerlılerde nasıl kabullenecek

Bircan*

şu maymunspora falan inanmayın bi durun ya daha resmi açıklama yok mehmet feneve gitmeeez
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 12, 2009, 16:45:27
şu maymunspora falan inanmayın bi durun ya daha resmi açıklama yok mehmet feneve gitmeeez
bırcan allah askına bunun gıtmezımı var gıttı adam artık fenerde oynayacak adamın bonservisi fenerde zaten bunca zaman havanda su dovduk farkında degilmisin

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 12, 2009, 16:46:08
Bu konuda son durum ne allah aşkına ya ?
nıhat bızım mehmet topuzuyla beraber fenerın

eebjk

Aynen ya her kafadan bir ses hangisi dogru her transfer döneminde aynı şey.
sadece BEŞİKTAŞ

Bircan*

ya ben hala mehmetin yanındayım.. durun bakalım resmi açıklamayı bekliyorum.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carsi52

Mehmet Topuz konusunda şuan bişey demek için erken.
Fenere imza atarsa o zaman bol bol konuşuruz.
Bölünür senin için uykular!

maverick

topuz fenere gider,  fenerliler bize  iki üç dalga  muhabbeti yapar ağızlarının  payını alır, zavallı topuz da  orada  ikinci maşında ıslıklanır, olan azizenin  paralarına olur...
seneye veya dahasonraki senye  takasta bursa ya verilir.
bu hikayede  böyle biter..
topuz  bize gelseydi istikbalini kurtaracaktı ama yapamadı yaptırmadılar..  bundan sonra  başı eğik gezecek...

yazık çocuğa.. beter ol fener
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

maverick

FLAŞ ...  FLAŞ  ...  FLAŞŞ...  SON DAKİKA.....

Haber1903 Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz ile az önce bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Korkmaz yaptığı açıklamada ``Mehmet şu an Kayseri`de, basında yazıldığı gibi ne ben ne de Mehmet Fenerbahçeile anlaşmış değiliz, hepsi yalan. Bugün Mehmet saat 19:30 gibi Recep Mamur başkan ile buluşuyor. Beşiktaş ile anlaşmak üzere Başkandan izin isteyecek. Ben İstanbul`dayım ve bu görüşmeye telefonla bağlanacağım`` dedi.

``BU TRANSFER NASIL SONUÇLANIR?`` sorumuza Metin Korkmaz`ın cevabı ``Mehmet Beşiktaş`ı istiyor, İnşallah Beşiktaş olur`` dedi.

HABER1903

12.06.2009 16:46

SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

Bircan*

işte arkadaşlar her kafadan farklı bi ses sakin olun kolpa basının ayaklarına gelmeyin.
önümüzdeki hafta nihat+mehmet çifte imza atıcaz inş. :P