Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ishak

saldır beşiktaş

Topuzunu mu ?  :)
Nereye almış Adam çıktı televizyonunda Beşiktaştayım dedi
Tek amaçları paranın artması ş... herifler.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

M34

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Haziran 05, 2009, 17:45:29
Holosko'nun transferinden sonra da herkes kazıklandık demişti Koray'ı kaptırmıştık demiştiniz..

Ama ben o adam en kısa sürede kendisine verilen paranın hakkını verecek dedim ve şimdi de görüyoruz HoooLosko'yu herkes ayakta alkışlıyor "Kafasıyla Çalım aTan"

Koray'a ne oldu bizden sonra hiç bir takımda tutunamadı..

Şimdi ise Topuz'a isterse 10 milyon euro versinler fark etmezz Beşiktaş bu adama verilen parayı kısa sürede çıkartır..

Katiliyorum, isterse 11 milyon versinler ama Kayseri ve Fener'in oyununa gelip 1-2 milyon fazla vermek zorunuza gitmiyor mu? Deger mi böyle hissetmeye bir futbolcu icin?

KeePSaKe

Off iyice kafam karıştı ya...
Since 1903

NoPasaran

Topuz Beşiktaşlıyım beşiktaş oynayacağım diyor..

Pazartesiye kadar fenerin hakkı var..

Fenerden bir oyuncuyu alsın bizim başkan!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Menajer Süleyman Hurma Topuz Fenerde dedi..

Allahım ya şaka gibi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Gitti abi işte adam yuh diyorum daha dün kesin diyorlardı şimdi ne diyorlar...
Since 1903

M34

Umarim isbilen birisi bizim baskana cekilin bu transferden dese. En dogrusu bu olur. Ne yapacak Fener o zaman "Ben Besiktasliyim" diyen birisini? :-)

saldır beşiktaş

Başkan 5 milyonun yanına ver Serdar Özkan'ı olsun bitsin bu iş.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Alıntı yapılan: M34 - Haziran 05, 2009, 18:02:23
Umarim isbilen birisi bizim baskana cekilin bu transferden dese. En dogrusu bu olur. Ne yapacak Fener o zaman "Ben Besiktasliyim" diyen birisini? :-)

niye çekilsin yahu..

Ben bunu kabul etmem..Adam resmen elinden alıyor topçuyu..

Topuz basit bir topçu değil arkadaşlar..Sanki dandik bir futbolcudan bahsediyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

M34

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 05, 2009, 18:04:45
Başkan 5 milyonun yanına ver Serdar Özkan'ı olsun bitsin bu iş.

Eger Serdar Özkan gidecekse 6 milyon da verebiliriz :-)))

M34

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Haziran 05, 2009, 18:04:59
Alıntı yapılan: M34 - Haziran 05, 2009, 18:02:23

niye çekilsin yahu..

Ben bunu kabul etmem..Adam resmen elinden alıyor topçuyu..

Topuz basit bir topçu değil arkadaşlar..Sanki dandik bir futbolcudan bahsediyoruz..

Aldigi falan yok ki .. Sen Fener'in bu futbolcuya formayi giydirecegine inaniyormusun? Kayseri ve Fener'in bir oyunu sadece. Ben bu oyuna gelmeyelim diyorum. Biz cekilirsek, 100% eminim, Kayseri de ayagimiza gelir. 3-4 milyona bile razi olur. Adim kadar eminim.
Fener bu oyuncuyu almaz; Fener sudur budur ama "Ben Besiktas'liyim" diyen bir adami transfer edecek kadar da ... (kelime aklima gelmiyor) degildir.

Su anda Sekip Mosturoglu, Aziz Yildirim ve Süleyman Hurma kapali kapilar arkasinda kis kis gülüp Besiktas'in artirmasini bekliyorlar; biliyorlar cünkü bizim baskani.

Sonunda alacagiz zaten ama böyle almayalim.

NoPasaran

Mehmetin tavrı belli edecek işi..

Beşiktaşlı isen Kal klubunde mehmet
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eebjk

güzel oyuncu bende bu sabah öğrendim inşallah hayırlı olur.Fenerde yine babayı aldı bu arada.
sadece BEŞİKTAŞ

M34

Alıntı yapılan: eebjk - Haziran 05, 2009, 18:17:50
güzel oyuncu bende bu sabah öğrendim inşallah hayırlı olur.Fenerde yine babayı aldı bu arada.

bi oku istersen :-)