Ana Menü

Ve Mehmet Topuz Fenerbahce....3 YILLIK imza atildi..

Başlatan [KralKartal], Haziran 02, 2009, 15:33:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Since 1903

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Bircan, benim kimsenin BeşiktaşLıLığı sorguLamak gibi bir amacım yok,sadece yaptığın şeyLerin m.topuzun yaptıklarına benzediğini örnekLerLe söyLedim.. neyse uzatmayaLım..

Bircan*

ben de diyorum ki aynı şeyleri kaan abi de yaptı ona laf yok..
neyse uzatmayalım tamam o sahtekar yüzünden kırmayalım birbirimizi ;)
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

Formayı giymiş imzayı atmış..

Ne karaktersiz adamışsın sen ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Tartışılan şapkayı giyecek

Haftalardır devam eden Mehmet Topuz tartışmasına F.Bahçe son noktayı koydu ve genç futbolcuya resmi imzayı attırdı. Sarı-lacivertli kulüp şimdi çok konuşulacak bir hamleyi daha gerçekleştirmeyi düşünüyor.
Gelen haberlere göre Mehmet Topuz Pazartesi günü Şükrü Saracoğlu'nda düzenlenecek imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" yazılı şapkayı takacak. Bu görüntü Mehmet Topuz transferinin yankılarının uzun bir süre daha medyada yer almasına etki edecek gibi gözüküyor.

13.06.2009
Kaynak : Sporx.com

Karaktersiz herif inandık adam sandık seni...
Since 1903

NoPasaran

İnönüye gelince

Beşiktaşlı olunmaz Beşiktyaşlı doğulur tezahuratı söylenebilecek en yüksek sesle söylenmeli..

Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur
Beşiktaşlı olmayan TOP OĞLU TOPUZDUR!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

"Beşiktaşlı duruşu yokmuş"

13 Haziran 2009 Cumartesi * 13:59

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, sarı-lacivertli kulüple anlaşıp İstanbul'a gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz'a tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile aralarında transferi sorun yaratan ve son olarak sarı-lacivertli kulüple anlaşıp gece geç saatlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İstanbul'a gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz'a tepki gösterdi.

Önce siyah-beyazlı kulüple anlaşıp, ''Beşiktaşlıyım ve başka takımda oynamak istemiyorum'' diyen Mehmet Topuz'un daha sonra Fenerbahçe ile anlaşmasına bir anlam veremediğini kaydeden Erdoğan, ''Ben, Beşiktaşlı duruşu olmayan futbolcuların transferini uygun görmüyorum. Beşiktaş'a, Beşiktaş duruşu olan futbolcuların transferi lazımdır'' dedi.

''Beşiktaş şanslıymış ki Mehmet Topuz transferi gerçekleşmedi'' diyen Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Gördük ki Beşiktaşlı olsa da Beşiktaşlı duruşuna sahip değil. Transferin gerçekleşmemesi bu açıdan isabetli oldu'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, siyah-beyazlı taraftarların internet siteleri de Mehmet Topuz'a tepki gösterirken, bazı sitelerde, ''Her türlü kazanan Beşiktaş olmuştur'' yorumları yapıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Since 1903

Cem Goren

adam degilmiş bunu gorduk bı soz soyluyorsan arkasında duracaksın ama nerede o ADAM neyse ınonuye gelecegın gunu ıple ceker o gun ne olursa olsun sana sovmek için o stada gelecegimi bilmen yeter....
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Resimlerde görülen şerfsizi tanıyan var mı ? Aa hatırladım bu ibik Topuz

......EDIT  tamam tamam anladık mehmet topuzsun
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

bakalım nasıl kıvıracaksın şimdi
bakalım fenerbahce taraftarı ne tepkı verecek gercı o mıgdesizler bunuda sıneye ceker ama

mes

Bunu Tahmin etmistim.
Arkadaslar Fener Türk Futbolunu bahvediyo, bakin Gökhan emreciksin, ali bilgin, Can Arat, İlhan Parlak, Abdülkadir Kayalı,.. ve sirada Özer Hurmaci, Sercan(Bursa),Bekir, Ismail (gaziantep) bunlar hepsi Türk futbolunu gelecek vateten futbolculari ama Fb ne yapiyo hicbiri tam mac oynamdan fb ayriliyo simdi de sirada MEHMET TOPUZ var bakalim ne kadar mac oynuyacak bilecek ... ??? ?
MeS

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 13, 2009, 17:45:26
bakalım fenerbahce taraftarı ne tepkı verecek gercı o mıgdesizler bunuda sıneye ceker ama

tümer i kabul edenler bunuda eder yarın öbürkü gün mehmet topuz diye bağırırlar.
Since 1903

Cem Goren

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Haziran 13, 2009, 17:58:04
Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 13, 2009, 17:45:26

tümer i kabul edenler bunuda eder yarın öbürkü gün mehmet topuz diye bağırırlar.
anonscu mehmet der kadıkoy TOPUZ diye haykırır
yerın dıbıne gırsın futbol hayatı bıtsın ılk maçında ayagı kopsun