Ana Menü

Ve Mehmet Topuz Fenerbahce....3 YILLIK imza atildi..

Başlatan [KralKartal], Haziran 02, 2009, 15:33:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Transfer dönemlerinin gözde isimlerinden Kayserisporlu Mehmet Topuz İstanbul'da... 3 büyük takımın da takibinde olan futbolcu acaba hangi kulüp ile görüşmeye geldi. İşte detaylar:

Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programına telefon ile bağlanan Fenerbahçe muhabiri Tunç Elibol, Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Topuz'un İstanbul'a geldiğini söyledi.

Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'un birebir görüşme yapacağını da ifade eden Elibol, Kayserispor ile Fenerbahçe arasında olumlu gelişmeler olduğu ve transferde sona yaklaşıldığını sözlerine ekledi.

Öte yandan Elibol, bu konunun akşam saatlerinde netlik kazanacağını belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Medyaspor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Topuz dün Beşiktaş yada Fenerbahçeden birisine gitmesinin yüksek olduğınu söyledi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Kayserispor'un kaptanı milli futbolcu Mehmet Topuz, artık takımda kalamayacağını, menajerler kanalıyla diğer kulüplerle görüşeceğini bildirdi.

Topuz, , Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu, ancak başka bir takıma transfer olması yönünde yönetim ile anlaştıklarını ifade eden Topuz, ''Artık Kayserispor ile işim bitti. Yönetim, bana talipli bir takım ile anlaşmaları durumunda transfer olabileceğimi söyledi. Şu andan itibaren menajerler kanalıyla görüşmeler sürüyor. Ben çok fazla ilgilenmiyorum. Beni transfer etmek isteyen takımlar kulübümle görüşecek. Hangi takımla anlaşırlarsa ben oraya transfer olacağım.'' diye konuştu.

Bu konuları çok fazla düşünmediğini, tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya gittiğini anlatan Topuz, gönlünde hangi takımın yattığı sorusunu, ''Büyük ihtimalle Fenerbahçe veya Beşiktaş olabilir. Ama kulüplerin anlaşmasına bağlı. Galatasaray veya Trabzonspor'a da gidebilirim'' diye yanıtladı.

Kaynak: NTV
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Büyük ihtimal zaten ya biz ya fenerbahçe alıcak.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Fener prensipte anlaşmış..

Beşiktaşın ne yapıp edipalması lazım Topuzu..Yerli oyuncu pazarındaki en iyi isim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Çok para vermeden alacaksak alalım Topuz'u. Havada paralar uçuşacaksa olmaz bu iş.
Kaliteli Türk oyunculara ihtiyacımız var. Mehmet Topuz da Avrupa çapında olmasada kendini ispatlamış bir oyuncudur, Beşiktaş'ta görmek isterim.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Beşiktaş almak isterse basar yıldırım demirören parayı alır gibime geliyor.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Mecburen parayı çok vereceğiz arkadaşlar. Hedeflerin var ise yabancı oyuncu 8 değil sonuçta 6 diye düşüneceksin..

Kimi alabilirizki Türkiyeden başka.Bank Asyadan alacağımız sezerler ile gelecek sene riske atılamaz bence..

Demirören işin içine para girerse bir şekilde bencede alır :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Isin asli Fenerde para daha bol .. Birakin onlar versin , Topuz dikis tutturamaz
onun yerine kaliteli yabanci al, 2 yerli futbolcu yerine oynar onlar...

bizim yerli futbolcudan pek bir salata olmaz

[KralKartal]

Menajerlerinin farklı takımlarla görüştüğü Mehmet Topuz bir takımla çoktan anlaştı. Peki transferi için Beşiktaş'ın da çaba sarf ettiği Mehmet Topuz kiminle el sıkıştı? İşte Medyaspor özel haberi:   Son 3 sezondur her transfer döneminin gözde futbolcularından biri olan Mehmet Topuz sonunda Kayseri'den ayrılıyor...

Daha önce kendisinin de söylediği gibi transferinde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin çekiştiği Mehmet Topuz'un yeni sezonda İstanbul'da olacağı kesinleşmişti. Ancak Topuz'un yeni sezonda hangi takımda oynayacağı bugüne kadar belirsizliğini korumaktaydı.

Medyaspor'a ulaşan istihbarata göre, menajerleri Beşiktaş ile görüşmeye devam etse de Mehmet Topuz, Aziz Yıldırım ile çoktan el sıkıştı!

Mehmet Topuz ve Kayserispor ile futbolcunun bonservisi dâhil 7 Milyon Euro'ya anlaşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız futbolcuya, "Git Belek'te dinlen. Kimseyle de görüşme. Sözleşmeni Pazartesi imzalarız" dedi...

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

fener alsın bu adamı bızde yapamaz bencede dıkıs tutturamaz kaldıkı aziz 7milyon euro falan yazıyor altta o para topuza verilmez
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

[KralKartal]

Kamuoyunu günlerdir meşgul eden Mehmet Topuz transferi nihayet sonuçlandı. Topuz kendini Fenerbahçeli yapan imzayı attı... İşte Medyaspor farkıyla sıcağı sıcağına gelişmeler:

Mehmet Topuz sonunda Fenerbahçeli oldu. Tüm pürüzler bugün halledildi. Topuz imzayı attı.

Mehmet Topuz, Beşiktaşlı yöneticileri bu sabah erken saatlerde arayarak son kararını bildirdi ve "Ben artık Fenerbahçeli oldum" dedi...

Fenerbahçe yönetimi Pazartesi günü büyük bir şov düzenleyerek Topuz'a bir de kameralar önünde imza attıracak. Halil Altıntop'un da transferini bitirmek üzere olan Fenerbahçeli yöneticiler, bu transfer Pazartesi gününe dek gerçekleşirse, kameralar önünde "çifte imza şov" yapmaya hazırlanıyorlar...
Beşiktaş cephesindeki gelişmeler de, az sonra sıcağı sıcağına Medyaspor'da olacak...

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!