Ana Menü

Türkiye-Ispanya 1 Nisan Carsamba

Başlatan Cem Goren, Mart 20, 2009, 16:56:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 29, 2009, 12:04:57
Fark yicez fark yicez diyordunuz.
Alın size fark.
Maça başladığımız gibi devam etseydik ezerdik onları orda ezer !

Fatih Terim'in yanlış seçimleri yüzünden yenemedik.
Defans kurgusu yanlıştı en başta Hakan Balta ve Emre Aşık seçimi çok yanlıştı.
Golde defans hatası var zaten.
2.yarı Tuncay'ı çıkartması lazımdı Semih'in yerine.

Bu Tuncay'ın bu takımda yeri yok arkadaş ben bunu anladım.
Artist'likten başka bildiği bişey yok.

oncelikle fark dedigim için ozur diliyorum
ayrıca tum yazdıklarına imzamı atarım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

ikinci maçtan umutluyum yarın turkiyeye oynamayı dusunuyorum 3,30 veriyor risk almaya deger

carsi52

3.30 mu veriyor ?

Ohoo banko 1 abi bu maç.
Bölünür senin için uykular!

sercAn1903

Türkiye rahatlıkla alıcak bu maçı. kaçmaz
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

RCA

türkiye alamıcak bu maçı boşuna yatırmayın paranıza yazık 3 ve ya 4 -0 yenerler attığım msja bakabilirsiniz ilk maç için yorumum 1-0 2-1 gibi sonuçlardı.. ve tuttu.. emin olun 2.de tutacaktır..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

ne olursa olsun risk almaya deger 3,30 ne oluyo agzım sulandı birden :)

saldır beşiktaş

İspanya bu maçı vermez yine aynı şeyi yapıyorlar Del Bosque basın toplantısında puan kaybetme lüskümüz var gibilerinden laflar etti bu tamamen taktiksel bir olay ilk maçtada aynı havayı vermişlerdi hatta ilk yarı Türiyenin oynamasını brakarak iyice bir havalndırdılar kendine aşırı derecede fazla güvenen şımarık futbolcuları ve ikinci yarı bitirici darbeyi vurup maçı aldılar bu maçtada aynı şeyin olmasını bekliyorum İspanya 1-0 veya 2-1 alır...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Kredimiz kalmadı artık..
Öyle yada böyle bu maçı almalıyız alamassak çok zorlaşıcak işimiz.
Kadıköyde veya İnönüde olsa maç kesin kazanırız derdim.
Ama maç UĞURSUZ ali sami yende olursa nedense 0-1 veya 1-2 yenilcekmiş gibi bi his var içimde.

Not:Başlığı değiştirirseniz daha iyi olur.

sercAn1903

sanki halı saha maçı hee. taraftar denen bişey yok.
...

saldır beşiktaş

Eğer bu Türkiye bu İspanyayı yenerse bir daha futbol maçı izlemiyeceğim böyle bir şans olur mu yav adamlar maçtan önce bal'a duş alıyorlar heralde...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Bu bi bizim defans ispanya'ya zorla gol attıracak gibime geliyor.
Emre Aşık çok gereksiz sarı kart gördü.
Stadyum aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.
Seyircisiz oynanıyor sanki maç..
3-5 kere ses geliyor oda Arda Turan Oleyy..
Başkada hiç birşey yok.

saldır beşiktaş-Sen artık futbol maçı izlemeyi unut ;D

sercAn1903

biraz daha bastırırsak 2.gol gelir ve rahatlarız. hadi bakalım 2yarıya.
...

sercAn1903

ulan böyle bir olay yok abi.ispanya taraftarı 1 otobüs daha çok sesi çıkıyor. kötü oynadık sanki yenmek istemiyormuş gibiydik.
...

carsi52

İspanyadan daha iyi oynadığımız kesindi.
Çok yazık oldu gerçekten bosna ile aramızda ki fark 4'e çıktı.
Belçika ve Bosna deplasmanlarından galibiyetten başka bişey kurtarmaz bizi.
Fatih Terim'in yanlış seçimleri yüzünden yenildik birazda.
Penaltı verilmeyedebilirdi ama verdi hakem.

1-0 veya 1-2 kaybetcez diye his vardı içmide doğru çıktı keşke doğru çıkmasaydı.
50 kere söyledim yine söylüyorum bu ali sami yen stadı UĞURSUZ UĞURSUZ ULAN UĞURSUZ !
Mümkünse 150 yıl boyunca ali sami yen'de maç yapmasın TÜRKİYE !

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Nisan 01, 2009, 16:54:12
İspanya bu maçı vermez yine aynı şeyi yapıyorlar Del Bosque basın toplantısında puan kaybetme lüskümüz var gibilerinden laflar etti bu tamamen taktiksel bir olay ilk maçtada aynı havayı vermişlerdi hatta ilk yarı Türiyenin oynamasını brakarak iyice bir havalndırdılar kendine aşırı derecede fazla güvenen şımarık futbolcuları ve ikinci yarı bitirici darbeyi vurup maçı aldılar bu maçtada aynı şeyin olmasını bekliyorum İspanya 1-0 veya 2-1 alır...
Tahminim tuttu İspanya akıllı oynayan taraftı ikinci yarı Türkjiye'de toparlanma vardı ama dengesiz bir şekilde oynuyorlardı bu kadar dengesiz pas yapmadan direk golü düşünerek oynarsan İspanya gibi bişr takım karşısında yenmen mümkün olmaz ki öylede oldu...

Ayrıca zamanında bu forumda Hakan balta'ya çok iyi futbolcu diyen arkadaşlar vardı bugün fizik gücü 0 olan Güiza'ya omuz omuzada yenilen bir futbolcu ne kadar iyi olur bugün gördük...