Ana Menü

Türkiye-Ispanya 1 Nisan Carsamba

Başlatan Cem Goren, Mart 20, 2009, 16:56:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

2012 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına yoğunlaşmakta fayda var artık, Bosna Hersek'in Estonya ya da Ermenistan'a puan kaybetmesini bekleyeceğiz, bu arada 4 maçta 12 puanı nasıl alacağız o da ayrı bir sorun.

2010'da Arjantin'i tutmayı tavsiye edecektim herkese ama adamlar dün 6 yediler Bolivya'dan.

Bizim mahallede ki halı sahada oynansa maç daha iyi bi taraftar desteği olurdu ama haklarını yemeyelim 'Arda Turan oleeeyyy' tezahüratında baya bi sesleri çıktı !

Elalem Dünya Kupasına koşarken biz de kendimizi saçma sapan tezahüratlarla tatmin etmeye devam edelim !

Cem Goren

Alıntı yapılan: carlito1903 - Nisan 02, 2009, 13:51:23
2012 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına yoğunlaşmakta fayda var artık, Bosna Hersek'in Estonya ya da Ermenistan'a puan kaybetmesini bekleyeceğiz, bu arada 4 maçta 12 puanı nasıl alacağız o da ayrı bir sorun.

2010'da Arjantin'i tutmayı tavsiye edecektim herkese ama adamlar dün 6 yediler Bolivya'dan.

Bizim mahallede ki halı sahada oynansa maç daha iyi bi taraftar desteği olurdu ama haklarını yemeyelim 'Arda Turan oleeeyyy' tezahüratında baya bi sesleri çıktı !

Elalem Dünya Kupasına koşarken biz de kendimizi saçma sapan tezahüratlarla tatmin etmeye devam edelim !
kesinlikle haklısın abi taraftar sadece arda turan oleyy baska birşey yok
terimin yanlıs tercihleride cabası
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

bu saaaten sonra bosnanın kaybından baska birşey bekleyemeyiz oda yetmeyebilir bildigim kadarıyla en iyi 2.ler cıkıyordu oda su anki tabloya gore kafdagının ardında bile degil
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

yazik oldu,bu is burada bitti bence
1:0 öne gecene kadar kötüydük,golden sonra düzeldik ama nihat cömertce harcadi pozisyonlari
hocanin oyuncu degisikliklerini ben anlayamadim,anlayan varsa bi zahmet anlatsin
2 forveti cikarip,batuhani almanin anlami ne idi?ya 86.dakikada ardanin yerine nurinin girisi?
hakan baltayi türkiyede stoper kalmamis gibi stopere koymanin anlami ne idi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 01, 2009, 21:00:07
Kadıköyde veya İnönüde olsa maç kesin kazanırız derdim.
Ama maç UĞURSUZ ali sami yende olursa nedense 0-1 veya 1-2 yenilcekmiş gibi bi his var içimde.

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 01, 2009, 21:53:26
Bu bi bizim defans ispanya'ya zorla gol attıracak gibime geliyor.
Seyircisiz oynanıyor sanki maç..
3-5 kere ses geliyor oda Arda Turan Oleyy..
Başkada hiç birşey yok.

Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

basit hatalar yüzünden kaybettik bu kadar kolay maç verilmez.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Geçmiş olsun bu iş burda bitti başka bahara artık nedense kendi takımında bi taraflarını yırtarak oynayanlar Milli Takım'da yürüyorlar adeta yazıklar olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.