Ana Menü

Türkiye-Ispanya 1 Nisan Carsamba

Başlatan Cem Goren, Mart 20, 2009, 16:56:25

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: yg1903 - Mart 28, 2009, 22:54:42
90 dk oynanır ve;

rövanşa kaldı artık

maç hakkındaki sorularım
-semih neden çıkar?
-ayakta duramayan tuncay dururken arda neden çıkar?
-sol tarafta i.üzülmezden başka adam niye olmaz? terim niye bunu görmez?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

sercAn1903

2.yarı berbat bir takım olduk.fazlada zorlu bir takım değil oynayınca.rövanşı alıcaz !

-semih neden çıkar?
-ayakta duramayan tuncay dururken arda neden çıkar?
-sol tarafta i.üzülmezden başka adam niye olmaz?
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

KeePSaKe

Semih e bende anlam veremedim bir ara sakatlanmıştı acaba  riske girmedi ondan mı cıkardı Fatih Hoca emin değilim yada geriye çekilmek istedi ve bu yaptığı en kötü hatalardan biriydi Rıdvan hocanın da dediği gibi biz hücumda daha etkili oluyoruz ama Fatih hoca bunu göremiyor bir türlü ve yediğimiz gol yine duran toptan gol yedik maçın hakkı bence beraberlikti ilk yarıdaki gibi bastırsaydık belki gol bile bulabilirdik birde İspanya çok iyi paslaşıyor ve iyi ataklar yapıyor biz doğru düzgün pas yapamadığımız için atakta yapamadık bu arada 3. sıraya düstük bosna puanını 9 a çıkarmış olması lazım
sonuç olarak yine bizi stresli zor günler bekliyor çarşamba günkü maçı kazanmak farz oldu ama biz zoru severiz :) ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Since 1903

eRe

-defansta baltanın ne ısı var!

neyse cok sey bulunur ama en cok koyan 2.yarı sutumuz yok.sankı onların gole ıhtıyacı var gıbı 90.dakıka bıle bızım sahamızdaydı top!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

O Ramos zaten bitirdi beni adamı izlerken ben yoruldum kendisi yorulmadı ne bindirdi sağdan ya...
Since 1903

Mattech

Nihat hariç Hepsini Duero nehrine at akdenize dökülsün... Arda ileri gittigin kadar  geriyede yardım etseydin bunlar olmayabilirdi senin sayende ramos otoban olarak kullandı sağ kanadı..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

kartalpenchesi

ramos sağ kanadı bitirdi resmen
i.üzülmez'e kimse yardım etmezse olacağı buydu

neyse kötü ispanyayı yenemedik bakalım istanbuldada böyle oynayacak mı ispanya
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Guti ORÇ.

golden sonra cabuk dagıldık halısaha havasında gecti mac top oynamadı bizimkiler.

carsi52

Fark yicez fark yicez diyordunuz.
Alın size fark.
Maça başladığımız gibi devam etseydik ezerdik onları orda ezer !

Fatih Terim'in yanlış seçimleri yüzünden yenemedik.
Defans kurgusu yanlıştı en başta Hakan Balta ve Emre Aşık seçimi çok yanlıştı.
Golde defans hatası var zaten.
2.yarı Tuncay'ı çıkartması lazımdı Semih'in yerine.

Bu Tuncay'ın bu takımda yeri yok arkadaş ben bunu anladım.
Artist'likten başka bildiği bişey yok.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Fark yiyeceğiz dedim çok yanılmışım özür dilerim herkesten :)

Yahu Terim Semih'i neden oyundan alır da yerine Ayhan'ı alır anlamış değilim bize gol lazım bu forvet çıkarıyor hayret bişey ya

Tuncay berbattı top kaybedip durdu ve oyundan alınmadı böyle oynayacaksa mümkünse bi daha gelmesin takıma

Ayrıca Arda İbo'ya hiç yardım etmedi adam Ramos'u tek başına karşıladı durdu

İlk 10 dakikada 2 net pozisyonumuz vardı değerlendirebilseydik sonuç farklı olacaktı ama neyse rövanşa artık eğer rövanşta da yenilirsek dünya kupasını unutalım biz...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Aslında dün akşam ilk yarı çok iyiydik. Özellikle maçın ilk 30 dakikası müthiş top oynadık. 2006 yılından beri yenilmeyen, orta sahadaki olumlu pas trafiğiyle şu an dünyanın en iyi takımı olarak bilinen İspanya bile bize karşı çok saygılıydı. Bizi ciddiye aldılar. Çünkü karşılarında her an her dakika ne yapacağı belli olmayan bir Milli Takım vardı. Bunu da maçın ilk dakikalarında gösterdik. Nihat'ın o pozisyonda kahramanlığa soyunacağına müsait durumda olan Semih'e parelel bir pas çıkarması yeterli olacaktı.

İBRAHİM YALNIZ BIRAKTI
Orta sahamız ilk yarıdaki görevini yerine getirdi diyebiliriz. Ayağa kısa paslarla rakibimizin direnci kırdık. Savunmamızda Emre Aşık, yıllanmış şarap gibiydi adeta. Dünyanın en iyi forveti Torres karşısında görevini layıkıyla yerine getirdi. Gökhan'ın ters kademelere girişi, Hakan Balta'nın soğukkanlı hareket etmesi çok iyiydi. İbrahim Üzülmez sol kanatta çok yalnız kaldı. Arda Turan'ın geriye fazla gelmemesi Ramos'la İbrahim'i bir çok pozisyonda karşı karşıya getirdi. Zaten İspanya maçın genelinde o kanadı kullandı ve golü o bölgeden gelen atak sonucu yedik.

NEDEN SEMİH?
İkinci yarıya fena başlamamıştık. Ancak ne zamanki Fatih Terim, Semih'i oyundan aldı oyunun rengi o zaman değişti. Takımımızda kafa topuna çıkan, topu ayağında tutarak ileri uçta çoğalmamızı sağlayan ve de sakat olmadığını söyleyen Semih'i oyundan almak ne kadar doğru? Oyunda hiçbir varlığı olmayan Arda'ya 77 dakika sabretmesi aklı alır gibi değildi. Kısacası Terim'in oyuncu değişiklikleri doğru değildi. Zaten İspanya'da Semih'in kenara gelmesinden ve bizim de orta sahamızın fizik gücü düşünce oyunun hakimiyetini eline geçirdi. İnanın Ramos İspanya'nın sağ beki ama bizim forvetimiz Nihat'tan daha çok ceza sahamızdaydı.

TERİM'E YENİLDİK
Yediğimiz gole gelince biraz şansız bir goldü ancak duran toptan gol yeme hastalığımız ne zaman bitecek? Avrupalı olamının en büyük özelliği de buradan geliyor zaten. İspanya çok net pozisyon bulamadı ama akıllı oynadı. İkinci yarıda oyunun her bölgesinde İspanyol oyuncular vardı. Birbirlerine yakın oynayarak, topu çok iyi çevirerek her dakika bizi biraz daha yordular. Her topu en iyi şekilde kullanmaya çalıştılar ve bunun sonucunu da 60.dakikada aldılar. Maçın özetine gelince tüm dünya gördü ki biz bu takımı burada yenebilirdik. Ama olmadı. İspanya bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Biz ise şansımızı azalttık. Ali Sami Yen Stadı'ndaki rövanş maçını almaktan başka şansımız yok.

ilhan mansız_melis

Aslında dün akşam ilk yarı çok iyiydik. Özellikle maçın ilk 30 dakikası müthiş top oynadık. 2006 yılından beri yenilmeyen, orta sahadaki olumlu pas trafiğiyle şu an dünyanın en iyi takımı olarak bilinen İspanya bile bize karşı çok saygılıydı. Bizi ciddiye aldılar. Çünkü karşılarında her an her dakika ne yapacağı belli olmayan bir Milli Takım vardı. Bunu da maçın ilk dakikalarında gösterdik. Nihat'ın o pozisyonda kahramanlığa soyunacağına müsait durumda olan Semih'e parelel bir pas çıkarması yeterli olacaktı.

İBRAHİM YALNIZ BIRAKTI
Orta sahamız ilk yarıdaki görevini yerine getirdi diyebiliriz. Ayağa kısa paslarla rakibimizin direnci kırdık. Savunmamızda Emre Aşık, yıllanmış şarap gibiydi adeta. Dünyanın en iyi forveti Torres karşısında görevini layıkıyla yerine getirdi. Gökhan'ın ters kademelere girişi, Hakan Balta'nın soğukkanlı hareket etmesi çok iyiydi. İbrahim Üzülmez sol kanatta çok yalnız kaldı. Arda Turan'ın geriye fazla gelmemesi Ramos'la İbrahim'i bir çok pozisyonda karşı karşıya getirdi. Zaten İspanya maçın genelinde o kanadı kullandı ve golü o bölgeden gelen atak sonucu yedik.

NEDEN SEMİH?
İkinci yarıya fena başlamamıştık. Ancak ne zamanki Fatih Terim, Semih'i oyundan aldı oyunun rengi o zaman değişti. Takımımızda kafa topuna çıkan, topu ayağında tutarak ileri uçta çoğalmamızı sağlayan ve de sakat olmadığını söyleyen Semih'i oyundan almak ne kadar doğru? Oyunda hiçbir varlığı olmayan Arda'ya 77 dakika sabretmesi aklı alır gibi değildi. Kısacası Terim'in oyuncu değişiklikleri doğru değildi. Zaten İspanya'da Semih'in kenara gelmesinden ve bizim de orta sahamızın fizik gücü düşünce oyunun hakimiyetini eline geçirdi. İnanın Ramos İspanya'nın sağ beki ama bizim forvetimiz Nihat'tan daha çok ceza sahamızdaydı.

TERİM'E YENİLDİK
Yediğimiz gole gelince biraz şansız bir goldü ancak duran toptan gol yeme hastalığımız ne zaman bitecek? Avrupalı olamının en büyük özelliği de buradan geliyor zaten. İspanya çok net pozisyon bulamadı ama akıllı oynadı. İkinci yarıda oyunun her bölgesinde İspanyol oyuncular vardı. Birbirlerine yakın oynayarak, topu çok iyi çevirerek her dakika bizi biraz daha yordular. Her topu en iyi şekilde kullanmaya çalıştılar ve bunun sonucunu da 60.dakikada aldılar. Maçın özetine gelince tüm dünya gördü ki biz bu takımı burada yenebilirdik. Ama olmadı. İspanya bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Biz ise şansımızı azalttık. Ali Sami Yen Stadı'ndaki rövanş maçını almaktan başka şansımız yok.

CR7

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mart 29, 2009, 12:24:00
Fark yiyeceğiz dedim çok yanılmışım özür dilerim herkesten :)

Yahu Terim Semih'i neden oyundan alır da yerine Ayhan'ı alır anlamış değilim bize gol lazım bu forvet çıkarıyor hayret bişey ya

Tuncay berbattı top kaybedip durdu ve oyundan alınmadı böyle oynayacaksa mümkünse bi daha gelmesin takıma

Ayrıca Arda İbo'ya hiç yardım etmedi adam Ramos'u tek başına karşıladı durdu

İlk 10 dakikada 2 net pozisyonumuz vardı değerlendirebilseydik sonuç farklı olacaktı ama neyse rövanşa artık eğer rövanşta da yenilirsek dünya kupasını unutalım biz...

niye unutuyoruz ben bunu anlamıyorum 4 maçımız daha yok mu bizim?
bosna ispanya ile oynamayacak mı ispanya o maçı kaybedecek mi?
ermenistan ve estonya'yı yenemeyecek miyiz?
dün bosna'ya yenilen belçikayı yenemez miyiz?
bosna maçı bizim en zor maçımız olacak geçen yılın rövanşını almak için onu mutlaka almalıyız
geçen sene de son saniyelerde vermiştik maçı bu sefer kazanırız diyorum
geçen yıl bir formül vardı 3M=9P diye
bu sene de formül 2(B+E)=12P
böyle olursa çok rahat çıkarız diye düşünüyorum

biz ispanya'ya yenilirsek bosna belçika'yı yenerse diğer 4 maçı kazanırsak bosna ispanya'yı yense bile puanlar eşit oluyor 2 maçı da kazandığımız için biz üstte oluyoruz

puan durumu(şu an)
bosna 9
Türkiye 8

ispanya'ya yenilirsek bosna'yı yenersek bosna da belçika'yı yenerse;

puan durumu (maçlar sonu)(bosna ispanya'ya yenilirse)
Türkiye 20
bosna 17

bosna ispanya ile berabere kalırsa
Türkiye 20
bosna 18

bosna ispanya'yı yenerse
Türkiye 20
Bosna 20

ama çarşamba belçika bosna'dan bir beraberlik alırsa işimiz daha da kolaylaşır
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

İspanya maçında Hakan Balta ile birlikte Torres-Villa ikilisine adım attırmayan Emre Aşık'tan gelen haber, kafileyi şoke etti.

İspanya maçında Hakan Balta ile birlikte Torres-Villa ikilisine adım attırmayan Emre Aşık'ın üst adele grubundan sakatlanması teknik heyeti sıkıntıya soktu

Tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, çarşamba günü takımdaki yerini alması için doktorlar seferber oldular. Diğer taraftan Gökhan Gönül'ün de ayak bileğinde ağrısı bulunduğu bildirildi. Teknik Direktör Fatih Terim dün için belirlenen antrenman programında değişiklik yaptı. Daha önce saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılacağı bildirilen çalışma, millilerin kaldığı otelin kondisyon merkezinde gerçekleştirildi. Ay-yıldızlı ekibimiz bugün Ali Sami Yen Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada İspanya Milli Takımı, bugün saat 20.00'de özel bir uçakla İstanbul'a gelecek. Four Seasons Hotel'de konaklayacak İspanya, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını yarın saat 19.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda yapacak.

saldır beşiktaş

İspanya resmen tuzak kurdu futbol dehası imparator terim'de bu tuzağa düştü oyunun başında sizden korkuyoruz havası verip bizim oıyuncuların bir yerlerini kaldırdılar sonrada klasik oyunlarını oynayıp sürekli pas yapıp Türkiye'nin direncini kırdılar golü buldular ondan sonra maç 3-4 te olabilirdi ama Volakan iyi oynadı...

Son olarak maç boyunca İbrahimin tek başına 2 oyuncuyla yanlız bırakan  arda şımarığınıda gördük bir tane topu olumlu kullanamadı ama yine kabak İbrahim Üzülmeze patladı maçtan sonra bir tane arda'ya eleştiri duydunuzmu hayır Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyim....
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan