Ana Menü

Liverpool vs Chelsea

Başlatan Adriano, Ocak 20, 2007, 14:55:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Beter ol Chelsea.. Liverpool 1-0 onde.. Tek kale oynuor Liverpool ve birsuru gol kacırıyor..Henuz 10.dkka.. İzlemek İsteyenler TV8 i acsin...!
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Adriano

Offf yok bole bisi Liverpool farka gidiyo.. Muthis bi gol attı Finnan.. 2-0

ugur24

finnan değil olum o pennant..  ;) harika bi goldü..

Adriano

Pardon yanlıs yazdım :D

Unforgiven

Chelsea bu maçi cevirir söğlim sıze maç güzel oluyor ama ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

bence bu maç 3-0 falan biter..chelsea bu maçı berabere bile bitirse sana 5 rep verecem...  ;)

Non Mollare Mai

Çeviremez chelsea ama İyi maç oLuyo. Ne Terry'miş be arkadaş adam bi sakatLandı bitti cheLsea..
edit

Adriano

Yok abi cok zor Chelsea hayatta ceviremez Liverpool daha iyi oynuo ve bayagı gol kacirdi su son dakikalarda biraz Chelsea pozisyona girmeye calisti ama tehlikeli pozisyonları Liverpool'a göre cok az.. Liverpool kazanır derim ben.. Robben sakatlanıyor atak futbolcu alması lazım Maurinho'nun Shevchenko gibi bi oyuncun var onu almiyip baska bi eleman sokuyor oyuna Maurinho istemiyor sanki galibiyeti..

Unforgiven

İlk yarı sallarsa bitane chelsea bu maçi hatda galip bile bitirebilir ama ilk yarı böle bitersede 2-2 bitme ihtımalı var ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Yok be abicim Chelsea ustunluk kuramadı daha Liverpool'a yine Chelsea arada oynuo gibi gozukuo ama Liverpool cok net pozisyonlar buluyor. Yok Chelsea'nin 3 puan alması da 1 puan alması da zor gozukuo bana gore..

Unforgiven

Everton maçini izleyenler vardır sanırm o maçta chelsea en az 5 yemesi lazım'dı ama maalesef 3-2 kazandı chelsea gönül liverpool ister ama chelsea ne yapcaği hiç belli olmuyor everton maçini andırdı bu maç bana  o yuzden söğledim

Adriano

Hmm olabilir cok ballı bi takım yani :D

Timurlenk

haydi 1 gol daha bu maça üst oynadım iddaa da ;D ;D ;D

@LAYINA GİDER

dejembeji

bn oynamadım bu maca. ama heaLaL oLsun lıverpooLa bak yaa ezıor ressmen chealsiyi:)