Ana Menü

Liverpool vs Chelsea

Başlatan Adriano, Ocak 20, 2007, 14:55:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@LAYINA GİDER

gol oldumu söyleyin beyler hemen

Unforgiven

Maç biter beyler üst oynayanlar yatar  ;) liverpoll oynayanlar deavm eder ben bu maça oynamadım manchster banko şimdi arsenal maçini alicak 8 puan yapabilme fırsatı var  ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

bnce arsenaL yenceq  mancehsteri...bakda gör teymenim..:=)

Adriano

Manchester olur heralde sampiyon..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Aslında banada öle geliyor çünkü aklıma hemen eski maçları gelıyor,Arsenal acık ara liderken manchester'da toplanma sürecindeyken arsenalı yendi şimdi işler değişti..

Arsenal ne olursa olsun ben hala arsenalım demek için uğrascaktır gibime geliyor ama chelsea'de yenildi şimdi man. utd. bu fırsatı kacırmak istemicektir....
Ortaya güzel maç çıkıcak onu anladım ben
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

ortaya guzeL mac cıkcakda bnce arsenaL fakörüde ortaya cıkcak.guzeL bı mac bızLeri bekLior.bu arada ıngıLtere Liginde dandiq mac cıkmıor be abi.en zayıf takımLarın macı bıLe cok zewkLi gecıor:)

Unforgiven

Orası doğru bak. Adamların ligleri çok kalıteli şimdi ligin yayın haklarını satmişlar şampiyon takım, 75 milyon sterlin alicakmiş ;) düşen takımda 45 milyon sterlin şampiyon takımın 1 senede kazandiği para süperlig'te oynayan takımların yıllık butcesi adamlar sadece yayın hakkından aliyor bu parayı düşün artık, bu takımlarla nasıl baş edebilirizki ?

dejembeji

bırak başetmeyı ondan da vazgecdım.. kalıteLi zewkLi biLe gecmıyor bizim macLar. öLü gibi top oynuyoruz. eminin ıkıncı liqLeri biLe bizim sidikLi süper Liqden daha kaLiteLidir seyir acısından:=)

Unforgiven

Dünyanın en çok seyredilen ligleri arasındaymiş adamların 2 ligi'de normaldir herkesin ingiltereye özlem duyması ama kimse beklemesin bizden premier lig seyir zevki olmıcak hiç bir zaman

dejembeji

evett abii anca izLemeKLe kaLacaz.. oyLe möööö möö bakıncaz:) durcaz....

@LAYINA GİDER

carsi52

2-0 yeniyodu en son liverpool noldu sonra.
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

carsi52

hadi geçmiş olsun chelsea ye :D
Bölünür senin için uykular!

CHEm !

çok iğrenç bi maçtı bence
hele chelsea..adamlarda ruh denen bişi kalmamış
2-0 yenikler ve dk 70te sheva yı oyuna alıyo
eski chelsedan geriye hiç bişi kalmamış

liverpool u bu sene çok beğeniorum
özellikle crouch kuyt ve bellamy gibi forvetleri oldukları sürece sırtları yere gelmez
Allah kitap Beşiktaş