Ana Menü

Türkiye - Belçika [10 Eylül Çarşamba / 21.00]

Başlatan carlito1903, Eylül 07, 2008, 14:41:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

abı ona yorumum yok zaten
bencede hatalı bır karar
ama benım demek ıstedıgım caglar napsın
ılk macında elınden gelenı yaptı ve bence bıraz alıssa cok ısler yapacaga benzıyor
ben olsam hazırlık maclarında baslatırdım veya estonya macında denerdım ama dedıgım gıbı fatıh terım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Fatih Terim bugün Çağlar konusunda hata yaptı. Uğur Boral'la başlamalıydı ama Tuncay'ın sakatlığıda bu değişikliğin olmamasına sebep oldu. Bunun harici Fatih Terim'in bi hatası olduğunu düşünmüyorum. Oyuna iyi bakarsanız futbolcuların çok kötü olduğunu görebilirsiniz.
edit

husoeagle

fatih terimin oyuncu seçimindeki yanlışlardan dolayı kaybedilmiş 2 puan

KeePSaKe

Aurelio olsaydı daha iyi olabilirdik defans da çok pozisyon verdi Belçika ya o kornerden gelen kafa gol olsaydı yıkılmıştık ama çizgiden çevirdik 3.maç bosna maçı mı oluyor ?
Since 1903

husoeagle

çağların yerine uğur boral
emrenin yerine şu an çok formda olan selçuk inan
colin kazımın yerinede en baştan mehmet topuz
tuncay sakatlandığında ise ayhanı oynatsaydı çok daha değişik bi maç olurdu
fatih terim bu sefer sıçrayamadı

çarşı antalya

öLüMüNe iSyAn...iNaDıNa KaRaKaRTaL....

CR7

selçuk inan ve mehmet topuza tamamen katılıyorum
bir de şu euro 2008 öncesi beğenmeyip yolladığı halil altıntop'u niye alır da gökhan ünalı almaz fatih tekkeyi almaz anlamıyorum
ayrıca yıldırayı küstürüp gidip emreyi almasına ve onun gibi biri yüzünden selçuk inan gibi futbolcuları oynatmamasına ve uğur inceman gibi futbolcuları almamasına mehmet aurelio'yu almışken ve faydasını görmüşken mert nobreyi almamasına anlam veremiyorum
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

gecen maca göre daha iyi oynadik bence,kötü oynadigimiz kanisina katilmiyorum
belcikalilarin tek pozisyonu var gol oldu,oda tam pozisyon degildi defansimizin ve kalecimizin bi saniyelik hatasiydi
belcikalilar oyunu cirkinlestirmekten baska bi sey yapmadilar
tuncayin sakatlanmasi sanssizlikti,arda ve semih cok gayretli olmalarina ragmen günlerinde degillerdi
caglar ilk maci olmasina ragmen kötüde oynamadi,birazda sansi olsaydi gol bile atacakti
mevlütün yerine top getirecek baska bi oyuncu alinabilirdi
neyse canimiz sagolsun,biz bu belcikayi belcikada yeneriz
bu arada fatih terimle belcika hocasinin arasinda ne yasandi bilen varmi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Alıntı yapılan: keskinli - Eylül 10, 2008, 23:53:27
gecen maca göre daha iyi oynadik bence,kötü oynadigimiz kanisina katilmiyorum
belcikalilarin tek pozisyonu var gol oldu,oda tam pozisyon degildi defansimizin ve kalecimizin bi saniyelik hatasiydi
belcikalilar oyunu cirkinlestirmekten baska bi sey yapmadilar
tuncayin sakatlanmasi sanssizlikti,arda ve semih cok gayretli olmalarina ragmen günlerinde degillerdi
caglar ilk maci olmasina ragmen kötüde oynamadi,birazda sansi olsaydi gol bile atacakti
mevlütün yerine top getirecek baska bi oyuncu alinabilirdi
neyse canimiz sagolsun,biz bu belcikayi belcikada yeneriz
bu arada fatih terimle belcika hocasinin arasinda ne yasandi bilen varmi?

Benim bildiğim Türkiye bu değil abi iyi olsaydık rahat yenerdik Belçika yı.
Since 1903

keskinli

rakibine pozisyon vermiyorsun,rakibin hic kendi ceza sahasindan cikmiyor,sürekli defans yapiyor,sürekli zaman calmak icin cirkeflik yapiyor
bunlar iyi olduguna bi göstergedir
semih iyi gününde olsaydi alirdik bu maci,sonuca degilde bazende futbol verilerine bakmak gerekiyor
tabiiki bu beraberlik üzücü ama belcikayi belcikada yenecek gücümüz var
ben belcikayi gözümde büyütmüsüm
bide bu takimin sakat olan oyunculari nihat,hamit ve aurellio olursa dahada kuvvetleniriz

KeePSaKe

Bence defansta çok basit yatalar yaptık adam paylaşamıyoruz bir türlü 2.golü yiyecektik çizgiden çıkartıldı eksiklerin etkisi tabikide var.
Artık zaman çalma durumunu her takım yapıyor biz olsaydık bizde aynısını yapardık :)
Since 1903

husoeagle

nihatı çok aradık gerçekten bu maçta
aurelio nun yerini selçukla doldursaydı keşke yaa

CR7

Fatih hocayla belçikalının durumu galiba belçikalı 2 topmu ne atmış fatih hoca da üstüne yürümüş tekrarını gösteriyordu 4.hakem de araya filan girdi belçikalı maçtan sonra şikayet etmiş olay bu galiba
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

insaallah ceza gelmez
cirkeflige belcikalilar basladi ama bizim adimiz ciktigi icin bize ceza gelebilir

AsA

Maalesef her zamanki gibi gene ne oldum delisi olmus bir takim durumundayiz. Her onemli bir turnavadan sonra hep bir basarisizlikdir alir basini gider. 2002 dunya kupasinda super bi sonuc ile donduk ertesinde 2004 avrupa kupasi ve 2006 dunya kupasi basarisizlik la sonuclandi.. Akapininde 2008 avrupa kupasinda buyuk bi basari elde edildi.. 2010 dunya kupasi elemlerindeki halimiz belli. Bana sorarsaniz ne ermenistan nede belcika karsinda guzel oynadik. Kendimizi kandirmayalim bir an once avrupa kupasindaki gibi oynamazsak ispanya bize 4-5 tane rahat atar. Bu sefer bu gelenegi bozmamiz lazim. Kendimize gelip Turkiye'nin gucunu arkamiza alarak oynamamiz lazim..