Ana Menü

Türkiye - Belçika [10 Eylül Çarşamba / 21.00]

Başlatan carlito1903, Eylül 07, 2008, 14:41:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

hangi kanal verecek bu maci? d-smart degildir insallah..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

2-1 alırız gibime geliyo.. ilk 45 dk da gol sesi çıkmaz 2-0 öne geceriz son dakikara doğru bir gol yeriz.. maç öle biter..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Non Mollare Mai

Emre takıma katıldı!

(A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası eleme grubunda yarın Belçika ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen ve basın mensuplarına 15 dakika görüntü izni verilen antrenmanda, milliler taktik ağırlıklı çalıştı.

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle teknik direktör Fatih Terim tarafından dün izin verilen Emre Belözoğlu da bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Emre'nin moralsiz olduğu gözlenirken, takım arkadaşları, bu oyuncuyla yakından ilgilendi ve moral verdi.

Sakatlıkları bulunan Hakan Balta ve Mehmet Aurelio takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Koşu yapmakla yetinen bu iki oyuncunun yarın oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde netlik kazanacağı, ancak oynamalarının zor olduğu öğrenildi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla kısa bir süre konuştu. Terim, Aurelio ile yakından ilgilenirken, sağlık ekibiyle de görüşmede bulundu.
Antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetici Levent Kızıl da izledi.
edit

CR7

keşke katılmasaydı
yeter artık!
selçuklar mehmet topuzlar oynasın artık!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

TÜRKİYE

Volkan
Gökan Gönül
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Emre
Arda
Ayhan
Tuncay
Semih
Kazım

BELÇİKA

Stijnen
Simons
Kompany
Van Buyten
Defour
Mirallas
Sonck
Vermaelen
Vertonghen
Fellaini
Witsel

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

KeePSaKe

Yeneceğimize inanıyorum bende 2-0 gibi skor bekliyorum.
Since 1903

Simurg

-yıldızlılarımız, 2010 Dünya Kupası elemelerindeki ikinci sınavına Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkıyor. Saat 21.00'de başlayacak maçı atv yayınlayacak

A Milli Futbol Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grubu'nda bugün ikinci maçını Belçika ile oynuyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Maçı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Lannoy yönetecek. Lannov'un yardımcılıklarını Eric Dansault ve Fredric Cano yapacak. Maçı atv naklen yayınlayacak.

Milli Takımımızda bu zorlu maç öncesi Mehmet Aurelio, Hakan Balta ve Mevlüt Erdinç'in sakatlıkları bulunuyor. Karşılaşmanın biletleri Biletix'ten Fenerium alt ve maraton alt 110, Fenerium alt sarı-lacivert tribün, maraton alt sarı-lacivert tribün ve maraton üst 55, Fenerium üst 66, Migros ve Telsim tribünleri 27,50 YTL'den satılıyor.

TÜRKİYE

Volkan

G.Gönül

Gökhan Zan

Servet

Hakan Balta

Emre

Arda

Ayhan

Tuncay

Semih

Kazım

BELÇİKA

Stijnen

Simons

Kompany

Van Buyten

Defour

Mirallas

Sonck

Vermaelen

Vertonghen

Fellaini

Witsel

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carlito1903

Aurelio ve Hakan Balta'nın oynamayacağı kesinleşmiş, kadrodan çıkarılmışlar...

ntvspor

BerkAy1903

19o3

Non Mollare Mai

Denizlispor'lu Çağlar Birinci ilk 11'de başlayacak. Sürpriz bi isim ve tecrübesiz. İnşallah başımızı ağrıtmaz.
edit

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Eylül 10, 2008, 19:59:56
Denizlispor'lu Çağlar Birinci ilk 11'de başlayacak. Sürpriz bi isim ve tecrübesiz. İnşallah başımızı ağrıtmaz.
inşallah..

KeePSaKe

Şimdi İstiklal Marşı okunurken gördüm onu şaşırdım bu kim dedim :)
Bu arada Milli takımımızın ön Forması numarasının rengi neden kırmızı değil bir garip olmuş.
Since 1903

Alp Erdem