Ana Menü

Hep siz mi şikayetçi olacaksınız, sizlerden SİKAYETÇİYİM!

Başlatan [KralKartal], Ağustos 20, 2008, 23:34:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Selamlar,

hep siz mi bizden sikayetci veya birseyler isteyeceksiniz, bizlerde insaniz

ve benimde cogunuzdan sikayetim var...

Cok PASIFSINIZ arkadaslar... yani site olarak, o kadar yenilik ve guzellik sunmaya calisiyoruz

ama karsiligini bir türlü alamiyoruz..
örnegin, SORU-CEVAP bölümümüz, Besiktasli yazarlarla veya (eski) yöneticilerle söylesi hazirliyoruz sizlerin sorularini iletiyoruz,
bakiyorum, bu bölüme ILGI cok cok az ! Yani bu söylesi yapilan sahis, sitemize girmiyor mu saniyorsunuz??? acaba taraftar ne yorum yapmis verdigim cevaplara diye merak etmiyorlar mi saniyorsunuz??? Yani ben bu sitenin adminlerinden biri olarak bu konudan UTANIYORUM!!

Bunu sizin icin yapiyoruz, bu bölüme bu kadar ilgi olacaksa, ilerde yapmayiz rezil olacagimiza daha iyi ... Yani sonrada BASINDAN MEDYADAN sesimizi duyan var mi diyorsunuz, size firsat ama kullanmasini bilin, eee bu Besiktaslilar söylesiyi kabul ediyorsa SIZLER icin ediyor, bu JESTE karsi sizde bu kadar DUYARSIZ kalirsaniz, ne sesimizi duyan olur ne bizi takip eden olur , üstelik
biz MAHCUP oluyoruz !

yillar boyu ilk defa size özel SITEMLERIMI bildiriyorum bir topicte...

umarim yanlis anlamamissinizdir ve umarim bundan sonra birseyler daha farkli olur..

saygilar

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

söylesi yapilan isimler besiktaslilar arasinda cok sevilen sahislar,yazilarini buraya tasidiginiz yazarlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

simdi uyelerimizden birileri neden bir cevap yazmiyor
bize yazilan konulara biz 2 saat gec baksak kiyamet kopuyor?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

peki biz bu soruların cevabını nerden görücez Volkan abi ? bilemedim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Batuhan

siz de haklısınız abi.
abi bir de millet nasılsa elinir diye düşünüyor sorularında.
ben cevapları okuyorum sadece ama o başlıkta kirlilik olmasın diye cevap atmıyorum
Koca hestiy aya bedenem ?

[KralKartal]

konu soru sormak degil, soru soruyorsunuz, cevap geldiginde, bir yorum yazmak zor oluyor,
ama bu insanlar, taraftarlar benim cevaplarimada ne yorum yazmis diye elbette ki forumumuza ugruyorlar..
bunu burda yazmak yanlis ama ben rahatsiz oldum bu konuda...

bunu sizlere saglayan baska Besiktas taraftar sitesi varsa, söyleyiniz?
elimizden geleni yapmaya calisiyoruz, taraftarin sesiyiz diyorsak, bunuda biz kendimizce
yerine getiriyoruz... Ama taraftarda SESSIZ kaliyorsa, taraftarin sesi olmayi birak,
sessiz taraftar sitesi oluruz bundan sonra.. ;)

pakito14

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ağustos 21, 2008, 14:02:45
Kimse üstüne alınmamış :fuu
Valla öyle
Ne desen haklısın abi bazen çok ilgisiz kalabiliyoruz!
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

mdc

sadece söyleşiler değil ki
bir çok konu...

Yönetim ve Sinan Engin bir hata yaptığı zaman sayfalar doldusu hakaret,aşağılama ve istfa sesleri.

2 senedir söylüyoruz
Kimseye edebiyat parçalayın,destan yazın demiyoruz.siz acaba benim yazılarımı beğenirlermi beğenmezlermi diye düşünüp durursanız siz kaybeden olursunuz.
Kimse anasının karnından şair veya edebiyatçı olmuyor.

Sizden tek istediğimiz elinizden geldiği kadarıyla "her konu olmasada" birşeyler karalamanız,düşündüklerinizi aktarmanızdır.

umarım bu sitemler birşeylerin değişmesine yardım eder.

HAYATTA BEŞİKTAŞ

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

noumAyberk

Site gerçekten çok pasif bazen 3 saat boyu mesaj yazılmıyor

Delirdik

Demekki sende pasifsin o zaman
bu sitenin bir parçasıysan tabi

değiL mi Ayberk ::)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

noumAyberk

ben konuları gördükçe mesajımı yazıyorum e kimse konulara msj yazmayınca cevap yazıcak birşey olmuyo

Guti ORÇ.

Sitenin çok pasif olduğunu bende farkettim bazen yazıyorum 10-15dk bakıyorum son mesajda yine benim yazım...

Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız valla bazen çok pasif ve ilgisiz kalıyoruz.. :(