Ana Menü

Hep siz mi şikayetçi olacaksınız, sizlerden SİKAYETÇİYİM!

Başlatan [KralKartal], Ağustos 20, 2008, 23:34:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAyberk

Sen az bakıyorsun benim 2-2 buçuk saat baktığım oluyo :D

Batuhan

Alıntı yapılan: -OrCuN- - Ağustos 21, 2008, 23:42:53
Sitenin çok pasif olduğunu bende farkettim bazen yazıyorum 10-15dk bakıyorum son mesajda yine benim yazım...

Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız valla bazen çok pasif ve ilgisiz kalıyoruz.. :(

mesela dün
en son yazılanlarda baktım saat 22 idi.
saat 18 de yazılan bir mesaj hala gözüküyordu.
evet pasifiz.
Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

1-2 günden beri kafam çok karışık akLıma soru biLe geLmiyo  :-\
Bölünür senin için uykular!

kartalpenchesi

arkadaşlar çoğu kişi lig tatilde diye siteye girmiyor

lig açılsın site daha aktif olacaktır
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

saldır beşiktaş

hakikaten ya pasif kalıyoruz bende bu aralar giremiyorum ihsan abi haklı canlanmamız lazım biraz bunun içinde bir şeyler yapmamız lazım hepimizin
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

pasiflik konusunda haklısınız daha doğrusu haklıyız pasif kalıyoruz ama ligler açılınca eminim daha hareketli olacaktır

altın kapılarımız kan oldu tayfun

M34

haklisiniz ama yasiniz 24ü acmis artik, benim de 27 .. dünya böyle ... kötü yani ... herkes egoist ... icinden gelmiyorsa sormaz, yazi yazmak istemiyorsa, yazmaz ... baska forumlar yapiyor mesela .. az aktif olanlar icin saat sinirlamasi getirin  ... her yaziya, her bannere tiklamaya, her öneriye, her bilmem neye puan verin ... az gelenler sistemi bosu bosuna mesgul etmesinler .. hak etsinler yani

bu arada gözlemim. kizabilirsiniz ama yazacagim. misal:  carsi grubunu sevmem; besiktasin önüne gectigi icin; demirören'i destekledigi icin. bakin lütfen yanlis anlamayim; yanlis anlamaya müsait bir konu cünkü. adminler ve moderatörler icin konusuyorum. adminler bir anlamda bu sitenin düsüncesini, doktrinini yansitiyor ... her ne olursa olsun iste .. diyelim ki bir potansiyel yeni bir forum kullanicisi geldi ve birseyler yazdi, demirören veya carsi icin olumlu birsey .. simdi kendimi onun yerine koyuyorum .. yazdim ve bir moderatör veya admin kendi yorumuma katilmadi .. ne düsünürüm ben bir kullanici olarak? bana katilmayan herhangi baska bir kullanici degil ki, sitenin moderatörü, admini ... kendimi dislanmis hissedirim dimi? gecmiste bu siteden bir moderatör veya bir adminle yasadigi görüs ayriligindan dolayi siteyi terk eden olmadi mi? etmedi demeyin. demek istedigim ... karar vermelisiniz ... cok ziyaretci, cok katilim mi (ideolojisiz) veya ideolojili bir katilim mi? ben ikinciyi tercih edersiniz diyorum. o zaman da az katilimi göze almalisiniz, ve bazi hizmetlerin katilim sayisina göre artilarini eksilerini, yani gerekliligini, ölcemelisiniz. sonra biz bunu sunu yapdik, ilgi göstemiyorsunuz demezsiniz.

umarim yanlis anlasilmamisimdir. üzülürüm cünkü. iyi niyetimle yazdim. siteyi sevdigim icin.   

[KralKartal]

Yanlis anlamayiz, yani her turlu fikirlere acigiz, yeterki saygi cercevesinde olsun..
Burasi BESIKTAS sitesidir, Besiktas taraftarinin sitesidir, bunun icinde Carsiyi sevende var< takdir edende
bazi olaylardan sonra etmeyende var, kirgin olanda var...
Burda kimse kimseyi dusuncesi icin DISLAMAZ...ki herkes ayni dusuncede olsa FORUMUN anlami kalmaz degil mi?
farkli dusunceler olacak ki, forumda yazi yazmak zevkli olsun..
Ki yeni gelen bir üyede bir sekilde kralkartal.com un durusunu bilmektedir ki uye olmustur..
Ayrica kralkartal.com CARSIYA karsi degildir, sadece carsinin yaptigi yanlislara KARSIDIR..
bunu cok iyi anlamamiz gerekiyor... anlamayan varsada, girmez siteye, dedigin gibi, kimseye zorla YAZI YAZ UYE OL diyemeyiz,
sadece burdaki mevcut uyelere, biraz daha AKTIF olsaniz diye bir sitemde bulundum,
ki bu aktiflikte, daha cok SORU-CEVAP kösesi icin gecerlidir...
Yani sizin bizim TVLERDEN izledigimiz, KOSE YAZISINI okudugumuz Besiktasli, burada soylesi yapmakta,
siz buna ILGISIZ kaliyorsunuz, yani bu sahislar sizce bu siteye giripte bir göz atmiyor mu?
Konu buydu zaten...ki yillardir boyle bir baslik acmadim, ama onlara karsida AYIP biraz..
bizi ve sizi kirmayip kabul eden her teklif bizi ve sizi onurlandirmali..
bunun farkinda degiliz maalesef
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

M34

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 25, 2008, 14:00:22

Yani sizin bizim TVLERDEN izledigimiz, KOSE YAZISINI okudugumuz Besiktasli, burada soylesi yapmakta,
siz buna ILGISIZ kaliyorsunuz, yani bu sahislar sizce bu siteye giripte bir göz atmiyor mu?
Konu buydu zaten...ki yillardir boyle bir baslik acmadim, ama onlara karsida AYIP biraz..
bizi ve sizi kirmayip kabul eden her teklif bizi ve sizi onurlandirmali..
bunun farkinda degiliz maalesef

bu konuda 100% haklisin. ama böyle bir kültür var. sadece türkieye de degil. amerikda da, almanya da da ve bildigin gibi hollanda da. dünyanin en iyi, en zeki insanlardan birisi olsun. eger popüler degilse, bakin sevilmeyen demiyorum, popüler degilse (nane nane "sarkisini" söyleyen adam da popülerdi mesela), ilgi görmüyor. simdi murat saygi (kanal d yöneticisi) tv ye ciksa .. eyyy halk, bak size belgesel sunuyoruz, egitici programlar gösteriyoruz ama siz seyretmiyorsunuz, talip tayipoglu gibilerine ayip oluyor dese sana nasil gelir? biraz onun gibi oldu sitemin. bunu anlatmaya calistim sadece.

[KralKartal]

senin verdigin ornek cok farkli..
Biz sevilen isimlerle soylesi yapmaya calisiyoruz, kabul ettikleri surece..
Onlar reyting icin yapiyor programlari, biz ise sizler icin, cikarsiz karsiliksiz..
ugras veriyorsak, sizde bir sekilde veriniz, 2 yorumunuz yeter..

ama o sahislar adina ben bu sitemimi yazdim, siteye girip baktiklarinda,
ya bu sitedeki taraftar zaten etkisizmis, yada pasifmis dendiginde,
sizce guzel birsey mi?

bana bu konuda yazdiginiz yorumlar, veya siteye veya foruma yazdiginiz
yorumlar, para kazandirtmiyor, reytingte almiyorum,
hep birlikte, taraftarin gercek sesini yansitan bir forum ve site
icin calisiyoruz...

ama senide anliyorum tabiki, fakat demek istedigim aslinda cok farkli....

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Bason1903

eet Ama yakında normal hale gelecegıne ınanıyorum...