Ana Menü

Lucescu'ya göre Fenerin rakibi yokmuş..

Başlatan NoPasaran, Temmuz 25, 2008, 13:13:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Türk futbolunu yakından tanıyan Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü, "Güiza birçok ünlü kulübün listesindeydi. Bu transferi gerçekleştirmek için Fenerbahçe gibi güçlü ve zengin bir kulüp olmak gerekirdi. Fenerbahçe kurumsallaşma anlamında da önemli adımlar attı" dedi.

HAZIRLIK maçı için iki günlüğüne İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek dün Ukrayna'ya dönen Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu, sarı lacivertli kulüp ile başkanı Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırdı. Maçtan sonra bir restorandaki yemek sırasında Türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi yorumlayan tecrübeli teknik adam, Aziz Yıldırım yönetimindeki sarı lacivertli kubülün Türkiye sınırlarını aştığını ve Avrupa'da hatırı sayılır bir kulüp haline geldiğini söyledi.

Güiza bir hayaldi

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye çağ atlattığını, Türk futbolunda örnek bir başkan olduğunu anlatan Rumen hoca, sarı lacivertli kulübün transfer ettiği Daniel Güiza'nın başka kulüpler için bir hayal olduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin en pahalı transferi olan Güiza birçok ünlü kulübün listesindeydi. Bu transferi gerçekleştirmek için Fenerbahçe gibi güçlü ve zengin bir kulüp olmak gerekirdi. Üstelik Luis Aragones'in de bu transferde önemli bir payı olduğunu söylemek gerek. Semih Şentürk, Türk futbolunun parlayan yıldızı. Dünyanın sayılı santrforları arasında. Güiza ile birlikte bu sezon Fenerbahçe'ye büyük katkısı olacağını düşünüyorum.

Sık sık  gelecekler

Emre Belözoğlu da takıma girdiği taktirde Fenerbahçe daha iyi bir noktaya gelecektir. Roberto Carlos, Alex, Lugano, Edu gibi yıldızlar Avrupa'nın birçok takımında yok. Volkan Demirel kendisini giderek geliştiriyor. Bu kadroyla Fenerbahçe'nin Türkiye'de neredeyse rakibi yok. Kurumsallaşma anlamında Fenerbahçe'ye önemli adımlar attıran Aziz Yıldırım Türk futbolunun da önemli bir başkanı. Hem transferleriyle hem de kulüp yönetimiyle kararlı ve de hedefi olan bir insan."

40 kişilik kafileyle İstanbul'a gelen S.Donetsk'in burada krallar gibi ağırlandığını anlatan Lucescu, misafirlerine büyük bir ilgi gösteren Fenerbahçe Kulübü'nün konuklarına gemi turu düzenlediğini de vurgulayarak, bu şartlar altında Avrupa'nın dev kulüplerinin önümüzdeki dönemlerde İstanbul'a sık sık maç yapmaya geleceğini de dile getirdi.

Akıl yaşta değil baştadır

Lucescu, Aragones'in yaşı nedeniyle eleştirilmesine tepki gösterdi

MİRCEA Lucescu, 70 yaşındaki Luis Aragones'i eleştirenlerin büyük bir yanılgıya düştüklerini dile getirdi. Rumen teknik adam şöyle konuştu: "Akıl yaşta değil, baştadır. Aragones Türkiye'ye Avrupa şampiyonluğunu yaşamış bir teknik adamın gururuyla geldi. Geçtiğimiz yıl Feldkamp'ı yaşından dolayı eleştirenler Galatasaray'ın şampiyonluğuna şahit oldular. Her ne kadar son haftalarda Alman çalıştırıcı takımdan ayrılmış olsa da Galatasaray'ı şampiyonluğa götüren kadroyu kuran isim Feldkamp'dı. Aragones kariyerinde çok önemli takımlara hocalık yaptı. İspanya'yı 44 yıl sonra Avrupa'nın zirvesine taşıdı. Fenerbahçe'de kaliteli kadrosuyla kariyerinin en uç noktasına ulaşacaktır."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Delirdik

Yazının tek yanLış yeri başLığı. FutboLun yuvarLak bir topLa oynandığı unutuLmamaLı :)
Fener her sene maddi oLarak güçLenerek iLerLiyor ve bizse maLesef tam tersi.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

onaT

şişirin feneri şişirin.
o kadroyla 70 puan, 73 puan topluyorsa bana kimse masal anlatmasın.
fenerin kanında yok büyüklük, yakışmıyor, olamıyorlar zaten.

eRe

suan kadrolara yonetıme ve maddıyata bakarsak fener ne yazık kı herkesten onde sampıyonluk yarısı ıcın
ama ıste zaman oluyor kı bunlar bıle yetersız kalıyor ıste o zaman ruh denen sey bu sefer bızım futbolcularda olursa o zaman kım sampıyon olur hıc bellı olmaz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

evet fener Türkiye'nin en iyi takımı ama rakibi yok demek yanlış olmuş

onaT

fener amaçsız kaldığı zaman intere 3-0,
pendike 1-0,
trabzon 2-0 rezil olur.

şampiyonlar liginde amaçları vardı ondan iş yaptılar.
fener kimseden üstün değil.

onaT

aynı kadrodan bahsettim ben.
o yenilgiler bu kadroyla alındı.

ötesi var ve yine göreceğiz, fener üstün bir takım değil kimseden bu kadar basit.

NoPasaran

Yahu güçlü olsun önemli değil

Lucescunun bu açıklamalrı nedir ..

İkimizdede çalıştın rakipsiz demek doğru olurmu..

Sende hoca olduğunda rakipler bizden yine iyiydi kadro olarak ama şampiyon olduk..Nasıl olduk..

PANCUSU
Kaan dobrası
Ronaldosu
Zagosu

vs vs vs

Hepsi 1 yerine 2 oynadılar..

Bu sene favori Galatasaray diyorum halen ama henüz belli değil hiç bir şey :)

Bizim şampiyon olmamaız için Orat sahaya Çok çok iyi bir oyuncu lazım :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

onaT

önerine kalmadım gayet nesnelim ben.
bana objektif değil diyorsan biraz euro 2008 dönemini hatırla.

saldır beşiktaş

fenerbahçe şu anda türkiyenin en iyi kadrosuna sahip ona bi şey diyemem ama takım olmak için ruha sahip olman lazım 100.yılda bizde takım ruhu vardı inanç vardı bunlar olmadan bir takımda hiçbir şey olmaz isterse dünyanın en büyük yıdızlarına sahip olsun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

bosstolga

nesnel olucan da bi BEŞİKTAŞ lıdan bunları duymak beni uzuyor. sen beşiktaşlıysan feneri hiç bir zaman ovmezsin. fener bizden iyi takımda degil. okadar para var adam alıyorlar ama sampiyonlugu hakketti demekle bişey olmuyor. madem fener Cok iyi takım sampiyonlugu hakketti galatasaray onu sikeylemei yendi ? gs hakkıyla sampiyon oldu. tıpkı fenerliler gibi konusuyosun fb sampiyonlugu hakketti diye ...

ilhan mansız_melis

Onat çok gerici konuşuyorsun yalnız istersen biraz dikkat et konuşmalarına

onaT

gsnin kadrosu daha iyi fenerden valla.
fenerin ilk 11i bizi çok zorlar evet ama, yedek?
gsdede fbdede yok, oysa biz takım kuramıyoruz :D

nesnelliğime laf ederseniz ortam gerilir. etmeyin gerilmesin, ettiğiniz zamanda susup oturmamı beklemeyin.