Ana Menü

Lucescu'ya göre Fenerin rakibi yokmuş..

Başlatan NoPasaran, Temmuz 25, 2008, 13:13:28

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdikoclu

Ben sana 1 in öneminden bahsediyorum.. 1 puan la şampiyon olmaktan bahsediyorum.. Yaşanan maç anılarından değil bildiğin gerçeklerden bahsediyorum..  Yinede senin dediğin olsun örneği anlamadın veya yanlış anladın.. Canın sağolsun..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

onaT

valla sen şirketten örnek verdin,
ben futboldan.
benimki daha yakın gibi :D

saldır beşiktaş

favori olmak önemli değil onatın dediği gibi önemli olan sesizce gelip iyi işler yapmak ben seviniyorum açıkcası favori olmamamıza bu takımı rahatlatır ve daha iyi bir futbol koymasını sağlar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

biri benle anlaşamasın çiğdem abla sevinsin.
bu iş böyle işliyor galiba.

kartalemre

arkadaslar fener ne kadar ıyı futbolcu alırsa lasın unutmayın onlarda ruh yok arkadaslar ben bu sene besıktasa gercekten cok guvenıyorum ınsallah bu sene dıyorum.....

onaT

Alıntı yapılan: hepsiyAh - Temmuz 26, 2008, 17:04:59
sen farklı seylerin peşindesin .. gec oldu ama anladım..

laf yarıstırmaya devam ;)

evet çok gizli emellerim var benim :ahaha
beni abartma o kadar. benim ne olduğum ortada, anlayan çok erkendende anlar, hakkımda kuramlar kurma lütfen.

neyse insanları yormayalım, konuya yorum yapalım.

onaT

eRe

onat masallah bu konuda her konuda oldugu gıbı baslıgından saptı baska bır tartısmaya dondu herhalde ınsanlarda tartısmak ıstemıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Erdeme bende katılıyorum..

Konu kişiselleşince herkes sustu

Doğrusunuda yaptılar..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 26, 2008, 17:43:41
niye herkes sustu ya :D
Onat herkes tartışmayı kesmek için sustu merak etme
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

tartışmayı başlatan ben değilim.
bitiren benim.
yükü bana yüklediniz ya :alkis.

eRe

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 26, 2008, 20:16:18
tartışmayı başlatan ben değilim.
bitiren benim.
yükü bana yüklediniz ya :alkis.

susmak yerıne bu mesajınla bıle tartısma acıyosun ya helal olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

:D :D

Bu alkis smileyinde sorun var :D

Neyse tartışmalar özel mesajlarda yapılsın lütfen. Özellikle futbol konularında..

----

şu yorumla Lucescunun ilerde Fenerbahçede çalışmak isteyeeğini söyleyebilirmiyiz?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Olabilir.

Aşkta,Futbolda ve savaşta herşey mübahtır :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Mattech

Bize fizigi yanlis ogrettiler... Insan sesi ucak sesini bastiramaz dediler... Onlar inönüyü gormediler... Bize hayat bilgisini yanlis ogrettiler. Yerli mali, yurdum mali kullan dediler. Onlar noumayı gormediler... Bize matematigi yanlis ogrettiler Kale direklerinin acisi 90 derecedir dediler sergenin 95 çaktıgını bilemediler Bize muzigi yanlis ogrettiler... En zor olani cok sesli korodur dediler Onlar 4500 kartalı aynı anda gormediler... Bize turkuleri yanlis ogrettiler. Lorke lorke lorke dediler. Onlar noumayı gormediler.. Bize edebiyati yanlis ogrettiler. En guzel eserler aruzla yazilir dediler. Onlar besiktas siirlerini dinlemediler... Bize efsane asklari yanlis ogrettiler. Keremle Asli, Ferhatla Sirin dediler. Onlar besiktas sevdasini hic bilmediler... 4 Büyük VAr dediler ama BEşİKTAŞı Görmediler..
Bize bir tek seyi dogru ogrettiler.. En buyuk beşiktaş, baska buyuk yok dediler...
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..