Ana Menü

Fahri gidiyor

Başlatan carlito1903, Temmuz 16, 2008, 09:51:43

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

:(

Seviyoruz seni Fahri...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

akbaba71

Ya Onat napcak Allah aşkına.

Pafta kalır mı zaten son senesiydi sözleşmesinin.

Bu sene oynamasa bedavaya gitcekti güzel bir hamle yapılmış.

Fahride Konyada bir sene oynar başarılı olursa büyük bir takıma döner

yoksa kaybolur.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Kralkartal21

S.Engin ne diyecek çok ama çok merak ediyorum..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 16, 2008, 17:52:47
Ya Onat napcak Allah aşkına.

Pafta kalır mı zaten son senesiydi sözleşmesinin.

Bu sene oynamasa bedavaya gitcekti güzel bir hamle yapılmış.

Fahride Konyada bir sene oynar başarılı olursa büyük bir takıma döner

yoksa kaybolur.

mahkemelerlede uğraşabilir.
ama heralde senin dediğin gibi yapar.

rudy1903

yaw ne diye uğraşsın .bu fahri kampın en iyisi değilmiydi ,2 gol attı beşiktaş için uğraşan iyi niyetli bir adam kardeşim bu.böyle saçmalık olmaz inanın sinirden bilgisayarı atıcam yere bu adamı nasıl gönderirler ya .tamam adam ronaldinho değil ama bizim klubün artık çivisi çıktı gerçekten.adam cep telefonundan öğreniyor transferini bilmemne bize yakışıyormu ya .koray da böyle gitti,bu da öyle ,daha ismini sayamadığım bi ton adam .bu demirören gitsin yeter ya verelim parasını gitsin bu ya

onaT

Alıntı yapılan: rudy1903 - Temmuz 16, 2008, 18:54:38
yaw ne diye uğraşsın .bu fahri kampın en iyisi değilmiydi ,2 gol attı beşiktaş için uğraşan iyi niyetli bir adam kardeşim bu.böyle saçmalık olmaz inanın sinirden bilgisayarı atıcam yere bu adamı nasıl gönderirler ya .tamam adam ronaldinho değil ama bizim klubün artık çivisi çıktı gerçekten.adam cep telefonundan öğreniyor transferini bilmemne bize yakışıyormu ya .koray da böyle gitti,bu da öyle ,daha ismini sayamadığım bi ton adam .bu demirören gitsin yeter ya verelim parasını gitsin bu ya

aynen kardeşim, aynen.
Özür dileriz Şeref bey, Hakkı Bey, Süleyman Seba... ancak özür diliyoruz işte...

samsunlu

yamlıs bı hamle ızleyenler gormsutur bu yıl ıyı bır grafk yakalayabılrdı..hazılrık macları cok ıyıydı

unibjk

Yazıklar olsun bu yönetimede teknik heyetede!!! Adam kampın en iyilerinden biriydi sırf transfer ettikleri fuzuli adamları kesecek diye yollamak istiyolar.
hele ona hiç haber vermeden transfer görüşmesi yapmaları ise ap ayrı bir rezillik.Bu mudur beşiktaşın futbolcusuna vardiği değer? 
Adam sırf kampı kaçırırım korkusuyla dedesinin cenazesine bile gelmemişti bee.

NoPasaran

Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan, kulübünün kendi fikrini almadan Konyaspor ile transfer görüşmeleri yapmasına tepki gösterdi. Siyah-beyazlı ekiple birlikte Avusturya kampından dönen Fahri, bu sabaha kadar kendisinin konuyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söylerken, tamamen kendisinin dışında gelişen bir durum olduğunu ifade etti.

Basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada oldukça üzgün olduğu gözlenen Fahri, Beşiktaş Kulübü'nün uygulamasından şikayetçi olarak, şöyle konuştu: ''Hala çok bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da net bir cevap alamadım. Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Uçaktan indiğimde cep telefonuma, 'Fahri Tatan, Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı' diye bir mesaj geliyorsa, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayacağım belli değil. Bu takım Konyaspor da olabilir, başka takımlar da olabilir. Türkiye'de bir çok takım var. Sonuçta ben istemediğim yerde futbol oynamam kesinlikle. Biraz da alıp satılan kişinin, tabii bu bir futbolcu eşya değil, onun görüşlerinin önce öğrenilmesi lazım. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım.''

Fahri ayrıca, hazırlık kampında gösterdiği performansın bilindiğini ve elinden geldiğince iyi çalıştığını anlatırken, ''Herkes kendini bir süreliğine Fahri Tatan'ın yerine koysun. İstanbul'a gelirken kafamda sadece Beşiktaş Kulübü'ne hizmet etmek vardı. Kamp dönemini de iyi geçirdim. İleride forma şansı bulacağımı düşünüyordum. Gerçekten üzücü. Durumum bugün yarın belli olur'' diyerek sözlerini tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

hepsiyAh

yazık günah ya.. ayıptır...

RCA

bukadar anormal karşılamanızı anlamadım :)

biz demiyormuyuz bu yönetimden bi cacık olmaz diye.. ee peki nasıl şaşırıyorsunuz böyle olmasına daha çok görürüz böyle olaylar ..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Alıntı yapılan: Resulbjk - Temmuz 16, 2008, 21:15:22

biz demiyormuyuz bu yönetimden bi cacık olmaz diye.. ee peki nasıl şaşırıyorsunuz böyle olmasına daha çok görürüz böyle olaylar ..
müthis üclülerden ikisinin yaptigina sasirmam ama hocada yapiyorsa bunu sasiririm
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

hepsiyAh

hayır yaaa

adam geliyor bi bakıyor cep telefonuna mesaj gelmiş

2 yıllık konya ile anlasma yapıldı diye

utanın insanlıgınızdan be!

cereyancı

:alkis tebrikler sayın demirören ve ekibi.Bence türkiyenin en ii ön liberolarından birine 1 sezon sabretmeyi beceremediniz.Artık tuna üzümcü oynar orda. :alkis

RCA

Alıntı yapılan: keskinli - Temmuz 16, 2008, 21:18:47
Alıntı yapılan: Resulbjk - Temmuz 16, 2008, 21:15:22

müthis üclülerden ikisinin yaptigina sasirmam ama hocada yapiyorsa bunu sasiririm

bundan sonra şaşırmıcakmışsın demek ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.