Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

ya sonrayi seyrettim özcan denizin guzeldi.bosroldeki kiz nurgul yesilcaya cok benziyordu.

siyah/beyazi seyrettim tuncel kurtiz var, sevval sam var. tavsiye ederim.

bide bizim buyuk caresligimizi seyrettim . yabanci damatin Ruseni, eger hatirlarsaniz..

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Önce İncir Reçelini izledim. İsminin garipliği güzel film olacağını gösteriyordu. Beklentilerimden daha iyi çıktığını söyleyebilirim. Oyuncuların doğallığı ve işlenen konunun "garip"liği filmi güzelleştirmiş. Ancak filmin sonu hiç olmamış. Sanki filmi çok uzattık artık keselim bir yerden sonra, kızı öldürürelim 2 dk müzik çalalımda bitsin havasında idi..Sonunu iyi bağlayamadıkları için film 10 üzerinden 7...

Av Mevsimini çok övmüşlerdi. Polisiye filmi imiş. Ben Cem Yılmaz ve Şener Şen oynadığı için komedi filmi diye düşünmüştüm yalan yok. İzlediğim 3 film arasında en iyisi idi diyebilirim. Özellikle Cem Yılmazın oyunculuğunu gerçekten çok beğendim. Şener Şen yerine daha artis bir polis kullanılsa imiş çok daha iyi olurmuş. Konusuda çok enteresan. Ancak filme gelecek eleştiride haklı olduğumu izleyince göreceksiniz. Yada izledi iseniz sizde hak vereceksiniz. Daha 25 dk olmadan katilin kim olduğu öylesine belli olduki, izleyici sadece nasıl yakalanacağını izlemeye başlıyor. Ancak sıkılmadan seyredebiliyorsunuz. 10 üzerinden 7..

Aşk Tesadüfleri sever.. Valla ben filmi sevmedim. 55. dakikada artık 5. kez durdurmak zorunda kaldığım için kapattım. Mehmet Günsurun oyunculuğu yıllardır bana yapmacık geliyor. Zaten o yüzden eksi ile başladı film gözümde. Birde öylesine saçma tesadüfler işleniyorki yani 2011 Türk Sinemasında bu kadar mı basit düşünce ile film çekilir insan düşünmeden edemiyor. Birde yine klasik sevgilisi olan bir kızın başka bir erkeğe olan aşkını masum bir olaymış gibi gösterince giden 55 dk boyunca sıkılarak seyrettiğim filmi kapattım. Puan vermeye gerek yok, zaman kaybı izlemeyin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

erdibatmaz

bu filmde v'yi oynayan abimiz de matrixten ajan olarak tanıdığımız Hugo Weaving reyizmiş. yıllar sonra öğrenmiştim.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

Pirates Of The Caribbean

her filmi her zaman izlenir ya.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: Free Idea - Ağustos 06, 2011, 23:51:20
bu filmde v'yi oynayan abimiz de matrixten ajan olarak tanıdığımız Hugo Weaving reyizmiş. yıllar sonra öğrenmiştim.

Al benden de o kadar.  :)

Ama bizim suçumuz yok ki yüzü gözüküyorda biz tanımıyoruz sanki . :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 15 Kasım 2002
Yönetmen : Brett Ratner
Senaryo : Ted Tally , Thomas Harris (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2002, ABD , 124 dk.

Oyuncular

Anthony Hopkins (Dr. Hannibal Lecter) , Edward Norton (FBI Ajanı Will Graham) , Ralph Fiennes (Francis Dolarhyde) , Emily Watson (Reba McClane) , Mary-Louise Parker (Molly Graham) , Harvey Keitel (Jack Crawford)

Konusu

FBI'dan emekli olmaya hazırlanan Will Graham (Edward Norton) kentte terör estiren bir katilin izini sürmesi için göreve geri çağrılır.

Gerçek adı Francis Dollarhyde olan bu katil, Kızıl Ejderha ismini kullanmaktadır. Acımasız katilin bu kez Reba adlı genç bir kadını öldürmeye niyetlendiğini fark eden Will Graham, kadını kurtarmak için herşeyi yapmaya hazırdır. Bu amaç doğrultusunda eski düşmanı olan Dr. Hannibal Lecter'ı (Anthony Hopkins) bile ziyaret etmeyi göze alır.

Thomas Harris'in 1981 yılında yazdığı ve Altın Kitaplar'dan da geçtiğimiz aylarda yayınlanan aynı adlı kitap daha öne 1986 yılında Michael Mann tarafından Manhunter adıyla sinemaya uyarlanmış, Hannibal Lecter rolünde Brian Cox oynarken Will Graham rolünde William L. Petersen kamera karşısına geçmişti.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Nina (Portman), New York'ta yaşayan çok yetenekli bir balerindir ve hayatında çoğu balerin için de olduğu gibi dansetmekten başka bir şey yoktur. Eski bir balerin olan ve bu konuda çok hırslı olan annesi Erica (Hershey) ile yaşamaktadır. Oyun yönetmeni Thomas Leroy (Cassel) KUĞU GÖLÜ'nün baş balerini Beth MacIntyre (Ryder) yeni sezonda değiştrimeye karar verir ve ilk tercihi de Nina'dır. Balenin saf ve zarif Beyaz Kuğu ile şehvetin temsilcisi Siyah Kuğuyu aynı anda canlandırabilecek birine ihtiyacı vardır. Fakat Nina'yı bekleyen bir yeni bir rakip vardır, ve o da Leroy'u etkilemeyi başarmıştır. Nina Beyaz Kuğu rolüne her ne kadar uysa da Lily de Siyah Kuğu'nun tam karşılığıdır. İki genç dansçı arasındaki rekabet garip bir arkadaşlığa dönüşürken Nina da kendi karanlık tarafıyla haşır neşir olmaya başlamıştır – onu mahvedebilecek türden bir kayıtsızlık.

Oyuncular:Natalie Portman,  Winona Ryder,  Mila Kunis,  Vincent Cassel,  Sebastian Stan,  Toby Hemingway,  Janet Montgomery,  Barbara Hershey,  Ksenia Solo,  Tim Lacatena,  Kristina Anapau,  Christopher Gartin,  Mark Margolis,  Matthew Nadu,  Abigail Mentzer,  Abraham Aronofsky,  Adrianna De Svastich,  Adriene Couvillion,  Alexandra Damiani,  Arkadiy Figlin,  Benjamin Millepied,  Beth Laufer,  Carmella Stolyar,  Carrie Lee Riggins,  Charlotte Aronofsky,  Christine Redpath,  Daralina Komar,  Deborah Offner,  Geneviève Lebean,  Gina Artese,  Holly L. Fusco,  Jamie Wolf,  Jessy Hendrickson,  Johann Benét,  John Epperson,  Kaia A. Tack,  Kurt Froman,  Laura Bowman,  Lauren Fadeley,  Leslie Lyles,  Liam Flaherty,  Lillian Di Piazza,  Marcia Jean Kurtz,  Marina Stavitskaya,  Marty Krzywonos,  Megan Dickinson,  Melanie Torres,  Michelle Rodriguez Nouel,  Olga Kostritzky,  Patrick Heusinger,  Rachel Jambois,  Rebecca Azenberg,  Rhona Fox,  Ryoko Sadoshima,  Sarah Lane,  Sarah Hay,  Sergio Torrado,  Shaun O'hagan,  Stanley B. Herman,  Timothy Fain,  Tina Sloan

:ok   Harika bir film. Zaman nasıl geçti anlamadım.  :ok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Oscar ödüllerini topladı izleyemedim bir ama indirip izlemek şart :)
çok şahane ise dvd arşivine eklemek lazım

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Benim arşivim arasındaki yerini aldı :)

Natalie Portman harika oynamış.

ilhan mansız_melis

Blue Valentine'i izledim şimdi de onun kadar saçma bir film yok.

Bu arada August Rush da güzel.

CR7

kungfu panda 2'yi beğendim. güzeldi. sonundaki sürpriz güzeldi.
3. gelecek gibi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Ben izleyim anlatiim sana busra ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Rise of the Planet of the Apes ( Maymunlar Cehennemi )

Aksiyon, gerilim, dram, bilim-kurgu ne ararsanız var şiddetle öneririm ..

2011 yılının bence en iyi filmi .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

"Babil M.S."

Benim hoşuma gitti. Bilimkurgu-aksiyon. 2008 ABD-Fransa ortak yapımı.