Ana Menü

İsviçre 1 - 2 Türkiye | Hesap Görüldü !

Başlatan akbaba71, Haziran 08, 2008, 11:57:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Turkiye 3 Isvicre 1

ilk nerde okudugunuzu unutmayin
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

alper_1903

Insallah öyle olur
ben alman arkadas´la idaaya girdim

kesin alacagiz bu maci
Fatih akilli ol :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

Az önce Ntv'nin Milli Takımı takip eden spikeri Terim'in Nihat'ı bu maçta oynatmayabileceğini söyledi...

Böyle bi riskin altına giremezsin Terim !

Kralkartal21

Yarın Kurtarıcı Arda Olabilir

Euro 2008'de yarın akşam İsviçre ile tamam yada devam maçına çıkacak olan Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Euro 2008 öncesi hazırlık maçlarında olumlu bir görüntü veren ve herkesi umutlandıran A Milli Takım Cumartesi günü Portekiz karşısında vasat bir futbol ortaya koyarak sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu maçta özellikle Fatih Terim'in oyuncu ve taktik tercihi eleştirilmişti. Ancak görünüşe göre Terim yarın bazı değişikliklere gidecek.

Yarın Arda Turan'ın bir sürpriz olmazsa ilk 11'de oynaması bekleniyor. İlk maçta etkisiz kalan Tuncay ve Mevlüt ikilisinden Mevlüt'ün yedeğe çekilmesi öngörülürken Tuncay'ın sol kanattan forvete çekilmesi öngörülüyor.

Defansta ise sakatlanan Gökhan Zan yerine Emre Aşık görev yapacak. Servet'in sakatlığı tam geçmese de maç saatine yetişebilecek.

Öte yandan dün basına kapalı antremanda sakatlanan ve dışarı alınan Emre'nin bugün MR'ının çekildiği ve maçta oynayıp oynayamayacağı bu MR'ın sonucuna göre netlik kazanacağı açıklandı. Şimdi bütün herkes Terim'in nasıl bir oyun düzeni ve ilk 11'le savaş çığırtkanlığı yapan İsviçre karşısına çıkacağını konuşuyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Bu maç çok heyecanlı geçecek...
Arkadaşlarla tv yi bahçeye çıkarıcaz bol bol küfür edip stres atarız heralde hehe :D
Since 1903

gürol

isviçre bizden kötü bi takım.ama terim adama güven vermiyor.
türk ruhuyla oynarsak portekizi de yenerdik ama türk ruhunu terimin takımı ve taktiği göstermiyor malesef.
ne olacağı bilinmez bi maç.
normal şartlarda 3-1 kazanacağımız bi maç.isviçrenin sert futboluna sert cevap veremezsek 1-0 yeniliriz diye düşünüyorum.
portekiz maçındaki kişiliksiz futbol bütün zevkimi kaçırdı.umarım yeneriz.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Cem Goren

terim iyi bi kador kur artık yeter güldür yüzümüzü
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Adriano

A Millilerimiz 449. maçına çıkacak

A Milli Takımımız, İsviçre ile bugün oynayacağı maç ile 85 yıllık tarihindeki 449. karşılaşmasına çıkacak.

A Millilerimiz, şimdiye kadar, 233'si resmi, 215'i özel olmak üzere şimdiye kadar oynadığı toplam 448 maçta 155 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 186 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekipbimiz, bu maçlarda toplam 572 gol atarken, kalesinde 691 gol gördü.

İsviçre ile 15. randevu

A Milli Takımımız, bugün İsviçre ile ise tarihindeki 15. maçına çıkacak.

İki ülke A Milli Takımıları arasında bugüne kadar oynanan 14 karşılaşmanın 7'sini Türkiye, 4'ünü İsviçre kazanırken, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. 8'i resmi, 6'sı özel geride kalan 6 maçta Millilerimiz 19 gol atarken, kalesinde de 19 gol gördü.

Takımların sahaya şu muhtemel 11'ler ile çıkması bekleniyor;

TÜRKİYE:

KALECİ: Volkan

DEFANS: Hamit, Emre Aşık (Gökhan Zan), Servet, Hakan Balta

ORTA SAHA: Kazım, Aurelio, Ayhan (Tümer), Arda

FORVET: Nihat, Tuncay

İSVİÇRE:

KALECİ: Benaglio

DEFANS: Magnin, Müller, Senderos, Lichtsteiner

ORTA SAHA: Barnetta, Gökhan İnler, Fernandes, Behrami

FORVET: Hakan Yakın, Streller (Eren Derdiyok)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

kartalpenchesi

ya kazımı takımda olduğunu görünce milli takımdan nefret ediyorum adam 2 çalım atıyo herkes güzel oynadı diyor ama kendisine atılan 3-4 topta daha top gelmeden rakibe faul yapıp atağımızı durduğu için kimse bişey demiyor  :oklava
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Adriano

Hamit kesinlikle sağ açıkta oynatılmalı !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Kralkartal21

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 11, 2008, 12:03:15
ya kazımı takımda olduğunu görünce milli takımdan nefret ediyorum adam 2 çalım atıyo herkes güzel oynadı diyor ama kendisine atılan 3-4 topta daha top gelmeden rakibe faul yapıp atağımızı durduğu için kimse bişey demiyor  :oklava

Kazım Portekiz maçının iyilerindendi.Ben onun yerine Sabri'yi oynatmak isterdim ama Kazım kötü oynamadı ki Portekiz maçında.

Onu kadrodan kesmek ona yapılan bir haksızlık olurdu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

bence kazımın yerine gökdeniz oynamalı doğru portekiz maçında takımın en iysiydi ama gökdeniz kadar hızlı bir oyuncu değil ben gökdeniz oynamasını tercih ederim
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

İHTİMALLER
Kazanırsak: İsviçre'yi yenersek çeyrek final şansımızı Çek Cumhuriyeti maçına taşıyacağız. Eğer Portekiz de Çek Cumhuriyetini yenerse averaj büyük önem kazanacak. Eğer bugünkü maçlar sonunda Millilerimiz averajla Çekler'in üzerinde 2. sıraya çıkarsa, son maçta beraberlik bize yetecek. Eğer Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biter ya da Çekler kazanırsa son maçımızı da kazanmamız şart olacak.

Berabere kalırsak: Eğer İsviçre ile berabere kalırsak Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçının önemi daha da artacak. Averajımız İsviçre'den daha kötü olduğu için 3. maçlara 4. sırada gireceğiz. ve son maçımızda Çekler'i mümkünse farklı yenmeyi ve İsviçre'nin Portekiz karşısında kötü bir sonuç almasını bekleyeceğiz.

Yenilirsek: Eğer İsviçre'ye yenilirsek ve Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biterse ya da Çekler kazanırsa matematiksel olarak eleneceğiz. Ama bu maçta her Portekiz galip gelirse son maçlarda Çekler'i çok farklı bir skorla yenmenin ve Portekiz'in de İsviçre'yi farklı yenmesinin hayalini kuracağız, yani tam bir mucize bekleyeceğiz.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

KeePSaKe

Gökdeniz i Tuncayın yerine alsalar daha iyi olmaz mı ?
Adam Maradona gibi bu maçta oynarsa yunan defansını nasıl dağıttı isviçreyi de dağıtır diyorum
Since 1903

Non Mollare Mai

Servet oynayacakmış çok şükür.
edit