Ana Menü

İsviçre 1 - 2 Türkiye | Hesap Görüldü !

Başlatan akbaba71, Haziran 08, 2008, 11:57:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

isviçre ilk maçta çek cum'dan daha iyi oynadı daha çok pozisyona girdi çek cumhuriyeti 1 kere pozisyona girdi oda gol oldu adam evlerinde oynuyo muhtamelen bu maçta varını yoğunu ortaya koyup saldıracaklardır bizde buna karşın hücüma hızlı çıkıp gol bulabiliriz bunun için bu maçın kilit anahtarı gökdeniz olacaktır gökdeniz bu maçta mutlaka oynamalı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

3-0 alırız sanki, tabii doğru ve adam gibi kadro çıkarsa

levent1903

kalan bir hesabimiz var -
insallah o hesabi kapamayi biliriz cünkü alinacak galibiyet onlarin elenmesi demek
intikamda böyle alinir...  forvetleri Frei sakat ama takim olarak ilk macta iyi oynadilar.
umarim iyi kadroyla cikar, en iyi performansi gösterir, 3 puan aliriz ...  ihtiyacimiz var
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Kralkartal21

İnşallah bazı şeyler değişirdi bu maçta bir şansımız olabilir..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

rezillerle aramızda kalan hesabımız vardı çok sevindim bize çıkmasına inşallah kazanıp yeneceğiz
Since 1903

carsi52

Portekiz ile yapılan maçta sakatlanan 4 futbolcudan Servet ve Gökhan Zan'ın durumları ciddiyetini koruyor.
Bugün çekilen MR sonrasında Servet'in sol diz iç yan bağlarında esneme olduğu ve 72 saat yoğun tedavi uygulanarak İsviçre maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Gökhan Zan'ın ise İsviçre maçında oynayamayacağı ve sol diz iç yan bölgesinde darbeye bağlı ödem oluşması nedeniyle de bir süre antrenmanlara katılamayacağı bildirildi.

Gökhan'ın Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtildi.

Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

bu maçı alıp hatalarını telafi etceklerini düşünüyorum milli takımımızın allah yardımcımız olsun mutlu et bizi TÜRKİYE'm !!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ZLataN

Gökhanın bu maçta oynuyamayacağı kesinLeşti..Serveti yetiştirmeye çaLışıyoLarmış..

Non Mollare Mai

Servet bu maça yetişemezse kaybederiz. Gökhan zaten yok hadi bi nevi Servet idare eder ama o da olmazsa durumumuz vahim..
Umarım iyileşir ve takımda ki yerini alır.

Maça gelecek olursak Frei sakatlığı dolayısıyla yok. Çek'lere karşı oldukça iyi oynadılar ama haketmedikleri bi mağlubiyet aldılar.
Çok zor maç olacak. Kazanmak zorundayız.

Başarılar Türkiye'm !
edit

carsibxl

:bayrak Agalar, bu İsviçre'yeyi  yenelim hatta ezelim, baska bise istemiyorum. O kendini bilmezlerle daha bi hesabimiz var.
Türkiyem yap bi kiyak daha :bayrak, zamaninda Belcika'yi eledigin gibi, bi evsahibini daha ele ilk turdan.
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

ZLataN

Terim Tuncay'ı yine oynatacak..
Portekiz maçında sahanın en kötü ismi olmasına rağmen 90 dakika kalan Tuncay, İsviçre karşısında da 11'de. Ancak bu kez sağda görev alacak.

SABAHA KADAR ANALİZ..

ANCAK Terim, Portekiz maçında olduğu gibi, hayati İsviçre karşılaşmasında da Tuncay'dan vazgeçmeyi düşünmüyor. Portekiz maçının ardından Hasan Doğan ve yöneticilerle yaptığı sohbetten sonra odasına çekilerek sabah saatlerine kadar maçın görüntülerini izledi. Terim, sabah antrenmanının ardından da yardımcıları ile birlikte İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçının kasedini alarak analiz yaptı. Portekiz yenilgisinin ve diğer maçın ışığı altında İsviçre maçının taktiğini ve kadrosunu planlayan Terim, bazı değişiklikler planlıyor.

FARKLI SİSTEM..

TERİM'İN, mutlaka kazanmamız gereken İsviçre maçında Tuncay'ı yine ilk 11'de oynatacağı, ancak genç futbolcunun oynadığı mevkiye Arda'yı alacağı öğrenildi. Terim, Tuncay'ı da Portekiz maçında ilk 11'de oynattığı Mevlüt Erdinç'in yerine, sağ kanada çekecek. Öte yandan önceki gece bek oynayan Hamit Altıntop'un da İsviçre karşılaşmasında yeniden orta alana dönmesi bekleniyor. Sabri de sağ bekteki görevini yeniden üstlenecek. Futbolcularıyla İsviçre maçına yönelik konuşmalara başlayan Terim'in parolası ise "Biz İsviçre'den daha iyiyiz. Bu maçı kazanacağız."

HayırLısı demekten başka bir şey yok..

[KralKartal]

isvicre cok iyi oynuyor
bakmayiniz kaybetti sanssiz sekilde ama
bu turkiyeyi yenerler veya puan alirlar..

zaten bu kadromuzdan maalesef fazla birsey beklemiyorum,
bastan beri yanlis diyorum, yanlislari gorecegiz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

arkadaşlar objektif olmayı başaramıyrsunuz çek maçında adamların sadece bir pzisyonu oldu o da gol oldu..haklısınız umutlanmaktan başka bi secenek yok

ama unutmayın portekiz maçını bir şut dk 45. başka var mı hatırlayan ??

e diceksiniz o portekiz ama inanın isviçre maçı sandığınızdan daha farklı olacak ..

son olarak bişiyi belirtmeliyim ki beni bu sene şaşırtan en büyük olay ev sahipleri çok güzel hazırlanmışlar .. bundan emin olun
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

isviçre bu maçta varını yoğunu ortaya koyup saldıracaktır bizde kontr ataklara iyi çıkıp defanslarındaki boşlukları değerlendirebiliriz bunun için kanatlarda hızlı oyuncular lazım kazımın yerine uğur boral tuncayın yerinede gökdeniz oynamalı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Elimizde La Liganın sayılı forvetlerinden biri var onu verimli kullanıcak bir sistem bulamadık.
Elimizde Bayer Münihte sağ acıkta harikalar yaratan Hamit var biz onu bekte kullanıyoruz.
Lejyonerler biraz faydalı kullanabilsek takımın hucum performansı cok artıcak.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş