Ana Menü

İsviçre 1 - 2 Türkiye | Hesap Görüldü !

Başlatan akbaba71, Haziran 08, 2008, 11:57:36

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Kazanıcaz inanıyorum şampiyon oLucaz hatta.
Bu maçıda 1-2 kazanıcaz !
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Dünkü maça bakarak konuşursak işimizin zor olduğunu söyleyebiliriz ama aynı hataları bu maçta yapmayız artık...

3 puan alamazsak bu iş biter, 3 puan alırsak umutlarımız sürer...

Takımımıza başarılar...

delgado1008

Hakemden ve çirkef isviçre seyircisinden çok korkuyorum herşey olabilir bu maçta.
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

BerkAy1903

Susturcağız Ezikleri...

2005'ten Kalma Bi Hesabımız Var İsviçreyle ;)
19o3

Adriano

Geçenki olaylı İsviçre maçındaki hakem Lubos Michel yönetecek yine maçı.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ZLataN

İşimiz çok zor özeLLikLe dünkü maçta savunma ve hücum yönümüzdeki eksikLikLeri göRdükten sonra..Hücumda Nihat tek kaLıyor çoğaLamıyoruz, savunmada göbeğimiz sürekLi bi bomba yapacak gibi oynuoyo (Nitekim Gökhan yaptıda aLLahtan diRekten döndü)..İsviçreninde iLk maçını kaybetmiş oLması kendi sahasında oynuyacağı için bastrıması gerekecek..2005'teki maçta çok kötü oynamıştık orda inş. tarih tekerrür etmez..

carlito1903

G.Zan ve Servet sakatlıkları dolayısıyla bu maça yetişemeyebilirler...

Servet'in dizi pozisyona dikkat ettiyseniz çok pis döndü, maçı tamamlaması bile mucize, umarım yetişir İsviçre maçına...

G.Zan'a ise söyleyecek söz bulamıyorum, rakibe tekme attı kendisi sakatlandı, sonra da kalkmış 1.5 Milyonluk teklifi beğenmiyor, yönetimin yerinde olsam bu turnuvada ki maçları gördükten sonra Gökhan'a daha düşük bi teklif öneririm...

akbaba71

Portekiz ile dün yapılan karşılaşmada Servet Çetin, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın sakatlanması, takımda adete şok etkisi yaratırken, Fatih Terim, takım kurmakta sıkıntılı bir sürece girdi.
         Milli takım doktorları, sakatlanan futbolcularla yakından ilgilenirken, tedavilerine hemen başlanıldığı bildirildi.
         Portekiz maçının ilk yarısında girdiği bir ikili mücadelede sol dizinden sakatlanan ve 90 dakikayı tespit bandajıyla tamamlayan Servet Çetin'in, iç yan bağlarında esneme olduğunu ifade eden sağlık ekibi, aynı şekilde ikinci yarıda oyunu terk etmek durumunda kalan Gökhan Zan'ın da sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit etti.
         Bugün MR'ları çekilecek iki oyuncunun durumlarının öğleden sonra sonuçların incelenmesinin ardından netliğe kavuşacağı açıklandı.
         Bu arada, sol ayak tarak kemiğine bir darbe alan Emre Belözoğlu ile sağ ayak bileğinde ezik olan Hakan Balta'nın ise kısa sürede iyileşeceği ve İsviçre maçında hazır olabileceği ifade edildi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 08, 2008, 15:53:12
G.Zan'a ise söyleyecek söz bulamıyorum, rakibe tekme attı kendisi sakatlandı, sonra da kalkmış 1.5 Milyonluk teklifi beğenmiyor, yönetimin yerinde olsam bu turnuvada ki maçları gördükten sonra Gökhan'a daha düşük bi teklif öneririm...

Kesinlikle katılıyorum.Bence Gökhan bırakılmalı ve hiçbir kulupten teklif alamayınca paşa paşa gelip önerilen rakamı kabul etmek zorunda kalmalı!

Emre bu maçta hiçbir varlık gösteremediği gibi sakatlanması da vahim bir durum.Zira isviçre maçında da böyle olacağını düşünürsek yokluğu hissedilmeyecektir.Ama Servet'in sakatlığı kötü oldu.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ferdikoclu

Bence bu maçı yine İsviçre alacak.. Lobisi fazla ve ev sahibi.. Futbol sahada oynanır ama engellenirsek pek oynayacağımızı zannetmiyorum... Beşiktaş örneğindeki gibi. Elinden geleni yapsada hakemlere vs ye takıldı..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Cem Goren

isviçre çek cumhuriyeti maçında inanılmaz istekli oynadı bizse bi okadar isteksiz oynadık bu maça gelince hiç ümidim yok
eğer terim birazcık adam gibi kadro kurup kazanacağımız bi kadro sürerse belki ama ben hiç güvenmiyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

hepsiyAh

İnşallah alırız.. Alacagımıza da inanıyorum ..

pAscAliAnUmut

Alamazsak herşey biter zaten. Ama ben berabere biter diyorum
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

alper_1903

Alıntı yapılan: Adriano - Haziran 08, 2008, 12:46:00
Geçenki olaylı İsviçre maçındaki hakem Lubos Michel yönetecek yine maçı.

olayli maci o yönetmemisti o ilk macin hakemiydi ve bizi o mactada yakmisti

hakem falan konusmamamiz lazim bu mac öncesinden biz kendi topumuza bakalim
portekiz maci gibi olursa bu macida kaybederiz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...