Ana Menü

Emre Belözoğlu Fenerbahcede

Başlatan akbaba71, Mayıs 30, 2008, 19:44:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

KanalD haberde söyledi az önce.

3 yıllık imzalamış.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Bi kaç gündür Emre'nin adı fb ile anılıyordu zaten...

Gelirse fb orta sahası çok güçlenir...

akbaba71

Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Newcastle United'ta forma şansı bulamayan Emre Belözoğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Emre'nin sarı-lacivertli kulüpten her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi.

Emre ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin ayrıca Villarreal'de oynayan Nihat Kahveci'ye teklif götürdüğü ve bu konuda İspanyol kulübü ile pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yabancı futbolcu transferi yapamayan Fenerbahçe'nin, bu konudaki girişimleri de sürüyor. Sarı-lacivertli yöneticilerin Chelsea'nin Ukraynalı yıldızı Shevchenko ile Sevilla'da forma giyen Kanoute ile anlaşma yolunda büyük adım attıkları belirtiliyor.

RCA

gittikçe büyüyorlar kusura bakmayın ama helal olsun dmekten başka bişi diemiorm :(
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

eski geseli yeni febeli oldu yani
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Az önce Star Tv 'Emre'nin menajeri ile görüştük transferi kesinlikle yalanladı' dedi...

saldır beşiktaş

allah allah ne biçim iştir ya bu biri öyle der diğeri farklı konuşur
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Yok böyle bi şey ya, gelmez Emre. :)
edit

akbaba71

Keşke gelse.
Bu transferi ne fb camiası ne gs camiası kolay sindiremez  :)

carlito1903

Emre'nin menajeri A.Bulut az önce canlı yayında 'görüşmeler var ama imza henüz yok' dedi...

Bence gelecek şimdilik Emre fb ye ama şimdilik gizli tutuyorlar...

alper_1903

aman emre ne yaptin??

Fatih hocan kesecek seni Milli Takimin ilk 11´inden  :D

isin sakasi bu ama Fenerbahce gittikce daha iyi oluyor bravo aziz yildirima
objektif olalim...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Kralkartal21

İki gündür İngiltere'de olan Fenerbahçe'li yöneticiler Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın Newcastle kulübünü her konuda ikna etti.

Newcastle kulü ile 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında her konuda anlaşıldı. Emre ile de yıllığı 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik anlaşmaya varıldı. Emre ise bu transferi doğrularken bu saat den sonra dönüşü olmayacağını ve Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını söyledi.

BU ARADA EMRE'NİN FENERBAHÇE KULÜBÜNE GEÇTİĞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ ÖN PROTOKOL İMZALADIĞI ÖĞRENİLDİ.

Fenerbahçe kulübü Nihat Kahveci ile de çok ciddi şekilde ilgileniyor ama Nihat'ın yüksek bonservis bedeli bu transferi zora sokuyor. Fenerbahçe Nihat Kahveci'den henüz vazgeçmiş değil.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

husoeagle

emre gelirse iyi olur ya sezonun çoğunu sakat geçirir oynarsa da bi şey yapamaz :D

carsi52

Hemen Fener formasını giydirmişLer ya ;D
Fener istese her türLü aLır zaten bu adamı :)
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net