Ana Menü

Emre Belözoğlu Fenerbahcede

Başlatan akbaba71, Mayıs 30, 2008, 19:44:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Erdem Alex'in gitmesi söz konusu olamaz, aksine bu transfere en çok Alex sevinecek diye düşünüyorum..

Emre Belezoğlu hayatının büyük bölümünü orta saha oynamış ancak çok az bölümünü Alex gibi Forvet arkası yani AMC oynamıştır..

Emre oldukça yetenekli bir adamdır ama onu önemli yapan yeteneği değil, bir orta saha oyuncusunda olan tekniğin yanı sıra koşan bir oyuncu olmasıdır..

Galatasarayda Hagiyi oldukça rahatlatırdı aynı zamanda orta sahada bir dinamo gibi çalışırdı..

Zico ya sorsalarda Türk olsun istediğin oyuncuyu alalım Bu Emre'den başkası olamazdı...

Şimdi Maldonado gidecek artık belli oldu.. Orta sahası Aurelio Emre yada Aerulio giderse yeni bir yabancı ile olşduıkça güçlü olacaklar. Appiahın durumunuda saymıyorum, ne kadar önemli oyuncu olduğu konusunda hem fikirizi sanırım..

Alexsiz maçlarda zorlanan Fener artık bu sorununuda aştı bu sayede..

Ama ben Emreye yakıştıramadım bu transferi. Profesyonellik bir yere kadar diyorum. Küfrettiğin Fenere nasıl geldi bilmiyorum. Tabi şuda var,Fatih Akyel bunlara ana avrat sövmüştü ama gelip Takımda Kaptan yapmışlardı :)

2 gün sonrada Zico gitti, Terim yeni hocamız derlerse kimse şaşırmasın benden demesi  ;)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ist.hatirasi/3-4

sadece tebrik ediyorum büyük transfer yaptılar.
YÖNETİM İSTİFA !!!

saldır beşiktaş

vay be gs'liler fena üzülür şimdi bize gelicek diye hava atıyorlardı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Gslilerin emre hakkında güzel bir yorumu vardı.

Emre sporu sağlık için yapanlardan değildir diye.
Yine aynı şeyi yaptı ve gs ye 2. kazığı attı.
Emreye cok yakıştı o forma  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

delgado1008

sıradan futbolcular alınacağına emre transferi uygun olmuş bizim yönetimde belki biraz uyanır pek inanmıyorum ama
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

eRe

ahmet abı ne bılıyım ben oyle hıssedıyorum ve alexın gorevı ıcın ılk adım emreyı alarak oldu gıbı geldı
ancak soyle bır gercek var
fener yavas yavas oyuncu sevıyesı olarak butun takımlardan uzaklasıyor bu bır gercek
bız sıvoku aldık dıye sevınırken adamlar emreyı alıp gelıyor
daha bıtmedı kı
bakalım yabancı alırken kımlerı alacaklar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TurkishTank

yapicak bisey yok...hersene onlarin geliri bizimkinden ustun...onu birak...aldigimiz geliri abuk suuk harciyoruz...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

delgado1008

adamlar birde forumlarında emre yi neden aldık filan diyorlar ya Tümeri kaldıran miğdeniz emreyi çok kolay hazmeder neyi tartışıyorsunuz...
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Cem Goren

emrede geldi alex-emre-kanute-aurelio daha ne isterim
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

ne kadar iyi bi futbolcuys[kufur otomatik degistirilmistir]arakteride o kadar bozuk
fenere hayirsiz olsun :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

kırk yıl düşünsem Emre'nin febe ye geleceği aklıma gelmezdi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 31, 2008, 19:18:47
kırk yıl düşünsem Emre'nin febe ye geleceği aklıma gelmezdi
yazık...

cassa23

Anarchy*

HayırLı oLsun.
tebrikLer Fenerbahçeye.
AdamLar iyi transferler yapıyor.

Cem Goren

sonuçta profesyonelliğin gereğini yaptı hayırlı olsun
altın kapılarımız kan oldu tayfun