Ana Menü

Tomas Sivok

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:50:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

SON DAKİKA: Sivok bugün Sevilla ile görüştü, 1.4 milyon Euro'luk teklif aldı. Yarın da Fulham ile masaya oturuyor. Beşiktaş'ta kalmaz artık!

İbrahim Seten
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

sivok iyi oyuncuydu..

bonservissiz gitsinler 1.1 milyona bu tecrubede oyuncu bulsular

egemenden cok dsha iyi oyuncuydu bence.

cok uzuldum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

bende üzüldüm acikcasi
ama yapacak bi sey yok
yolu acik olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

avrupada yokuz
toraman ersan egemen falan yeterlı turkıye lıgı ıcın
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 26, 2012, 18:15:45
avrupada yokuz
toraman ersan egemen falan yeterlı turkıye lıgı ıcın
Mantıklı.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Az önce HT Spor'da okudum. Samet çok ısrar etmiş, Tamer Kıran bir kere daha görüşmüş.

1.4 m €'ya çıkmışız Sivok kabul etmiş.

ilhan mansız_melis

ERHUN

Bugün bir görüşe daha oldu. 1.2 m € ya anlaşmışız.

Tek sorun sözleşme süresiymiş. Biz 3 yıllık teklif ediyormuşuz Sivok 4 yıllık istiyormuş. Bu pürüz kısa sürede çözülecektir.

ERHUN

1.4 m € ya anlaşmışız dedim, 1.2 m € ya anlaşmışız dedim sonunda 1.3 m € ya anlaştık.

3 yıllık anlaşma, 3.9 m €.

Bir bakıma iyi oldu, takımı ve ligi bilen bir futbolcu. Yeni stoper gelse yabancı daha az mı isteyecekti? Alt seviye biri olsa daha az olurdu ama her ikiside kumar olur, Sivok bildiğimiz adam. Hayırlı olsun 2 taraf içinde.

NoPasaran

valla sen olmayinca fernandesin ortalari eksik kaldi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Yemin ediyorum bizde çöktü bu adam. Yaşlandı.  ;;D

ERHUN

İmza atmak için Zapotocny'le beraber İstanbul'a geldiği zaman

Sezon başı fotoğraf çekimi

-----------------------------------------------

Arada sinirlenip salladıysamda (özellikle sözleşme yenileme zamanları, Avrupa'ya gitti dediler, Trabzon'a gitti dediler vs) severim Sivok'u.

CR7

Sivok: "Geçtiğimiz sezon taktik-organizasyon anlamında sıkıntılar yaşamıştık, Bilic gibi bir hocaya bu nedenle yönelindiğini düşünüyorum."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Henüz her şeyin başındayız. Yeni bir yapılanma yaşıyoruz. Kondisyon yüklemesine geçmiş değiliz. Nasıl bir taktikle oynayacağımızı yeni yeni öğreniyoruz. Zor bir sezon bizi bekliyor. Evimizde olmayacağız. Geçen sezonki oyunumuzun üzerine koyacağımızı düşünüyorum. Bu sene şampiyonluktan ümitliyim.
Bu takım geçen sene oluşturuldu ve oyuncular korundu. Şimdi kadromuz genişliyor. Pas oyunu oynayabileceğimizi gösterdik. Taktik ve organizasyonda geçen sezon sorunlar yaşadık. Doğru yapılanlar işlerin rayında olduğunu gösteriyor. Bu doğru yapılanlar bozulmazsa üç sene içinde şampiyonluğun geleceğine inanıyorum.
Yeni gelen isimler kaliteli oldukları için geldiler. Geçen sezon çok gol yememizin sebebi takım savunmasında yapılan hatalardı. Dengesiz oynuyorduk. İzlemesi zevkli maçlar oynadık ama takım savunmasında çok hata yaptık. Önümüzde beş hafta var bu tarz sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum.