Ana Menü

Tomas Sivok

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:50:22

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Güzel olmuş .  :ok
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

Veli'ye verdiği pas  :ok
Sende gidiceksin usta (büyük ihtimalle), verdiklerin için şimdiden sonsuz teşekkürler.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Colgado

Ben bu Sivok'u hiç beğenmiyorum.

Kafa toplarında iyi olabilir ama komple bi'defans oyuncusu kesinlikle değil.

Adam kaçırma konusunda üstüne  yok bence, ara toplarda hep kaçırıyor.

Ama insanların gözüne güzel futbol oynuyormuş gibi geliyor.

Geçen Sivas ve Ts maçlarında kırmızı kart gördü ve maçları kaybettik; ama Ferrari Fb maçında kırmızı görünce hain ilan edildi.

Ferrari hainse Sivok içimizdeki İrlandalı.

El Maestro

Yapma kardeşim ya senelerdir herkes ruhsuz ruhsuz oynarken Sivok canını dişine takıp savaşıyordu daima ..

Bu sezon Portekizli artistler paralarını alamadıkları için ortalığı yaygaraya verirken, Sivok çıkıp tek kelime etmedi hemde sözleşmesi sezon sonu bitiyor olmasına rağmen ve yenilenme durumu henüz gerçekleşmemiş olmasına rağmen ..

Türkiye ligi standartlarında bence sağlam bir stoper .. Tatlı-sert bir yapısı var ve topuda oyuna fena sokmuyor bir stopere göre .. Ayrıca attığı kafa golleride cabası .

Sivok'a kadar bu takımda 1 ton adam var, hele onlar bi gitsin Sivok'ta konuşulur elbet ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

Yorum yok.
Çok ağır şeyler yazardım ama susuyorum.
Sadece Beşiktaş taraftar profilinin ne hale düştüğünün resmidir şu mesaj.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

tabiiki ifade agir olmus ama;
görüslere saygili,fikirlere toleransli olmak gerekir
herkes ayni düsüncede olmak zorunda degildir
sivok kötü oyuncu degil,her ne kadar üst düzey olmasada
elinden geleni verdigini düsünüyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 01, 2012, 21:23:23
tabiiki ifade agir olmus ama;
görüslere saygili,fikirlere toleransli olmak gerekir
herkes ayni düsüncede olmak zorunda degildir
sivok kötü oyuncu degil,her ne kadar üst düzey olmasada
elinden geleni verdigini düsünüyorum

Yapılan eleştiri oynadığı futbol'a olsa eyallah ancak;
Sivok'a ''hain'' yaftası yapıştırılması, zoruma gidiyor.

El Colgado

Mesajı tam okumamışsın ya da yanlış anlamışsın.
Eğer Ferrari bi'maçta kırmızı gördü diye yollandıysa o zaman Sivok 2 maçta gördü ve 2 maçıda kaybetik. Ferrari'ye hain diyenler Sivok'u içimizdeki İrlandalı yapsın anlamında yazdım.
Futbol olarakta beğenmiyorum zaten. Toraman'ı da stoperde beğenmediğim gibi, o da çok adam kaçırıyor. Kafa toplarında iyi olmakla iyi defans olunmuyor maalesef. Topu oyuna sokma konusunda ise Sidnei 2 kat daha iyi Sivok'tan; ama çok ağır ne yazıkki. Şu an ideal stoperler Egemen ve Ersan'dır.

eRe

ferrarı pozısyon yokken ceza sahasında dırsek atıp gordu
sıvok pozısyon yokken ceza sahası ıcınde dırsek atarsa ve sampıyonluk macıysa o zaman anlarım ama nasıl bır karsılastırmadır
o zaman ılhan mansızda samsunspor macında kırmızı gordugu ıcın hukmen kaybettı ılhan mansız haındır!

sıvok egemen hılbert dısında takımın tamamı gıtse uzulmem
ama bu adamlar ruhlarıyla mucadele edıyorlar
yeteneklerı umrumda bıle degıl ama uyumuyorlar paralarının hakkını sonuna kadar verıyorlar bu da yeterde artar suan
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

sivok defansı yoksa bile sezonda ölüsü kafa toplarından 5 golü var adamın. quaresma nın var mı ligde 5 golü?
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Colgado

Ts maçında 2 dk'da kırmızı gördü. Gerçi ben buna takılmıyorum. Oyun olarakta beğenmiyorum çünkü. Fikirlerinize saygı duyuyorum. Sadece gol atmakla defans oyuncusunun kalitesini ölçmem bunu belirtmek isterim. Savunma daha önemli benim için.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: El Colgado - Nisan 01, 2012, 22:10:03
Mesajı tam okumamışsın ya da yanlış anlamışsın.
Eğer Ferrari bi'maçta kırmızı gördü diye yollandıysa o zaman Sivok 2 maçta gördü ve 2 maçıda kaybetik. Ferrari'ye hain diyenler Sivok'u içimizdeki İrlandalı yapsın anlamında yazdım.
Futbol olarakta beğenmiyorum zaten. Toraman'ı da stoperde beğenmediğim gibi, o da çok adam kaçırıyor. Kafa toplarında iyi olmakla iyi defans olunmuyor maalesef. Topu oyuna sokma konusunda ise Sidnei 2 kat daha iyi Sivok'tan; ama çok ağır ne yazıkki. Şu an ideal stoperler Egemen ve Ersan'dır.

katiliyorum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Beyimiz geçen gün ayağı ağrıyor diye ülkesine milli takım doktoruna gözükmeye gitmiş. Hiç inanmıyorum ben bu ağrım var numaralarına. Böyle hareketler yapması sadece kendinden soğutur bunu bilmesi lazım.

eRe

Sivok'un idnes.cz adlı internet sitesine verdiği röportajdan bazı önemli satırbaşları:
-Beşiktaş ile sözleşmem bitiyor. Şu an için anlaştığım bir takım yok. Euro 2012'ye odaklanmış durumdayım. Turnuvanın ardından gideceğim takım netleşecek.
-Kulüpteki taraftarlar beni seviyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gideceğime dair spekülasyonlar yapıldı. Beşiktaş'ta devam etmem zor. Bu iki takıma da gidebilirim ancak Türkiye'de yabancı sayısı bakımından sınırlamalar gelebilir. Bu durumda da forma şansı verilmeyenler genelde savunmacılar olur.
-Çek Cumhuriyeti'nde Sparta'ya da gidebilirim. Ancak yurt dışında bir takımda kariyerime devam etmek istiyorum. Tekrar Çek Cumhuriyeti'ne dönersem bu şüphesiz üzerimde baskı olarak geri dönecektir. Benim Sparta Prag'dan ayrılmamı paraya bağlayanlar var.
Çek futbolcu Sparta Prag'dan 2007 yılında Udinese'ye transfer olmuş 2008 yılında ise Beşiktaş'a transfer olmuştu.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Bobô'nun Çek versiyonu olacak, ya Prag'a dönecek yada sıradan bir takıma gidecek. Liverpool falan geçti bir kaç gün önce, fazla uçuyorlar.