Ana Menü

C. Ronaldo'yu Sabri tutar!!

Başlatan onaT, Mayıs 24, 2008, 00:40:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Burak Abi(carlito 1903) 'nin dediği gibi oyun bana görede Querasma'ya göre oynanacak.Sol kanatı fazla kullanıcağını sanmıyorum Portekizin.Cristiano Ronaldo sol kanatı fazla kullanmaz bana göre biraz forvet arkasına kayıcaktır diye düşünüyorum.Queresma'yı tutmamız gerekir.

Eğer dediğim gibi olmassa Sabri, Cristiano'yu tutabilir.Başka arkadaşlarıda yardıma gelir yani.Fazla bir sorun olmaz.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Bunu söylemeyi çok isterdim ama Sabri,C.Ronaldonun ancak formasını tutar.. Her iki kanadının bekleri ve önlerindekinin çok iyi olması gerek.. Zaten o türde bir takım olsa Türkiye milli takımı elemelerden rahatlıkla çıkardı.. Şimdi Portekizin şu su var bu su var diye anlatmayacağımda... Türkiye milli takımı Portekiz maçından umudunu kessin sadece bunu söylerim.
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

onaT

Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Mayıs 24, 2008, 23:56:06
Bizim Takımdan hiç birşey olmaz bu turnuvada... Averaj takımı olacakmışız gibi geliyor bana

:koptum :ahaha

Kralkartal21

Bizim Takımdan hiç birşey olmaz bu turnuvada... Averaj takımı olacakmışız gibi geliyor bana

Abartma istersen.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

@onaT

ne konuştuğunu anLasam sormazdım herhaLde.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Yok artık Lebron..
edit

NoPasaran

Ronaldo sabriyide top yapar oynar :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 25, 2008, 11:42:57
@onaT

ne konuştuğunu anLasam sormazdım herhaLde.

okumuşun gibi gelmedide bana o yüzden.

carsi52

Sonuna kadar okudum sen emin oL.
Okumasam neden cevap verim ki ?
Bölünür senin için uykular!

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 25, 2008, 22:25:53
Sonuna kadar okudum sen emin oL.
Okumasam neden cevap verim ki ?

tamam o zaman =)

ferdikoclu

Sabri şimdiden 2.maçı düşünsün.. Bıraksın Ronaldoyu düşünmeyi..

ist.hatirasi/3-4

sabri ronaldoyu tutarsa ben ronaldinho ve ronaldoyu aynı anda tutarım:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

TurkishTank

Alıntı yapılan: Bircan* - Mayıs 24, 2008, 20:27:08
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 24, 2008, 11:31:40
Sabri çok süratli inşallah tutar Ronaldo'yu
zuhhaha sabri deli gibi koşturmaktan başka bir şey yapmıyor ki :D

bal yapmayan ari... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

rebel_1903

Sabri Ronaldo'ya meydan okudu!

Milli futbolcu, "Portekiz iyi bir takım. Bireysel oyuncuları olarak da çok iyiler. Onlarda Ronaldo var. Ben onunla maç yaptım. Oynadığım o maçı kazandım. Her futbolcu ezbere oyun oynamaz. Oyunun gidişatına göre oynar. Karşısında ben oynar mıyım bilemem ama futbolda her şey var. Benim görevim neyse onu uygularım. Karşımda dünyanın en iyi oyuncularından biri de olsa ben iyi konsantre olursam karşımda kim olursa olsun fark etmez. İsme değer vermem. Futbolda hiçbir zaman ne korku ne telaş yaşadım. Ben gerekli cevabı sahada göstermeyi tercih ediyorum" gibi iddialı ifadeler kullandı. Sabri, tüm Türkiye'ye selam yollayıp, "Bize inanın, bize dua edin. Avrupa Şampiyonası'na iyi bir başlangıç yapıp Türkiye'yi sokaklara dökeceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

BENİM HATAM YÜZDE 25

Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Sabri, Galatasaray'da yaşadığı kötü günlerin sorumlusunun kendisi olmadığını söyledi. Kadro dışı kaldığı dönemde suçun sadece yüzde 25'inin kendisine ait olduğunu anlatan Sabri, "Zor günler yaşadım. Önce ciddi bir sakatlık geçirdim. Malta maçındaki sakatlık dört ayıma mal oldu. İstemediğim, hak etmediğim sorunlar yaşadım. Benim de hatalarım oldu ama karşı tarafın hatalarına bakarsak ve yüzdeye vurursak benim hatalarım onların yanında %25 kalır. Kader, kısmet diyelim. Hiçbir futbolcu böyle bir sakatlık yaşamak istemez. Ben sabrettim, çalışmaya devam ettim. Sonunda kazanan ben oldum. Fatih hocama teşekkür ederim. Bana çok güveniyor çok inanıyor. Elimden geldiği kadarıyla bu güvenini, bu inancını boşa çıkarmak istemiyorum" dedi.

Habertürk

aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

ferdikoclu

Fatih Terim iyi gaz vermiş Sabriye... Turnuva sonunda uçarak gelir türkiyeye.. Bu gaz ona 2010 elemelerinin sonuna kadar  yeter.