Ana Menü

C. Ronaldo'yu Sabri tutar!!

Başlatan onaT, Mayıs 24, 2008, 00:40:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

beyler dün şl finalini izledim,

ashley cole ve essien. bence dünyanın en iyi bekleri hadi olsun en iyi 5 bekinden 2si.

adamlar tutamadı ronaldoyu, essiene hatta bir çalım attı adam yerine oturdu =)

bu ikisi ronaldoyu tutamadı çünkü bunlar FUTBOLCU.

sabrinin gaza geldiği zaman nasıl oynadığını biliyoruz. topa uzanmak için kendinin iki katı adamın üstüne çıkar, hedefsiz bir şekilde tüm sahayı koşar sonra anlar geri döner vs. vs.

iyi futbolcuların hatta mükemmel FUTBOLCUların bu adamı tutamadğını göz önüne alırsak bu adamı tutmanın tek yolunun FUTBOL OYNAMAYARAK olduğunu görürüz. eğer terim sabriyi gaza getirir ronaldo peşine takarsa ilk 20 dakikadan sonra ronaldo artık futboldan bıkar bir şey yapamaz.

gülmeyin beyler... c.ronaldo sıradan bir oyuncu değil, onu tutmak için olağanüstü metodlar geliştirmek lazım.

zaten onu çıkardığımızda portekizin "port"u kalıyor o da porto. tüm kadro portodan oluşuyor ve adamların inönüde ne halde oldukalrını gördük.

akıllı davranırsak neden olmasın...

keskinli

insaallah senin dedigin gibi olur onat
bana göre sabrinin tarafi yolgecen hani olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

aklıma benımde bırcok sey gelıyor.
futbol oynayarak kazanabılecegımız bır mac olarak dusunmuyorum portekız macını.
cunku ıkı tarafında ıyı oynadıgını dusunursek kazanma sansımız neredeyse 0.
oyleyse nasıl puan alabılırız-evet kazanabılırız dıyemem puan alabılırız dıye dusunmelıyız-
tek yol oynatmamak.yanı oynayarak degıl oynatmayarak sonuca gıdebılırız.
e kımlerı oynatmayacagız tabı kı kanatları.zaten gobekten cok etkılı olacaklarını dusunmuyorum ozellıkle bızım gıbı gobekte gerıye cok yaslanan hucumu degıl defansı dusunen bır takım karsısında
ve en onemlı sılahları tabı kı kanatları
onat senınde dedıgın gıbı yapılabılecek sey kanatlarda ınanılmaz baskı
ve bunun ıcın cıdden cıger gerek
solda da sagda da futbol oynamayacagız sadece yapısacagız quaresma ve ronaldoya
ıste kım bılır belkı bu sekılde puan alabılırız
belkıde kım bılır bıran gafletten yararlanıp galıbıyete bıle gıdebılırız
ancak bır gercek var butun bunları dusunmeme ragmen
bu mactan yenılmeme sansımız sadece yuzde 20 olarak goruyorum
olsun.hıc yoktan ıyıdır...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

C.Ronaldo'nun da durdurulabildiği maçları gördük bu sene, eğer bekiniz iyiyse ve önünde oynayan oyuncunuz da sağlamsa o kanatta fazla açılmadan savunabilirsiniz Ronaldo'yu...

Bence Portekiz maçında sol kanatta C.Ronaldo değil Quaresma oynayacak, sağ kanatta oynar C.Ronaldo bu yüzden bizim sol kanat savunur onu, bana göre H.Balta sağlam bi oyuncu önünde kim oynar bilemem ama kim oynarsa oynasın C.Ronaldo'yu savunmak olmalı ilk görevleri...

Ayrıca ön liberolarımıza da çok görev düşüyor bu konuda eğer 2 ön libero ile çıkarsak biri sürekli C.Ronaldo'yu marke eder...

eyup1903

c. ronaldo yu tek olarak kimse tutamaz adamı orada maymun eder

nasıl tutulur peki futbol bi takım oynudur eğer iyi bir alan markajı yapılırsa rahatlıkla tutulur ronaldo yu tutalım derken oradan queresma çıkar deco çıkar vs vs onun için iyi bir alan markajıyla hiç birine adım bile attırmayız bu kadar basit

saldır beşiktaş

sabri ronaldoyu tutamaz türk milli takımında kimse onu tutamaz eğer ronaldoya adam markajı yaparsak yandık ronaldoyu alan savunmasına alıp boş bırakmamaız lazım
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Sabri mi tutucak C.RonaLdo'yu ?
Peahhh.
Bölünür senin için uykular!

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 24, 2008, 09:07:13
C.Ronaldo'nun da durdurulabildiği maçları gördük bu sene, eğer bekiniz iyiyse ve önünde oynayan oyuncunuz da sağlamsa o kanatta fazla açılmadan savunabilirsiniz Ronaldo'yu...

Bence Portekiz maçında sol kanatta C.Ronaldo değil Quaresma oynayacak, sağ kanatta oynar C.Ronaldo bu yüzden bizim sol kanat savunur onu, bana göre H.Balta sağlam bi oyuncu önünde kim oynar bilemem ama kim oynarsa oynasın C.Ronaldo'yu savunmak olmalı ilk görevleri...

Ayrıca ön liberolarımıza da çok görev düşüyor bu konuda eğer 2 ön libero ile çıkarsak biri sürekli C.Ronaldo'yu marke eder...

o zaman sabriyi sola koyarsın, nasıl olsa futbol falan oynamayacak adamın peşinde olacak.

nasılsa balta iki taraftada oynayabiliyor.

ronaldoyu sabriye versin fatih hoca sabri nasıl tutar görecek herkes=)
Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 24, 2008, 01:56:20
aklıma benımde bırcok sey gelıyor.
futbol oynayarak kazanabılecegımız bır mac olarak dusunmuyorum portekız macını.
cunku ıkı tarafında ıyı oynadıgını dusunursek kazanma sansımız neredeyse 0.
oyleyse nasıl puan alabılırız-evet kazanabılırız dıyemem puan alabılırız dıye dusunmelıyız-
tek yol oynatmamak.yanı oynayarak degıl oynatmayarak sonuca gıdebılırız.
e kımlerı oynatmayacagız tabı kı kanatları.zaten gobekten cok etkılı olacaklarını dusunmuyorum ozellıkle bızım gıbı gobekte gerıye cok yaslanan hucumu degıl defansı dusunen bır takım karsısında
ve en onemlı sılahları tabı kı kanatları
onat senınde dedıgın gıbı yapılabılecek sey kanatlarda ınanılmaz baskı
ve bunun ıcın cıdden cıger gerek
solda da sagda da futbol oynamayacagız sadece yapısacagız quaresma ve ronaldoya
ıste kım bılır belkı bu sekılde puan alabılırız
belkıde kım bılır bıran gafletten yararlanıp galıbıyete bıle gıdebılırız
ancak bır gercek var butun bunları dusunmeme ragmen
bu mactan yenılmeme sansımız sadece yuzde 20 olarak goruyorum
olsun.hıc yoktan ıyıdır...

%20 fena bir oran değil.

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 24, 2008, 13:30:14
Sabri mi tutucak C.RonaLdo'yu ?
Peahhh.

başlığa göre yorum.

KeePSaKe

sabri dellendimi alayını tutar merak etmeyin  ;D
Since 1903

yuNuS1903

çook zor yaa hemde çok zorr :s
ama inşallah tutar bizi utandırır...

Bircan*

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 24, 2008, 11:31:40
Sabri çok süratli inşallah tutar Ronaldo'yu
zuhhaha sabri deli gibi koşturmaktan başka bir şey yapmıyor ki :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carsi52

@onaT

başLığa göre yorum derken ?
Bölünür senin için uykular!

rebel_1903

sadece kanatları tutmak olmaz kanattan içeri geçer ordan oraya gider manu da böyle ama portekizde nasıl oynar bilemem sabri ronaldonun arkasından koşar durur ama yine de bişey yapamaz ronaldo daha hızlı ztn onu durdurmak için en az 3 kişi ronaldo topu aldığında bastıracak yoksa zor bi de bizim defansı düşündüğümde işimiz daha da zor gibi bu maçtan beraberlik bizim için süper olur
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 24, 2008, 20:53:12
@onaT

başLığa göre yorum derken ?

gayet açık ve net konuşmuşum

Brestgerfich

Bizim Takımdan hiç birşey olmaz bu turnuvada... Averaj takımı olacakmışız gibi geliyor bana
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?