Ana Menü

Euro 2008 Türk Milli Takım Kadrosu Açıklandı !

Başlatan Onur*, Mayıs 11, 2008, 00:45:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

23 e ındırılcek daha kadro bakalım kımler cıkarılcak
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

akbaba71

Millilere şok haber

Hazırlık kampı için Antalya'da bulunan ve moral depolayan A Milli Futbol Takımımızdan kötü haber geldi. Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği futbolla beğeni kazanan ve milli takıma çağrılan Gökhan Gönül'ün 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe ile oynadığı son maçlarda da sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün sağ ayak tarak kemiğinde ödem tespit edildiği ve 3 haftalık dinlenme süresinin sonunda sakatlığın seyrinin belli olacağı belirtildi.

Gökhan'la ilgili kararın Fenerbahçe Kulübü doktoru Piyer Arzuman'la görüşen milli takım sağlık ekibi tarafından verildiği de belirtildi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

emre güngör eksik demiştim duydu hoca heralde.=)

carlito1903

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 12, 2008, 15:04:04

Mevlüt, Kazım ve Ayhan tahminimce...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 12, 2008, 22:55:47
Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 12, 2008, 15:04:04

Mevlüt, Kazım ve Ayhan tahminimce...

mevlüt kalır kaleci gidecek.

tolga, kazım ve ayhan

carlito1903

Önce Servet'in şimdi de G.Gönül'ün sakatlıkları Milli Takımı kötü etkileyecektir...

carlito1903

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bu sezon lig şampiyonu olan Bayern Münih'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop'un sakatlığının iyileşmeye başladığı bildirildi.

FC Schalke 04 takımında oynayan Hamit'in ikiz kardeşi Halil Altıntop, Alman Haber Ajansı'na (DPA) yaptığı açıklamada, Türk Milli Takımı'nın mart ayında Beyaz Rusya'ya karşı oynadığı maçta sakatlanan Hamit'in iyileşmeye başladığını ve durumunun yeniden kötüleşmemesi durumunda Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası maçlarında oynayabileceğini söyledi.

Hamit'in hedefinin, milli takımın 25 Mayısta Uruguay'a karşı oynayacağı hazırlık maçında yeşil sahalara dönmesi olduğunu bildiren Halil, bu maça kadar hazır olmaması durumunda Avrupa Şampiyonası'nda oynamasının da zor olacağını kaydetti.

Sakatlığı olmasına rağmen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosuna çağrılan Hamit, bu sezon Bayern Münih için 23 kez Bundesliga ve 9 kez de UEFA Kupası karşılaşmalarında forma giydi.

carsi52

Bu takıma hiç ama hiç güvenmiyorum ama yinede

SaLdır TÜRKİYE !
Bölünür senin için uykular!

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Kralkartal21

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 11, 2008, 20:49:33
Alıntı yapılan: kralkartal67 - Mayıs 11, 2008, 14:31:00
İ.Toraman birkaç maç hata yaptı diye Fatih Terim iyice kesti onu.

Nedense Emre bişey yapamıyo ama hala aday kadroda.

Hamit'in UERO 2008 e yetişme ihtimali nasıl?
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 11, 2008, 19:40:42
şu kadro ya bak emre aşığı koymuş toraman yok toraman hata yapıyorsa emre aşık çok mu kaliteli çok mu iyi defans yapıyor ? ne olursa olsun toraman olmalıydı

adam ankarasporda diye imajı kelek o kadar. isveçti galiba veya macaristan maçı çok emin değilim, çok iyi oynamıştı arkayı rahatlatmıştı. ayrıca kene gibi yapışıyor tuttuğu adama. gayet iyi oyuncu. toraman yerine tercih ederim

Yanlış anlaşılmış ben Emre derken Belezoğlu'nu kastettim.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Mayıs 17, 2008, 12:33:14
Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 11, 2008, 20:49:33
Alıntı yapılan: kralkartal67 - Mayıs 11, 2008, 14:31:00
İ.Toraman birkaç maç hata yaptı diye Fatih Terim iyice kesti onu.

Nedense Emre bişey yapamıyo ama hala aday kadroda.

Hamit'in UERO 2008 e yetişme ihtimali nasıl?
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 11, 2008, 19:40:42
şu kadro ya bak emre aşığı koymuş toraman yok toraman hata yapıyorsa emre aşık çok mu kaliteli çok mu iyi defans yapıyor ? ne olursa olsun toraman olmalıydı

adam ankarasporda diye imajı kelek o kadar. isveçti galiba veya macaristan maçı çok emin değilim, çok iyi oynamıştı arkayı rahatlatmıştı. ayrıca kene gibi yapışıyor tuttuğu adama. gayet iyi oyuncu. toraman yerine tercih ederim

Yanlış anlaşılmış ben Emre derken Belezoğlu'nu kastettim.

tamam o zaman.=)

carlito1903

HaberTürk TV'deki "Basın Kulübü" programına konuk olan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, çarpıcı açıklamalar yaptı.

EURO 2008'de 4-3-3 sistemiyle mücadele edeceğimizi açıklayan Terim, kalede ise 1. tercihin Volkan olacağını dile getirdi. Terim, maaşıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi.

Fatih Terim, Milli Takımımızın EURO 2008'de 4-3-3 sistemiyle oynayacağını açıkladı.. "Şimdi açık olarak; biz 4-3-3 oynayacağız. Ama oyun içerisinde de değişebiliriz." diyen Terim, elindeki kadronun buna uygun olduğunu ifade etti.

Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "İspanya'da en çok gol atan kim? Nihat. Almasam herhalde baya sorulurdu. Halil devamlı oynuyor Schalke'de O'nu da almasan baya sorulurdu herhalde. Semih Türkiye'nin en fazla gol atan oyuncusu. Gökdeniz zaten her zaman bizim için olmuş ve gollerini de atıyor. Ben burada bir tek Mevlüt'ü değişik bir isim olarak görüyorum. O'nun da güzel oyununu izliyoruz ve gollerini de atıyor. Hem güçlü hem çabuk. Yaşı küçük olabilir; 21-22 yaşında ama istiyorum ki, bizimle olsun. Daha Tuncay'ı falan da saymadım. Yani bizim kendi içerimizde de maça başkasını almadan değiştirebileceğimiz adamlarımı da var."

Terim, EURO 2008'de kalede ilk tercihinin Volkan olacağını da açıkladı. "Üç kalecimiz de bugün milli takımlarda oynamış. Çok tecrübeli bir Rüştü var. Ayağının da en iyi durumda olduğunu düşünüyorum. En kritik zamanlarda görev almış olan Volkan'ın da çok iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Ve Tolga da fiziğiyle ve duruşuyla bizi çok iyi taşır." diyen Fatih Terim, tüm bunların ardından açık ve net bir şekilde konuştu: "Birinci kalecimiz Volkan."

Volkan için "Çalıştığı ve ayağını düzelttiği zaman ilk tercih Volkan." diyen Terim, maaşıyla ilgili TBMM'de konuşma yapan milletvekillerine şöyle cevap verdi:

"Bildiğiniz gibi Federasyon özerk ve kazandığı paradan maaş dağıtıyor. Ben devletten maaş almıyorum ama O alıyor. Benim Ankara'da milletvekili evim yok. Kendi evim var. Öyle bakınca herhalde gündemde bir şey vardı diyorum. Gerçi CHP'den gereken cevap verildi sağ olsunlar. Ama bir Milli Takım Teknik Direktörü'nün maaşının gündeme gelmesi abesle iştigaldir. Ben de bu aldığımın iki mislini kaybettiğimi her sene söyledim. İlk 6 senemde ve bu üçüncü senemde hiçbir yönetim kurulunda hiçbir para talep etmedim. Tazminat sıfırdır. Kendilerine bırakmışımdır."

Fatih Terim, 2006 Dünya Kupası finallerine gidemediğimiz için eleme maçlarında kendisen verilen tüm primleri federasyona iade ettiğini de açıkladı. "Gidemediğimiz Dünya Kupası'nın primlerini ben iade etmişimdir. Bu turnuvada primleri dağıtan ben olmama rağmen eğer gidemezsek de almayacağımı söylemişimdir." diyen Terim ardından eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Ben mecliste bazı insanları ciddi zannediyorum. Onlar da zannediyor ki biz konuşamayacağız, cevap veremeyeceğiz. Bir çoğu da öyle, yerini hak etmiş. Bu konuda açık yürekli olmak lazım. Cesaretli olmak lazım. Ben bir programda gereksizdi ama söyledim. Ben onlardan fazla almış olabilirim. Hadi hepimiz feragat edelim. Futboldan birçok insan nemalanacak, 40 senesini vermiş daha önce hiç böyle bir rakama imza atmamış olan Fatih Terim en azına imza atacak ve bu da meclisin gündemine gelecek. Ben bazılarını tenzih ediyorum ama onlardan 550 tane var benden bir tane. Ben isterim ki ülkenin başka meselelerim ile daha rahat uğraşsınlar. İnsanın dağarcığı az olunca böyle oluyor. Çoğuna da cevap vermiyorum. Siz sordunuz ben de söylüyorum. Paramı da ben belirlemedim. Ama benim fiyatımı belirleyeceğimi yakın zamanda göreceksiniz."

onaT

carlito1903

carsi52

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 19, 2008, 22:43:02
4-3-3 bu kadroyla mantıklı

Hiçte mantıkLı değiL.
Ortasaha'yı kaLabaLık tutmaLıyız.
Bölünür senin için uykular!