Ana Menü

Euro 2008 Türk Milli Takım Kadrosu Açıklandı !

Başlatan Onur*, Mayıs 11, 2008, 00:45:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

i.kaşın yerine toraman olsa daha iyi olurdu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

akbaba71

F.t olduğu sürece toraman ve ümit karan zor olur bu takımda..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

kadronun en forumda ismi fransada oynayan mevlüt geleceği parlak çocuğun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

İ.Toraman birkaç maç hata yaptı diye Fatih Terim iyice kesti onu.

Nedense Emre bişey yapamıyo ama hala aday kadroda.

Hamit'in UERO 2008 e yetişme ihtimali nasıl?
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

hala sakat ancak en son acıklaması hergun daha ıyıye gıdıyorum buyuk olasılıkla yetısıcem
ancak ne kadar verım alınır bılemem
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Rebell

mehmet topuzun olmamasıda ilginç.

KeePSaKe

şu kadro ya bak emre aşığı koymuş toraman yok toraman hata yapıyorsa emre aşık çok mu kaliteli çok mu iyi defans yapıyor ? ne olursa olsun toraman olmalıydı
Since 1903

onaT

Alıntı yapılan: kralkartal67 - Mayıs 11, 2008, 14:31:00
İ.Toraman birkaç maç hata yaptı diye Fatih Terim iyice kesti onu.

Nedense Emre bişey yapamıyo ama hala aday kadroda.

Hamit'in UERO 2008 e yetişme ihtimali nasıl?
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 11, 2008, 19:40:42
şu kadro ya bak emre aşığı koymuş toraman yok toraman hata yapıyorsa emre aşık çok mu kaliteli çok mu iyi defans yapıyor ? ne olursa olsun toraman olmalıydı

adam ankarasporda diye imajı kelek o kadar. isveçti galiba veya macaristan maçı çok emin değilim, çok iyi oynamıştı arkayı rahatlatmıştı. ayrıca kene gibi yapışıyor tuttuğu adama. gayet iyi oyuncu. toraman yerine tercih ederim

KeePSaKe

Toraman la Emre yi karşılaştırmam bile Toraman her zaman daha iyidir Emre den...
Since 1903

Adriano

Süper Lig'e renk katan Sivas'tan oyuncu olmayışı da ilginç. Mehmet Yıldız alınabilirdi belki..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

onaT

Alıntı yapılan: Adriano - Mayıs 11, 2008, 21:51:01
Süper Lig'e renk katan Sivas'tan oyuncu olmayışı da ilginç. Mehmet Yıldız alınabilirdi belki..

forvetlerden hiç biri mehmetten kötü değil.

asıl eksik emre güngör.

carlito1903

A Milliler'de Servet şoku yaşanıyor. 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Servet Çetin aday kadrodan çıkarıldı. Yerine Emre Güngör kadroya dahil edildi ..

A Milli Takım'da Servet Çetin şoku. 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Servet Çetin'in A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldığı ve yerine takım arkadaşı Emre Güngör'ün alındığı bildirildi. Galatasaray'da bu sezon yaşadığı sakatlıklara rağmen 52 maçın 51'inde forma giyen ve şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi olan oyunculardan olan Servet Çetin bu kez sakatlığa yenildi. OFTAŞ maçında aldığı darbeyle oyundan çıkan ve ağrıları nedeniyle kutlamalara bile zor katılan Servet'in sol kasığında ödem oluştuğu ve sahalara dönmesinin en az 3 hafta süreceği açıklandı. Milli oyuncunun bu durumu ise Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takım'da büyük sıkıntı yarattı. Sezon boyunca kaburgası önce zedelenen sonra kırılan, dili yarılan, sağ el parmağı çatlayan, sağ ayak parmağı kırılan, sol ayak bileği ve sol el bileğinde ödem oluşan 'biyonik futbolcu' tüm bunlara rağmen sahada takımını yalnız bırakmamıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun EURO 2008'e yetişemeyeceği açıklandı.

EMRE GÜNGÖR KADRODA

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim bu gelişme üzerine Servet Çetin yerine aday kadroya Galatasaray'dan Emre Güngör'ü dahil etti.

Non Mollare Mai

edit

saldır beşiktaş

ibrahim toraman bir açıklaması vardı beşiktaş formasıda milli takım forması kadar değerlidir dedi bu olaydan sonra terimle arası açıldı bence bu sebebden dolayı alınmadı kadroya
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Servet açıklaması!

Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunan Galatasaray'ın defans oyuncusu Servet Çetin'in durumuna açıklık getirdi! Federasyondan yapılan açıklamada, Servet'in Euro 2008 aday kadrosundan çıkarılmadığı belirtildi!

Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin'in (A) Milli Futbol Takımı'nın 13. Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosundan çıkarılmadığını, aynı takımdan Emre Güngör'ün aday kadroya 27. oyuncu olarak davet edildiğini açıkladı.

Federasyon, yanlış bilgilendirmeden kaynaklanan duruma açıklık getirerek, kasığındaki sakatlığı nedeniyle iyileşmesinin yaklaşık 3 haftayı bulabileceği açıklanan Servet'in aday kadroda olacağını, takım arkadaşı Emre Güngör'ün ise aday kadroya ilave edildiğini duyurdu.
edit