Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çArþý_ulan

s.a cümleten

karneler nası beyler be ? ;D

Unforgiven

Muhahahahah ilk gelen karne soruyor süper vallahı ya güzel allah yardımcınız olsun genclik işallah hayatda arzu etdiğiniz yerlere gelirsiniz çalişin çok çalişin ;)Ben okuyamadım siz okuyun  :koptum :koptum
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

çArþý_ulan

insanın karne derdi olmaması süper ;D

Unforgiven

Süper tabi ya ohhh yat babam yat :D ya sonra dönem tatil oldgunda çık gel eve ne karne var nede vize,finalleri soran var :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

çArþý_ulan

valla bende final derdi de yok baya bi gamsız oldum bu sene ;D

Unforgiven

Benimde yok valla ben çoktan gectim şimdi ay sonunu nasıl getircem derdi çıktı finallerdde sordukları sorulara hiç benzemiyor, :D

CooLDumaN

Kardesım herkes karneyı soruyor yaw yok boyle bıse  :geberdim
Kotu bee kardes kotuuuu :ohh
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

çArþý_ulan

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 21:36:52
Benimde yok valla ben çoktan gectim şimdi ay sonunu nasıl getircem derdi çıktı finallerdde sordukları sorulara hiç benzemiyor, :D

güzeldi kardeşim ;D

Unforgiven

Valla güzel :D bilmıyorum ama ay sonu güzel gelmiyor ben ailemle yasıyorum bide düşün :D

Nazli_

Unforgiven

Amin cümlemize :D allaha şükür ya bugunede şükür ilerde daha iyi oluruz :D

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 21:50:59
Ben 16 yasındayım.sımdıden dusunuyorum o dertlerı allah yardımcın olsun :ohh

ayaklarının üstünde öl!

Adriano

Beyler Febe 1-1 berabere kaldı bu hafta yenersek Manisa'yı puan farkını azaltıyoruz :D Aslında yeniliolardı son dakkalarda attılar bitane ama 1 puanda iidir sonucunda puan kaybetti :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 26, 2007, 21:55:10
Beyler Febe 1-1 berabere kaldı bu hafta yenersek Manisa'yı puan farkını azaltıyoruz :D Aslında yeniliolardı son dakkalarda attılar bitane ama 1 puanda iidir sonucunda puan kaybetti :)
Ercıyese helal olsun bea :alkis :alkis :haydaaa :haydaaa

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Alıntı yapılan: CooLDumaN - Ocak 26, 2007, 21:52:47
Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 21:50:59
Ben 16 yasındayım.sımdıden dusunuyorum o dertlerı allah yardımcın olsun :ohh
Daha dur ya liseyi bitir sonra üniversiteye basla bakalım sonra dert et bunları oooo ne yaptın daha 10 sene var önunde en az bide annenler sana evlen diye baskı yapsınlar bakalım o zaman bunlara dua etceksın ;)
Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 26, 2007, 21:55:10
Manisa maçindan puan almak zorundayız bide azize şimdi çıkar adalet diye bağirir bakalım ne olucak yada merdivenler diye ağlar hiç olmadi hakem der o yaaaa