Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canmert

selam kardeşler nasılsınız bakalım

Unforgiven

Hehehe bende farklı değilim bak sabahın köründe kalktım ... ama allahtan rahatım bugun cuma bugun fazla gelen olmuyor tek sorumlu ben oluyorum ;) ondada odamdan çıkmıyorum ..

İyidr seni sormak laızm karne varmı karne  ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

canmert

yok ya öss denilen merete hazırlanıyorum
kazanamadık ilk sene bakalım şimdi ne yapacaz
KAHROLSUN ÖSS :)

Unforgiven

İiyi bakalım kolay gelsin de pek testlerle aran yok galiba burdamı çözüyorsun testleri onada bişey kalmadı hazıran :D 19
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

canmert

yok ya günde 2-3 saat takılıyoz net e zaten evde yok dersanede bi türkçeci var dersine girdikçe netlerim düşüyor :)
o yüzden girmeyip cafeye gidiyom :)

Unforgiven

İyi bakalım kolay gelsın sana sende sayısalcısın galiba bende kacardım türkçe derslerinden :)

canmert

ben eşit ağırlıkçıyım ama bizim türkçeciyi görsen varya şehri terkedersin ben sadece dersaneyi terkediyom :)

Unforgiven

İiyi bakalım kolay gelsin öle adamlar yada kadınlar var adamı okumaktan soğturlar ya ;)

canmert

bizim türkçeciyi anlattın adamı dersaneden soğutuyor...

Unforgiven

Sen dershaneden soğudun benim ilkokuldakı öğretmenimi görseydin yasamak bile istemezdın ;)

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

cmcpgc