Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazli_

Unforgiven

Bear share kullan o zaman hepten rahatlıcaksın emin ol :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 19:48:52
Bear share kullan o zaman hepten rahatlıcaksın emin ol :D
hıc duymamıstım
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Yaz download.com ordan indir o daha iyi hemde kasmıyor bilgisayarı
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

ben bearshare kullanıyodum ilk önce ama limewire'yı bulduktan sonra vazgeçmem ondan..aresi yüklemedim hiç ama limewire harika bi program..

Unforgiven

Sadece biraz ağir bir program işletım sistemi yüksekse hiç sorun yasamazsın, bende core 2 duo var lime wire acık, altda cm acık ve msn onlıne duruyor ve gram kasma olmuyor :D abartıp bazende you tube da takılıyorum ;)

BerkAy1903

erciyes gol attı gooool dayan be erciyes :D
19o3

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 20:13:48
Sadece biraz ağir bir program işletım sistemi yüksekse hiç sorun yasamazsın, bende core 2 duo var lime wire acık, altda cm acık ve msn onlıne duruyor ve gram kasma olmuyor :D abartıp bazende you tube da takılıyorum ;)
bende pentıum 4 var. hayatımda avasta vırus taraması yaparkaen kasan bı prog. gormedımya.vırus taraması yapıyorum daha hıc bıse yapamıyorum
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

İlk yarı bitdi ;) ama maç berabere biter gayse maçinada yazın ankaraspor ;)8,50 oran verıyor ankaraya en kötü ihtımalle 0 oynayın yaa

Unforgiven

Alıntı yapılan: CooLDumaN - Ocak 26, 2007, 20:55:18
Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 26, 2007, 20:13:48
bende pentıum 4 var. hayatımda avasta vırus taraması yaparkaen kasan bı prog. gormedımya.vırus taraması yapıyorum daha hıc bıse yapamıyorum
O zaman biran önce core 2 duo gecsen iyi olucak karspersky acıkken ben lıme wire aciyorum düşün gerisni kasmıyor bilgisayar sende gec :)

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Anarchy*

Delirdik

A.s

yaw şu başLığı editLesem ben
seLam topiği gibi mübarek :D

hamd oLsun siz nasıLsınız inş. (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Unforgiven

A.s millet nasılsınız bakalım kırık çıkık varmı ;) günü hastanede gecirmiş eve yeni gelmiş yorgun olan varmi? :D

Anarchy*

eyidr valla karne almısız abii hersey coq gusell bugun;D