Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dejembeji

yoq abi oLurmu oyLe sey hıc.saoL yınede..bn de kapaLıda ızlemek ıstıorum.. bıletıksden falan kalırsa bılet 1 hafda onceden falan aldırmak ıstıorum kapaLıya. senın kombınen acıqda mı?

Unforgiven

Yok vıp kapalı üst, ya babamla beraber aldık oda gitmiyor maçlara fırsat buldukca ben gidiyorum işte ondada deli oldum sosyete bölümünden almişisiz, ama istersen zorlarız olayı kapalidada deneriz şansımızı ;) taş atıpta elim yorulmıcak sonuçta
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

olabılır aslında o zaman geLsin bi bn burdan sana para cıkartırm hesabına  faLan pttden de oLabıLır. sen bı abilik yapıp bıletler satısa sunuLdgu zaman aLırsn bnm bıLeti sonra gıderız maca..

Unforgiven

Alıntı yapılan: yiyid - Ocak 19, 2007, 17:33:00
olabılır aslında o zaman geLsin bi bn burdan sana para cıkartırm hesabına  faLan pttden de oLabıLır. sen bı abilik yapıp bıletler satısa sunuLdgu zaman aLırsn bnm bıLeti sonra gıderız maca..
Burda ptt de havale almıyorlarmiş helede benim misafirm olupta gelenlerden hiç kabul etmıyorlar miş unut sen o havale olayını tamam mi ben gidebilirsem beraber olmadı bir arkdsıma rica ederim o sokar seni tamam mi?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 19, 2007, 17:34:33
Alıntı yapılan: yiyid - Ocak 19, 2007, 17:33:00
Burda ptt de havale almıyorlarmiş helede benim misafirm olupta gelenlerden hiç kabul etmıyorlar miş unut sen o havale olayını tamam mi ben gidebilirsem beraber olmadı bir arkdsıma rica ederim o sokar seni tamam mi?
oLurmu mı be abi oyLe sey hıc.nasıL almıolarmıs.bn aldırırım merak edme sen:)

Unforgiven

İyi o zaman gelsin de bakarız, bak ben askerim dokunulmazliğim var döverim seni ;) o yüzden rüşvet diye alrim seni içeri ;)

dejembeji

tamam abi bisey demıyorum.sen ne dıyorsan odur:)

Unforgiven

Tamam bak oldu şimdi işte, bakalım ölmezsek o zaman kadar yaparız. Varmi kalicak yer , yoksa misafirm olursun benim... anlastıkmı?

dejembeji

tmam anlastık.kalacak yerden cok ne war hıc olmadı kız arkadasımın yanında kalırım:) saoL abi yinede.

Unforgiven

Eğer kız arkadaşinin yanin da kalıcaksan boşver benim gibi sapı ;) ben maçtan alir bırakırm seni sonra takılırsınız ;)  beni görüp napcan hasret gider sen

dejembeji

yoq be abi bnde kız coq oyLe daLgasına yane... istanbuLa gıttıgım zaman hasret gıderıyorum o kadar.fenerLi zaten biri:) estafuruLlag ne sapı senLe takıLırız biz. ne haLLeri warsa gorsunLer:)

Unforgiven

Süper, bak sevdim seni  baya, ama takılırz dedğin için değil, dobra oldgun için severim böle nesli ben ;) ben bu yuzden ceza aliyordum okulda az daha ;) sınıf komutanına yalancı dedim diye, sonra ıspatladımda yırtdım yok ceza geliyordu ;)

Fenerli ise iyi eğlenırsınız ya :) maçta var şimdi oooo DEL-gado ;)

dejembeji

saoL abi bni sewmeyen öLsün:) abı bu arada boyle oLmuyor yaa msn adresımı vereyım ben sana ordan konusurz daha ıı oLur bnce ekLe aaa_yinemi_o_cocuk@hotmail.com

Unforgiven

aaaaaaaa yinemi o çoçuk he bunu geyiğini biz çok yaprdık yurtdayken ya ;)

Yavrum online olma sürekli yanımda subaylar var rütbeli onların yanında konusamayız ;)

dejembeji

ekledın mı abiii:) aaa_evet_yine_o_cocuk:)